Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, mants118 said:

από αυτό το βίντεο βέβαια φαίνεται ο Γιάννης να προκαλεί τη φάση... γιατί μπήκε μπροστά στον παίκτη των Kings;;;; είχε λόγο;;; 

παρότι θα σου δώσω δίκιο για το trigger του Γιάννη, είναι λογικό να αντιδράς όπως αντέδρασε ο Lyles;

Το trash talking-body language είναι βούτυρο, καθημερινό φαινόμενο.

Και όπως και να το κάνουμε, το οπαδιλίκι απέναντι σε έναν all star όταν είσαι κάποιος στα αζήτητα όπως ο Lyles, πουλάει :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

παρότι θα σου δώσω δίκιο για το trigger του Γιάννη, είναι λογικό να αντιδράς όπως αντέδρασε ο Lyles;

Το trash talking-body language είναι βούτυρο, καθημερινό φαινόμενο.

Και όπως και να το κάνουμε, το οπαδιλίκι απέναντι σε έναν all star όταν είσαι κάποιος στα αζήτητα όπως ο Lyles, πουλάει :)

Καλά ναι εννοείται δε πλακώνεσαι για τέτοιο λόγο, αλλά τον προκαλεί ο Γιάννης, και φαίνεται.. ίσως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε πει κάτι ο Lyles ή είχαν καμία αψιμαχία, οπότε θεωρώ ότι το έκανε ο Γιάννης αυτό για να "του τη πει", όχι να προκαλέσει σύρραξη! 🙂

Δημοσ.
1 minute ago, mants118 said:

Καλά ναι εννοείται δε πλακώνεσαι για τέτοιο λόγο, αλλά τον προκαλεί ο Γιάννης, και φαίνεται.. ίσως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε πει κάτι ο Lyles ή είχαν καμία αψιμαχία, οπότε θεωρώ ότι το έκανε ο Γιάννης αυτό για να "του τη πει", όχι να προκαλέσει σύρραξη! 🙂

συμφωνούμε :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mants118 είπε

Ο Γιάννης το έκανε για να του την "πει", αλλά και μήπως με την επαφή σφυριχθεί κανά φαουλάκι και πάρει δύο σβηστές Βολίτσες. :)

Επεξ/σία από Spiroth
  • Confused 1
Δημοσ.

Πρόκληση θα ήταν αν ο Γιάννης έκανε 2 βήματα και κάρφωνε από τις βολές.

Πολύ μυγιάγγιχτο το άλλο παλικάρι  😁

Δημοσ.

O Paul George χτύπησε πολύ άσχημα χτες βράδυ (καλύτερα μη δείτε το βίντεο αν δεν αντέχετε τη θέα γυρισμένων γονάτων) αλλά πριν από αυτό μας χάρισε ένα κάρφωμα που βρώμαγε ολντσκουλίλα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, Speculoos said:

O Paul George χτύπησε πολύ άσχημα χτες βράδυ (καλύτερα μη δείτε το βίντεο αν δεν αντέχετε τη θέα γυρισμένων γονάτων)

Χειρότερο hyperextension από αυτό του Γιάννη νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Χειρότερο hyperextension από αυτό του Γιάννη νομίζω.

Στο ριπλέι μου φάνηκαν παρόμοια, δεν ξέρω αν ο PG έχει την ίδια κράση με τον Γιάννη για να επιστρέψει άμεσα.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Speculoos said:

δεν ξέρω αν ο PG έχει την ίδια κράση με τον Γιάννη για να επιστρέψει άμεσα.

Αμφιβάλω...

Δημοσ.

Με VPN ρυθμισμένο US το Season Game Pass ειναι στα $14.99 και παιζει κανονικά (αν και η εφαρμογή στο xbox δεν ειναι καλή). Δε ξερω αν εχει αναφερθεί προς τα πίσω, πάντως με τα playoff να ζεσταινονται νομιζω ειναι καλη τιμούλα (ΕΕ ειναι 34.99€)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...