h3342 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, greekfragma είπε όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο οφείλεις να προσέχεις θέματα ρατσισμού,σεξισμού κλπ. επιμένω σε αυτά που είπε ο Kenneth για το τι σημαίνει να μιλάς ως δημόσιο πρόσωπο. Luca Magic πλαστικές κινήσεις που δε μαρκάρονται. Σπεσιαλίστας. Βιρτουόζος αλητήριος. Βρείτε κι άλλες λέξεις εγώ στέρεψα. Like για τον Luka! 😁
scorpion8283 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στις 10/11/2022 στις 8:40 ΠΜ, ilos είπε 🔥🔥🔥 Παπαδες κανει παλι.... Αρε Μπουλντοζα.... Εν τω μεταξυ με το καλο ξεκινημα εχει τη δυνατοτητα να χτισει τους παιχτες... Για τον Καρτερ τα χουμε απο περυσι, εγιβε ηδη το breakthrough, δεν μου κανει εντυπωση.. Nwora, Beauchamp, Hill, Mamu ειναι κατω ραφι, αντε ευκαιριακα αν βρεθουν σε καλη μερα οι 2 πρωτοι... Περιμενουμε να επιστρεψουν και να ξαναμπουν Middleton - Pat και το τεραστιο ερωτηματικο, τι θα δειξει ο Ingles 1
ilos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Παπαδες κανει παλι.... Αρε Μπουλντοζα.... Εν τω μεταξυ με το καλο ξεκινημα εχει τη δυνατοτητα να χτισει τους παιχτες... Για τον Καρτερ τα χουμε απο περυσι, εγιβε ηδη το breakthrough, δεν μου κανει εντυπωση.. Nwora, Beauchamp, Hill, Mamu ειναι κατω ραφι, αντε ευκαιριακα αν βρεθουν σε καλη μερα οι 2 πρωτοι... Περιμενουμε να επιστρεψουν και να ξαναμπουν Middleton - Pat και το τεραστιο ερωτηματικο, τι θα δειξει ο Ingles Φέτος οι Bucks με διέψευσαν με αρκετούς στο roster που τους θεωρούσα εντελώς washed out... Καταρχάς o Λόπεζ μέχρι στιγμής κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πρώτος σε blocks και contested shots στο NBA, πολύ καλύτερα ποσοστά στο τρίποντο σε σχέση με πέρσι και average κοντά στους 20 πόντους ανά game. Μακράν ο τρίτος καλύτερος παίχτης τους αυτή τη στιγμή με τραυματία τον Μίντλετον. Ο Χίλ παραδόξως, μπορεί να μην είναι ο Χίλ των προηγούμενων 3-4 ετών αλλά δεν είναι και αυτό το παραπληγικό πλάσμα που είδαμε με τους Σέλτικς. Τουλάχιστον προσπαθεί στην άμυνα και να δημιουργήσει split outs στην επίθεση, άσχετα αν δε μπορεί να ακολουθήσει τα γρήγορα guard. Ούτε διστάζει να πάρει ελεύθερα σουτ όπως πέρσι. Μια χαρά για τρίτο pg. Ο Carter άμα του "ανοίξει", συνήθως με bad teams ο τύπος είναι λες και είναι all star.🤣 Το κακό είναι ότι την επόμενη μέρα μπορεί να είναι διαφορετικός παίχτης. Πχ με την OKC ήταν Kyrie και μετά από 2 μέρες στο San Antonio (που δε παίζουν άμυνα με τα μάτια) ήταν νερόβραστος. Ο Nwora δε μου αλλάζει άποψη. It is what it is. Από πλευράς επιθετικού ταλέντου είναι bucket, αλλά μας τα χαλάει στο efficiency και "καμουφλάρεται" η προσφορά του γιατί η παραγωγικότητά του είναι συνήθως στο garbage time που έχουν κριθεί τα παιχνίδια και δε καίει η μπάλα. Στην άμυνα πάλι φέτος τον βλέπω με εγκεφαλικά τον Bud. Ο Bobby POTUS🤣 πάλι έχει average double double από τον πάγκο με τον λιγότερο playing time σε αυτή τη κατηγορία στο NBA μετά τον Valanciunas. Άψογος ειδικά στα επιθετικά rebounds. Ο Allen είναι ο πιο αξιόπιστος σουτέρ μετά τον Middleton. Και μάλιστα φέτος μου φαίνεται έχει και παραπάνω range (έκανε και προπονήσεις με τον Lethal Shooter). Τον Mamu τον έχω σε αρκετή εκτίμηση, αλλά δυστυχώς δε κολλάει σε αυτό το ρόστερ. Δε μπορεί να παίξει 5ρι και όταν παίζει 4ρι με 5ρι Γιάννη ή Portis οι Bucks είναι terrabad σε άμυνα και rebounds. Το καλύτερο θα ήταν να δοθεί κάπου δανεικός, εκτός αν θέλουν να τον κρατήσουν για καβάτζα στη περίπτωση που χάσουν Γιάννη μετά από 2-3 χρόνια.🤣 Ο Θανάσης το έχω ξαναγράψει, είναι χειρότερος παίχτης τώρα από ότι ήταν όταν πήγε στους Bucks. Μιλάμε για κατόρθωμα. Παρόλα αυτά είναι υπερπολύτιμος σαν hype man και η ψυχή της ομάδας. Ο Holiday ξεκίνησε πολύ άσχημα με τις οικοδομικές εργασίες του πάλι, αλλά στη συνέχεια έστρωσε και άρχισε να βγάζει μάτια. Δυστυχώς τραυματίστηκε και αυτός και δεν έχουν παίξει στα 2 τελευταία games με τον Γιάννη. Γιάννης κλασικά κουβαλάει ότι και να πούμε είναι περιττό. Τα "κακά" του παιχνίδια είναι 25/10/5 με κοντά 50% στα δίποντα.🤣 Ibaka δε νομίζω να πάρει πάλι χρόνο συμμετοχής στα playoffs, αλλά είναι πολύτιμος στη regular για να πάρει ρεπό και να ξεκουραστεί η υπόλοιπη frontline. Pogchamp είναι και αυτός φάση σαν τον Carter με τα φεγγάρια του. Δεν είναι κακός για rookie πάντως. Pat, Middleton, Ingles γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από ilos 1
coyote2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Ο Άγγλος είναι το κώλο χερο έτσι;; Άντε μπας και αποκτήσουν κάποιον παίκτη με σεβασμό στο τρίποντο 1
scorpion8283 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, ilos είπε Φέτος οι Bucks με διέψευσαν με αρκετούς στο roster που τους θεωρούσα εντελώς washed out... Καταρχάς o Λόπεζ μέχρι στιγμής κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πρώτος σε blocks και contested shots στο NBA, πολύ καλύτερα ποσοστά στο τρίποντο σε σχέση με πέρσι και average κοντά στους 20 πόντους ανά game. Μακράν ο τρίτος καλύτερος παίχτης τους αυτή τη στιγμή με τραυματία τον Μίντλετον. Ο Χίλ παραδόξως, μπορεί να μην είναι ο Χίλ των προηγούμενων 3-4 ετών αλλά δεν είναι και αυτό το παραπληγικό πλάσμα που είδαμε με τους Σέλτικς. Τουλάχιστον προσπαθεί στην άμυνα και να δημιουργήσει split outs στην επίθεση, άσχετα αν δε μπορεί να ακολουθήσει τα γρήγορα guard. Ούτε διστάζει να πάρει ελεύθερα σουτ όπως πέρσι. Μια χαρά για τρίτο pg. Ο Carter άμα του "ανοίξει", συνήθως με bad teams ο τύπος είναι λες και είναι all star.🤣 Το κακό είναι ότι την επόμενη μέρα μπορεί να είναι διαφορετικός παίχτης. Πχ με την OKC ήταν Kyrie και μετά από 2 μέρες στο San Antonio (που δε παίζουν άμυνα με τα μάτια) ήταν νερόβραστος. Ο Nwora δε μου αλλάζει άποψη. It is what it is. Από πλευράς επιθετικού ταλέντου είναι bucket, αλλά μας τα χαλάει στο efficiency και "καμουφλάρεται" η προσφορά του γιατί η παραγωγικότητά του είναι συνήθως στο garbage time που έχουν κριθεί τα παιχνίδια και δε καίει η μπάλα. Στην άμυνα πάλι φέτος τον βλέπω με εγκεφαλικά τον Bud. Ο Bobby POTUS🤣 πάλι έχει average double double από τον πάγκο με τον λιγότερο playing time σε αυτή τη κατηγορία στο NBA μετά τον Valanciunas. Άψογος ειδικά στα επιθετικά rebounds. Ο Allen είναι ο πιο αξιόπιστος σουτέρ μετά τον Middleton. Και μάλιστα φέτος μου φαίνεται έχει και παραπάνω range (έκανε και προπονήσεις με τον Lethal Shooter). Τον Mamu τον έχω σε αρκετή εκτίμηση, αλλά δυστυχώς δε κολλάει σε αυτό το ρόστερ. Δε μπορεί να παίξει 5ρι και όταν παίζει 4ρι με 5ρι Γιάννη ή Portis οι Bucks είναι terrabad σε άμυνα και rebounds. Το καλύτερο θα ήταν να δοθεί κάπου δανεικός, εκτός αν θέλουν να τον κρατήσουν για καβάτζα στη περίπτωση που χάσουν Γιάννη μετά από 2-3 χρόνια.🤣 Ο Θανάσης το έχω ξαναγράψει, είναι χειρότερος παίχτης τώρα από ότι ήταν όταν πήγε στους Bucks. Μιλάμε για κατόρθωμα. Παρόλα αυτά είναι υπερπολύτιμος σαν hype man και η ψυχή της ομάδας. Ο Holiday ξεκίνησε πολύ άσχημα με τις οικοδομικές εργασίες του πάλι, αλλά στη συνέχεια έστρωσε και άρχισε να βγάζει μάτια. Δυστυχώς τραυματίστηκε και αυτός και δεν έχουν παίξει στα 2 τελευταία games με τον Γιάννη. Γιάννης κλασικά κουβαλάει ότι και να πούμε είναι περιττό. Τα "κακά" του παιχνίδια είναι 25/10/5 με κοντά 50% στα δίποντα.🤣 Ibaka δε νομίζω να πάρει πάλι χρόνο συμμετοχής στα playoffs, αλλά είναι πολύτιμος στη regular για να πάρει ρεπό και να ξεκουραστεί η υπόλοιπη frontline. Pogchamp είναι και αυτός φάση σαν τον Carter με τα φεγγάρια του. Δεν είναι κακός για rookie πάντως. Pat, Middleton, Ingles γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Συμφωνω σχεδον σε ολα Ο Carter ομως οσο παιζει βελτιωνεται ακομα περισσοτερο και με τους spurs ειχε 5/7 τριποντα (!). Συνολικα σουταρει 42% φετος και τελευταια 5 ματς 58% στο τριποντο (17/29)...Νομιζω οτι πλεον μπορει να θεωρειται αξιοπιστος σουτερ... και οχι οποτε κατσει. Ο Αλλεν ειναι εξαιρετικος σουτερ αλλα χρειαζεται χρονο για το release του για να ειναι ευστοχος.( η διαφορα στην αποδοση του Bulls με Celtics περυσι στα poffs αν θυμασαι!) Σαν ελευθερος παιζει να ειναι ο καλυτερος σουτερ μαζι με chris. Γι αυτο και φετος δουλευει το λιγο πιο μακρινο σουτ, για να εχει περισσοτερο χρονο για το release μεχρι να βγει ( αν βγει) ο αμυντικος. Η τεραστια αξια του Λοπεζ φανηκε απο την απουσια του περυσι στα 2/3 της regular! Τωρα αν ο Ingles ειναι σε αυτη την ηλικια και μετα απο τραυματισμο στο 80% του παιχτη που ηταν, θα ειναι εξαιρετικη αλλαγη για τα 15 λεπτα που θα παρει ανασες ο Middleton και στο σοθτ και αμυντικα, αλλα ειναι τεραστιο ερωτηματικο...Ιδομεν! 1
greekfragma Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Άμα ξαναπείς το Μποσάμ Πογκτσαμπ θα φέρω παρέα. ☠️
Weiss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εντωμεταξύ ο Allen πάει για trade με Crowder, για να δυναμώσουν αμυντικά. https://nba.nbcsports.com/2022/11/11/report-bucks-have-called-teams-about-potential-grayson-allen-trade/
scorpion8283 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Weiss είπε Εντωμεταξύ ο Allen πάει για trade με Crowder, για να δυναμώσουν αμυντικά. https://nba.nbcsports.com/2022/11/11/report-bucks-have-called-teams-about-potential-grayson-allen-trade/ Μπα...δεν το πιστευω...δεν υπαρχει αλλο γρηγορο 2αρι, και δουλευουν πολυ με τον Allen. 1
Speculoos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στον Crowder βλέπουν προφανώς έναν νέο PJ Tucker αλλά δεν ταιριάζει με το mentality των bucks.
ilos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Weiss είπε Εντωμεταξύ ο Allen πάει για trade με Crowder, για να δυναμώσουν αμυντικά. https://nba.nbcsports.com/2022/11/11/report-bucks-have-called-teams-about-potential-grayson-allen-trade/ Μέγα λάθος αν γίνει. Ο Crowder δεν έχει ούτε το range ούτε τα ποσοστά του Allen στο τρίποντο. Τώρα αν μπορέσουν να τον πάρουν αργότερα με non playoff rotation players έχει καλώς (Nwora, Mamu, Ibaka κλπ). Wings έχουν ήδη 4άδα οι bucks με Middleton, Pat, Μαθιό και Ingles δε χρειάζονται και 5ο εις βάρος της επίθεσης. Guard χρειάζονται που να μπορεί να δημιουργήσει μόνος του το σουτάκι αλλά και να παίξει άμυνα. Και τους έκατσε λαχείο με τον Carter φέτος, άσχετα αν σε κάποια switches δε μπορεί να ανταπεξέλθει λόγω ύψους. 12 ώρες πριν, Speculoos είπε Στον Crowder βλέπουν προφανώς έναν νέο PJ Tucker αλλά δεν ταιριάζει με το mentality των bucks. Κατά 99.9% πιστεύω θα πάει Heat που έχουν μεγάλο θέμα μετά την μη αντικατάσταση του Tucker. P.S. Με τους Spurs τελευταία στιγμή προφασίστηκαν ότι είχε στοματική διαταραχή ο Allen και δεν αγωνίστηκε, ενώ και ο Γιάννης μετά την OKC πήγε πίσω στο Milwaukee, οπότε σίγουρα πρέπει να υπάρχουν talks και παρασκήνιο από πίσω. Επίσης αύριο έχουμε πρεμιέρα δε χάνεται αυτό.🤣 1
greekfragma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Λοιπόν....το πράγμα έχει αρχίσει να καταντάει γελοίο. Δε ξέρω τι παίζει από θέμα αλτικότητας, φυσικών προσόντων, παπουτσιών με helium που σε κάνουν ελαφρύτερο... Η φάση θυμίζει τα ψεύτικα καρφώματα που βλέπαμε στο ΝΒΑ Jam σε εποχές Super Nintendo. Αν δε το δείτε καθαρά στο play speed, κάντε παύση στο 0:06 και 0:07 και θα καταλάβετε σε τι ύψος και σε τι απόσταση από τη ρακέτα έρχεται να πιάσει τη μπάλα. Εγώ έπρεπε να δω τα καρέ στο 6ο 7ο δευτερόλεπτο για να το πιστέψω.
greekfragma Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Just now, coyote2 said: τι εννοείς γελοίο? Δε πηδάνε τόσο? προφανώς και δε το θεωρώ μοντάζ. μάλλον έχασες το νόημα του τι εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα