greekfragma Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 3 minutes ago, coyote2 said: Στο πρώτο τρίποντο που πέρασαν μπροστά οι χιτ δεν πάταγε γραμμή ο Jimmy? νομιζω και στα 2 παταγε και τα 2 χρεώθηκαν τελικώς για 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Βλέποντας τα highlights του παιχνιδιού νομίζω ότι καημένος ο κόουτς χτες διάβασε σωστά την αδυναμία των Heat στη ρακετα και έκανε θραύση με pnr Γιάννη και Λοπεζ. Ήταν ξεκάθαρο το πλάνο του επιθετικά και του βγήκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αμυντικά πάτωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, coyote2 είπε Στο πρώτο τρίποντο που πέρασαν μπροστά οι χιτ δεν πάταγε γραμμή ο Jimmy? Όταν το review είναι inconclusive, παραμένει η αρχική απόφαση του διαιτητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Όταν βλέπεις τους Χοκς να κερδίζουν 2 συνεχόμενα παιχνιδια εναντίον των Σέλτικς (το ένα σήμερα εκτός έδρας) με κάνουν να έχω ελπίδες ακόμα για τους Μπακς . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Κρίμα για τους Clippers, και για όλους εμάς που δεν είδαμε ούτε φέτος δίδυμο Leonard George στα playoffs. Από τα πιο ατυχα franchise από άποψη τραυματισμών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 As Shams said, Giannis literally pushed himself to exhaustion in Game 4 to the point that he had to get IV fluids after the game. It’s amazing to think how tough this man is both physically and mentally. Despite dealing with a bad back, Antetokounmpo still put up 26 points on 12-of-22 shooting to go along with 10 rebounds, 13 assists, a steal, and two blocks in 38 minutes of action. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Πολλά κιλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, Weiss είπε Πολλά κιλά Πολύ χάρηκα..είναι ο πιο disrespected παίκτης στο nba χωρίς θεωρώ να έχει κάνει κάτι κακό και μάλιστα όταν και τα στατιστικά του είναι μια χαρά. Μάλιστα ψηφίστηκε από τους ίδιους τους παίκτες ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης του nba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, gtsoui είπε Όταν βλέπεις τους Χοκς να κερδίζουν 2 συνεχόμενα παιχνιδια εναντίον των Σέλτικς (το ένα σήμερα εκτός έδρας) με κάνουν να έχω ελπίδες ακόμα για τους Μπακς . Κι εγώ έχω ελπίδα αλλά νομίζω ότι η εικόνα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι μιας "καμμένης" ομάδας, ακόμα και με την πολύ καλή (ζορισμένη) εμφάνιση του Γιάννη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Πολύ άτυχος, μετά το πρωτάθλημα με Τορόντο ταλαιπωρείται συνεχώς με τραυματισμούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 38 minutes ago, Weiss said: Πολύ άτυχος, μετά το πρωτάθλημα με Τορόντο ταλαιπωρείται συνεχώς με τραυματισμούς Για όλα φταίει ο Zaza... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Weiss είπε Πολύ άτυχος, μετά το πρωτάθλημα με Τορόντο ταλαιπωρείται συνεχώς με τραυματισμούς Εγώ θυμάμαι τον τραυματισμό του στα playoffs που έπαιζε τρομερά επίσης, Spurs vs warriors πριν αποκλειστούν οι San antonio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, gtsoui είπε Πολύ χάρηκα..είναι ο πιο disrespected παίκτης στο nba χωρίς θεωρώ να έχει κάνει κάτι κακό και μάλιστα όταν και τα στατιστικά του είναι μια χαρά. Μάλιστα ψηφίστηκε από τους ίδιους τους παίκτες ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης του nba Όταν το ίδιο το franchise (Hawks) αφήνει να εννοηθεί ότι συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα που είναι για trade στην offseason τα σχόλια περιττεύουν. Φανταστείτε να βγάζανε τέτοια φήμη οι Bucks για τον Γιάννη ή οι Heat για τον Butler τι θα γινότανε γιατί μιλάμε και για μπίζνα που πολλές επιχειρήσεις πλήττονται αν μια ομάδα πατώσει ή πάει για rebuild.🤣 Ναι είναι clutch και κλεισοσπίτης κάποιες φορές, αλλά υστερεί πολύ αμυντικά και το κυριότερο έχει "φαγωμάρα" στα αποδυτήρια - 2 προπονητές τους έστειλε άκλαυτους ως τώρα. Και δε μπαίνω και σε άλλες πιο πικάντικες λεπτομέρειες που μπορεί να μην ισχύουν αλλά έχει βουήξει ο τόπος. Ποιος άλλος ανώμαλος σήμερα θα ξενυχτίσει για να δει τον Himmy να ρίχνει άλλη μια ταρίφα στον αγαπημένο μας προπονητή?🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Weiss είπε Πολύ άτυχος, μετά το πρωτάθλημα με Τορόντο ταλαιπωρείται συνεχώς με τραυματισμούς Αμα είσαι γυάλινος ούτε το load management βοηθάει,ισως κανα ξεμάτιασμα 35 λεπτά πριν, ilos είπε Και δε μπαίνω και σε άλλες πιο πικάντικες λεπτομέρειες που μπορεί να μην ισχύουν αλλά έχει βουήξει ο τόπος. Για πες,για πες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 42 minutes ago, ilos said: Ποιος άλλος ανώμαλος σήμερα θα ξενυχτίσει για να δει τον Himmy να ρίχνει άλλη μια ταρίφα στον αγαπημένο μας προπονητή?🤣 ΑΥΤΟΣ 1-0 (εγω) 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα