Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, ilos είπε

Άσχετο. Όποιος είδε το Ελλάδα - Σερβία σήμερα. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ FFS.

// Πάλι μαντουβάλα με τους Παπ θα πάμε?

Παίζει κάπου στα αζήτητα στην Τουρκία και οι ελληνικές ομάδες ψάχνονται για αμφιβόλου ποιότητας κοινοτικούς ή αμερικάνους στα wings... Το κρύο του αίμα σήμερα στο 3ποντό μαζί με τις πολύ καλές άμυνες, μου θύμισε έναν πιο κοντό, λιγότερο αθλητικό Φώτση.

Κάτσε στα ποσά FPS έπαιζε; Κάτω από 60; 😛

(Τι είναι το FFS;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δωστε μου λίγο τα φώτα σας. Μια ομάδα, ας πούμε της ανατολής, παίζει 2 παιχνίδια με κάθε ομάδα της δύσης (ένα εντός κ ένα εκτός έδρας) κ 4 με κάθε ομάδα της ανατολής (δύο εντός κ δύο εκτός εδρας)?

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Για δωστε μου λίγο τα φώτα σας. Μια ομάδα, ας πούμε της ανατολής, παίζει 2 παιχνίδια με κάθε ομάδα της δύσης (ένα εντός κ ένα εκτός έδρας) κ 4 με κάθε ομάδα της ανατολής (δύο εντός κ δύο εκτός εδρας)?

Όχι συνήθως είναι 3 με ομάδες της Ανατολής. 4 είναι με ομάδες από το ίδιο subdivision. Πχ οι Bucks παίζουν 4 με Cavs, Indiana, Chicago κλπ.

• Thanks 1

6 ώρες πριν, ilos είπε

Όχι συνήθως είναι 3 με ομάδες της Ανατολής. 4 είναι με ομάδες από το ίδιο subdivision. Πχ οι Bucks παίζουν 4 με Cavs, Indiana, Chicago κλπ.

Με τη δύση όμως παίζουν 2 σωστά?

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Με τη δύση όμως παίζουν 2 σωστά?

νομίζω ναι

κάθε χρόνο 1 με λακερς klp... τα παίζουν όλα μαζί. Μπαίνουν σε αεροπλάνο και πηγαίνουν δύση και παίζουν από μία φορά με τη γειτονιά του LA

Αφήνω αυτό εδώ για να τιμήσω τον προπονητή της καρδιάς μου. ❤️ 

https://www.nba.com/bucks/news/mike-budenholzer-named-eastern-conference-coach-of-the-month-3?fbclid=IwAR3RxeqFb0WTy_oGHu_wGjXiThfYRlG5SDLjoZP1WttfPrq1nS-auT1e3ig

Screenshot 2023-03-03 001940.jpg

• Confused 1

Υπενθυμίζω το βράδυ έχουμε το περίφημο "Revenge of the ladder" game των Bucks που είναι αήττητοι 16 σερί με την Phily.😅 Θα έχει πλάκα να πετύχουμε τον Harell να μαρκάρει τον Γιάννη σε καμιά φάση.

4 minutes ago, ilos said:

Υπενθυμίζω το βράδυ έχουμε το περίφημο "Revenge of the ladder" game των Bucks που είναι αήττητοι 16 σερί με την Phily.😅 Θα έχει πλάκα να πετύχουμε τον Harell να μαρκάρει τον Γιάννη σε καμιά φάση.

3:30....φφςςςςς

• Super Moderators

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...