greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Εξήγησε μου κάτι ψύχραιμα. 116-117 με 2.6 στο ρολόι. Χάνω τη βολή επίτηδες. Τι έχω να χάσω; 1
ilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Θα τρελαθώ πάλι καλά που δεν έκανε και foul ο Pat εκεί.
IcemanGr71 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Τραγικοί οι Bucks και οι άλλοι τους έχει ανοίξει εντελώς .... Τα νεύρα μου ....
ilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Εξήγησε μου κάτι ψύχραιμα. 116-117 με 2.6 στο ρολόι. Χάνω τη βολή επίτηδες. Τι έχω να χάσω; Είχαν time 0.5 δεύτερο από το clock οι Heat. Δεν είναι ευρώπη κάνεις advance. Όπως αυτό που δεν έκανε ο Bud στο τέλος. Εγκλήματα. Και μετά θα έχανες το game.🤣 Χαμένα τα έχουν όλοι τους. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από ilos
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 ....δε μπορώ και φέτος τα ίδια. Ομάδα που χάνει τα μυαλά της. Ευθύνη προπονητή ξεκάθαρα. Έχουν πολλά ψωμιά να φανε για να φτιάξουν μέταλλο.
ilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρώτα οι χαμένες βολές, τώρα αυτό το βλαμμένο foul. συγνώμη που θα το πω αλλά όσο φταίει ο Bud φταίει και ο Γιάννης (για τα δικά του standard). Ο άλλος ούτε το ρολόι δεν είδε στο τέλος καλά κρασιά.🤣 'Ετσι και αλλιώς θα χάνανε στο Miami easily. Better μήπως έχουμε αλλαγές το καλοκαίρι. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από ilos
elio_1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Γελάω... Από το challenge στην αρχή του αγώνα... Στις αρχές του 4ου ο ένας ξεκουράζει τον Buttler και ο άλλος έχει τους πάντες μέσα να παίζουν πετροπόλεμο. 1
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Λυπήθηκα πολύ την καινούρια μου OLED. Και τη γλίτωσε. Ώρα για ξυλωμα προπονητή και ο νέος ας αποφασίσει ποιους θέλει και ποιους όχι. Ο Γιάννης ζει και πεθαίνει για αυτή την ομάδα. Και αυτή η ομάδα ζει και πεθαίνει με το Γιάννη. Η εικόνα όμως που παρουσίασε στη σειρά ήταν ευθύνη προπονητή. Είναι πολύ λίγος για πρωταθλητισμό. Το δαχτυλίδι το σήκωσαν λόγω κάποιων καλώς συγκυριών αλλά και γιατί έπιασαν υψηλη ατομική απόδοση οι παίκτες κλειδιά. Το χα γράψει τότε. Φέτος ψάχναμε τον Κραουντερ στο αμπέρ αλερτ και ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί τον πήραν. Ταβερνιάρη. Με αγάπη στα τσακιδια. Έφτιαξες ένα καλό κλίμα και τίποτα άλλο. Ρολιστες έκαψες, ροτεησον δεν έκανες, ματσαπ δεν καθόρισες. μπάσκετ αλάνας μηδέν πλανο. Εάν ο Μπαντ μείνει και τη νέα χρονιά υπόσχομαι ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μου ποστ σε αυτό το θρεντ για τους Μπακς. 1
ilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ώσπου ο Γιάννης θα μάθει να βάζει τις βολές every time και όχι στην χάση και την φέξη (όπως στο game 6 του 2021) και να έχει ένα υποτυπώδες σουτάκι από τρίπλα στα 5 μέτρα που να το σέβονται, αυτά θα είναι κανόνας στα playoff. Χάσανε ουσιαστικά από έναν πολύ καλό παίχτη, μια γάτα προπονητή, έναν χαμάλη υπέρ-πολυτελείας (Bam), δύο παίχτες περασμένα μεγαλεία (Love και Lowry) και ένα μάτσο undrafted players που βολοδέρνανε όλη την χρονιά και είναι νούμερο 1 offensive team τώρα με τους Bud Bucks. Deep team my @ss. Αν ο Γιάννης ήταν αυτός ο παίχτης θα ήταν ez win ακόμα και για το παρτάλι τον Bud. Οι σοβαρές ομάδες δείχνουν χαρακτήρα κάποια στιγμή, όπως οι warriors που κάνανε το break. 6
chrisde Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ε νταξ... Αν δεν αλλάξουν και τώρα προπονητή (και μυαλά γενικότερα) είναι άξιοι της μοίρας τους. Τα θέλουν και τα παθαίνουν. Παρ' όλα αυτά kudos to Spoelstra and Buckets 13 ώρες πριν, Thresh είπε Για όλα φταίει ο Zaza... Fuck Zaza...
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 minutes ago, ilos said: Ώσπου ο Γιάννης θα μάθει να βάζει τις βολές every time και όχι στην χάση και την φέξη (όπως στο game 6 του 2021) και να έχει ένα υποτυπώδες σουτάκι από τρίπλα στα 5 μέτρα που να το σέβονται, αυτά θα είναι κανόνας στα playoff. Χάσανε ουσιαστικά από έναν πολύ καλό παίχτη, μια γάτα προπονητή, έναν χαμάλη υπέρ-πολυτελείας (Bam), δύο παίχτες περασμένα μεγαλεία (Love και Lowry) και ένα μάτσο undrafted players που βολοδέρνανε όλη την χρονιά και είναι νούμερο 1 offensive team τώρα με τους Bud Bucks. Deep team my @ss. Θεωρώ άδικη τη κριτική σου για την απόδοση σήμερα του Γιάννη. Ξεχνάς με τι τραυματισμό έπαιξε και με πόσες ενέσεις και θεραπείες έσφιξε τα δόντια. Φάνηκε σε κάθε μπούκα σε κάθε στρίψιμο σε κάθε άλμα ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. 1
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ματσαρα στο Σακραμεντο, τι παιχταρας αυτος ο Μπατλερ...
ilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, greekfragma είπε Θεωρώ άδικη τη κριτική σου για την απόδοση σήμερα του Γιάννη. Ξεχνάς με τι τραυματισμό έπαιξε και με πόσες ενέσεις και θεραπείες έσφιξε τα δόντια. Φάνηκε σε κάθε μπούκα σε κάθε στρίψιμο σε κάθε άλμα ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Και όμως αύριο όλο το φταίξιμο δε θα πέσει ούτε στον bud που έκαψε παίχτες και συστήματα, ούτε στον Holiday που θα βλέπει τον Butler και στον ύπνο του, ούτε σε όλο τον πάγκο (Portis, Ingles ακούει ?) που πέταγαν χαρταετό όλη την σειρά. Ο Γιάννης θα φάει το φταίξιμο που έχασε τις μισές βολές (1 να έβαζε δε θα πήγαινε παράτα). Ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν ο middleton που στάθηκε στο ύψος της περίστασης με ότι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή με τους τραυματισμούς του και αυτός. Και ο Μαθιός έβαλε ένα big τρίποντο στο τέλος της regular, παίζει να το είχαν χάσει νωρίτερα. Κωλόφαρδος και ο Bud που δεν έπαιξε φαλτσοσφύριγμα στο τέλος (εκτός αν πούμε μια επαφή του Butler που δόθηκε foul σε ένα rebound), γιατί θα λέγαμε που είναι το challenge οέο. Το challenge του Spoelstra εξελίχθηκε από 2 βολές guarantee του Middleton σε 1 του Holiday που οδήγησε στο alley hoop για την ισοφάριση (εκεί φταίει και ο παίχτης του Bam που δεν ήταν κοντα στη ρακέτα). Αν είμαι άδικος, είμαι γιατί θέλω το παλικάρι να πιάσει κάποτε το Potential του και να μη παιρνάνε τα χρόνια και να είναι ο ίδιος παίχτης. Αν μείνει έτσι στα 35 του θα είναι Blake Griffin και θα ψάχνει για το veteran minimum από ομάδα σε ομάδα. 1
Odyss3us Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, greekfragma said: Εξήγησε μου κάτι ψύχραιμα. 116-117 με 2.6 στο ρολόι. Χάνω τη βολή επίτηδες. Τι έχω να χάσω; εκει χαθηκε το ματς, τι 1 τι 2 ποντοι διαφορα με διεκδικησιμη μπαλα στα 2,6 δεν προλαβαινεις coast to coast το πολυ πολυ να γινoταν σουτ απελπισιας απο τη σεντρα, και στη συνεχεια οι διαιτητες αφησαν το επιθετικο του Μπατλερ στο σπρωξιμο που εκανε στον Κονατον μεσα στη ρακετα για να βαλει το καλαθι και να παει στη παραταση Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Odyss3us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα