Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, ilos είπε

Ποιος άλλος ανώμαλος σήμερα θα ξενυχτίσει για να δει τον Himmy να ρίχνει άλλη μια ταρίφα στον αγαπημένο μας προπονητή?

Αν ειναι να ξενυχτίσεις, δες Lakers - Grizzlies. Εκτός αν έχεις χάσει κάποιο στοίχημα και πρέπει να βασανισεις τα μάτια σου με Bucks :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Nevyn είπε

Για πες,για πες

PowerfulLegitimateBichonfrise-max-1mb.gi

Η key word για σένα είναι "κατασκήνωση", πονηρούλη.😂

4 ώρες πριν, greekfragma είπε

mike budenholzer thumbs up GIF by Milwaukee Bucks

ΑΥΤΟΣ 1-0

(εγω) 😅

Αυτός 1-2-3 CANCOON.

jimmy-butler.gif

Επεξ/σία από ilos
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, greekfragma είπε

με τέτοιους κατασκόπους που να δει προκοπή η ομάδα!

Σε πλήρη σύγχυση είναι όλοι τους με τον ταβερνιάρη. Ο άλλος σήμερα είχε 10 επιθετικά rebounds με αντίπαλους Allen-Mobley. Ούτε μπορώ να φανταστώ τι party θα κάνει με τους Heat. Έχεις Portis-Lopez και τρέχουν πρώτοι πίσω σε κάθε σουτ αλλά φτάνουν τελευταίοι lmao.

Αυτός ο Holiday το έχει πάρει από την αρχή πατριωτικά. Δυστυχώς... Έχουμε να δούμε λάθη και τούβλα.

Ο ταβερνιάρης challenge στα πρώτα 3 λεπτά. Πάλι πονοκέφαλο θα έχω...

Το έχασε κιόλας για τον θεό.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Βγήκε ο Γιάννης 2 λεπτά - κατέρευσε το σύμπαν. Τι είναι αυτοί ρε.

7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Είμαι τόσο νυσταγμενος που αν δω όργια απο τον ταβέρνα απλά θα πάω για ύπνο. Δεν έχω καμία όρεξη για νεύρα απόψε. 

Εγώ έχω τα χάπια δίπλα με αυτά που βλέπω πάλι. Και το ξαναλέω δε φταίει μόνο ο Bud για αυτή τη τραγική εικόνα.

Έβγαλε και τον Middleton στο ίδιο διάστημα με τον Γιάννη ο εγκληματίας που είναι automatic με Vincent.

Όπως και να έχει πάλι σμπαράλια άμυνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, ilos said:

Βγήκε ο Γιάννης 2 λεπτά - κατέρευσε το σύμπαν. Τι είναι αυτοί ρε.

Εγώ έχω τα χάπια δίπλα με αυτά που βλέπω πάλι. Και το ξαναλέω δε φταίει μόνο ο Bud για αυτή τη τραγική εικόνα.

Ξεκάθαρα φταίει ο προπονητής. Δε ξέχασαν το μπάσκετ αυτοί οι παίκτες. Όλα είναι θέμα μυαλού και ψυχολογίας. Αν δεν έχεις προπονητή να σε ξυπνήσει και να σε συγκεντρώσει τότε δεν έχεις προπονητή. 

Λάθος διαχείριση λάθος ματσαπ λάθος ροτεησον. Εγώ πιστεύω ξεκάθαρα ότι είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να είναι χρυσός άνθρωπος αλλά ο αθλητισμός θέλει και τσαγανο και ο Μπαντ παραείναι φλώρος για αυτό το επίπεδο. 

Επεξ/σία από greekfragma

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλε Pat πάλι ακόμα ψάχνει τον Robinson στα screens. Ρε τι στούρνος είναι αυτός γιατί επαναλαμβάνει συνέχεια τις ίδιες παθογένειες. Τον ξέρουμε τον ορισμό της τρέλας. Πάλι 140-150 πόντους game θα δούμε.

Ο Μαθιός σε 1-2 φάσεις έβγαλε τις άμυνες στον Butler που δεν έβγαλε ο Holiday σε 4 games.

Αυτό με τον Pat είναι απίστευτο, ο τύπος έχει average 1.2 επαφές στο κεφάλι ανά game.😅

Κάναν run κυρίως από σπασμένα συστήματα που βγήκαν κατά λάθος τα missmatch που θα έπρεπε να κυνηγά ο ύπνος από την αρχή. Ίσως πάρουν το game αλλά είναι για γέλια.

Επεξ/σία από ilos

Πάω να φέρω μια weiss να χαλαρώσω. Νυστάζω υπερβολικά και βλέπω τα ματσαρισματα και δε θέλω καν να σχολιάσω ξανά τα ίδια. 

Πιστεύω τουλάχιστον να με κρατήσουν όρθιο φάσεις με λίγο ξύλο. Συμφέρει τους Μπακς να βρωμίσει λίγο το αποψινό ματς. Δε ξέρω πόσο καλό θα κάνει στο Γιάννη όσο παίξει αλλά αν θέλουν να το πάρουν μόνο με σκληραδα έχουν ελπίδες. 

Τι έπαιξε με χασλεμ είχα πάει για τη μπυρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μη παίζουν άμυνα της προκοπής, μπορεί πάλι να κάνουν ένα κάρο λάθη, να χάνουν ένα σωρό βολές. Αλλά είναι μπροστά γιατί έχουν τα διπλά rebound (λογικό λόγω roster). Το θέμα είναι τι κάνανε τόσο καιρό σε αυτόν τον τομέα? Πρώτη φορά είδα όλους να παλεύουν στο offensive board.

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Τι έπαιξε με χασλεμ είχα πάει για τη μπυρα. 

Μια στιχομυθία είχε με Portis not much. Απλά επειδή ήταν στον πάγκο έφαγε tech.

Ο Middleton θύμισε 2021 Middleton. +16 στην 3η - αν καταφέρει ο Bud και το χάσει πάλι τι να πω.

Επεξ/σία από ilos

Πόση προσπάθεια θέλει αυτό το ματς να το κάνεις throw? 

Ίσως και λιγότερη απο το προηγούμενο....δε ξέρω....λέω....

Α ρε σποελστρα σουπιά.....έρχεται η μλκια. 

Ο Χόλιντεϊ στα ρηχά και σήμερα. Σημαντικό αυτό που έβαλε αλλά γενικά πολύ κατώτερος για το τι πρέπει να αποδίδει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...