greekfragma Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 φέτος νομίζω θα χάσω όλη τη regular με τέτοιο πρόγραμμα καθημερινότητας....θα τη βγάλω με highlights μόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δεν καταλαβαίνω πια αν τρολαρει ή το πιστεύει 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, Weiss είπε Δεν καταλαβαίνω πια αν τρολαρει ή το πιστεύει 😂😂 Άντε και στον επόμενο αγώνα με 30%! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Ακόμα μια χρονιά θα απολαύσουμε Γιάννη και Luca και τα κατορθώματά τους. Τελείως διαφορετικό το ρεπερτόριό τους αλλά πόσο ελπίζω μια μέρα να παίξουν για την ίδια ομάδα. Απολαυστικοί όσο δε πάει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε πόσο ελπίζω μια μέρα να παίξουν για την ίδια ομάδα. Απολαυστικοί όσο δε πάει. Θέλουν από μια μπάλα μόνοι τους, δεν θα είναι εύκολο να δουλέψει. Φαντάζσαι τον έναν ή τον άλλο να περιορίζονται σε 15-20π ανά παιχνίδι; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από eaglos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 21 minutes ago, eaglos said: Θέλουν από μια μπάλα μόνοι τους, δεν θα είναι εύκολο να δουλέψει. Φαντάζσαι τον έναν ή τον άλλο να περιορίζονται σε 15-20π ανά παιχνίδι; Λόγω ευρωπαϊκής νοοτροπίας και χαρακτήρα δε τους νοιάζει αν βάζουν από 25-30 ο καθένας. Θα μιλάμε για ένα αχτύπητο δίδυμο που όμοιο του έχει να περάσει πολλά χρόνια από το ΝΒΑ. Σκέψου μόνο για τα πικ ν ρολ στο Γιάννη ή τα πικ ν ποπ του Λούκα. Έχουν και οι δύο τρομερό ένστικτο και βλέπουν γήπεδο. Πιστεύω ότι αν κάποτε γίνει θα μιλάμε για τρομερή χημεία και plays. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δεν μπορώ να φανταστώ τον Λούκα να γίνεται Stockton και από 30άρες με 20-25 προσπάθειες να περιοριστεί σε 10-15 πόντους με 8-10 προσπάθειες ενώ παράλληλα από 8-9 ασιστ να πάει στις 12-15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για μένα το πιο αχτύπητο δύδιμο όλων των εποχών το οποίο θα μπορούσε να κοντράρει Magic - Kareem και Kobe - Shaq, θα ήταν το υποθετικό Steph - Giannis. Το όνειρο πέταξε τον Ιανουάριο του 2021, όταν ο Γιάννης ξεφτίλισε όλους όσους του έλεγαν να φύγει (κι εμένα μαζί), έδειξε πόσο μεγάλος Ηγέτης είναι, ανανέωσε και κατέκτησε πρωτάθλημα. Κατά την γνώμη μου αν δεν ανανέωνε, θα κατέληγε στους GSW. Την επόμενη χρονιά το κατέκτησε ο Steph. Επομένως, από το αποτέλεσμα αποδείχτηκε πως καλά έκανε και έμεινε, αλλά ακόμα ονειρεύομαι αυτό το δίδυμο. Ήταν τόσο εύκολη ανταλλαγή (Green, Thompson, Wiggins, 3 picks) και αυτό που θα βλέπαμε θα ήταν ανεπανάληπτο. Κρίμα που δεν το είδαμε to be honest. Για τα φετινά, έως τώρα MVP ο Γιάννης με τεράστια διαφορά, και οι Bucks απλά κάνουν μία κρουαζέρια με σβηστές τις Μηχανές, ενώ τους λοίπουν Pat, Mid, Joe, δηλαδή ίσως οι 3 καλύτεροι περιφεριακοί + σουτέρ τους. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από Spiroth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Εγώ γιατί νομίζω ότι η εθνική έκανε καλό στον Γιάννη; Στον τρόπο που παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, coyote2 είπε Εγώ γιατί νομίζω ότι η εθνική έκανε καλό στον Γιάννη; Στον τρόπο που παίζει Νομίζω είναι τυχαίο. Ο τύπος κάθε καλοκαίρι γυρνάει καλύτερος. Είναι ο μοναδικός που κυριολεκτικά εδώ και 10 χρόνια κάθε χρόνο επιστρέφει καλύτερος σε κάτι από ότι την προηγούμενη χρονιά. Και δεν μιλάω για κατηγορίες τύπου "πιο δυνατός" κάνοντας βάρη για παράδειγμα. Μιλάω για ικανότητες, όπως αντίληψη παιχνιδιού, πάσα, σουτ, mentality, ρυθμός. Ικανότητες δηλαδή που θέλουν και άσκηση και τεχνική προπόνηση και πνευματική προπόνηση. Χθες με τους Hawks (τι ματσάρα by the way και 5-0) έβαζε fade away σουτάκια με ταμπλό από τα πλάγια. Δεν υπάρχει. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από Spiroth 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 🤔 https://www.sdna.gr/mpasket/1019354_sok-sto-nba-afairethikan-epiloges-sto-draft-apo-toys-sixers-logo-paranomon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 46 λεπτά πριν, greekfragma είπε 🤔 https://www.sdna.gr/mpasket/1019354_sok-sto-nba-afairethikan-epiloges-sto-draft-apo-toys-sixers-logo-paranomon Oh HELL YEAH!! Επιτέλους η 76ers πληρώνουν αδρά το κάρμα από την εποχή του "Process"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Απόψε είναι το 1ο παιχνίδι του Γιάννη που βλέπω live. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι και φέτος στην ομάδα ο συνταξιούχος Άλεν; Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτή η εμμονή να κατεβάζει μπάλα ο Γιάννης; Τόσο πρόβλημα είναι να του δίνουν καμιά ανάσα ο Τζρού και ο Κάρτερ και να κατεβάζουν εκείνοι ως το τρίποντο; Δηλαδή τι τόσο κομπίνα γίνεται ως το μισό γήπεδο και πρέπει να γίνεται αυτό το ξεφτιλίκι που βλέπω χρόνια; Συγγνώμη για τη γκρίνια αλλά είδα κοντινό του ταβερνιάρη με γκριμάτσα ροφού. τον έφαγα τον Άλεν. 10λεπτά μετά πάει στα αποδυτήρια με κουτσό-γόνατο 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 10-16 πόντους μπροστά οι Μπακς όλο το παιχνίδι και στο τέλος το κάνανε ντέρμπι 105-105 με κάτω από 1 λεπτό στο ρολόι. Ευτυχώς και ο Τζρου που δείχνει ζεστός και δραστήριος και έπαιξε σχεδόν όλα τα plays ολόσωστα με Γιάννη και Λόπεζ. Κάρφωσε και τρίποντο μαχαιριά στο τέλος αλλά άμα το βαζε και ο Κάνιχαμ θα είχαμε παράταση με δράματα. Ταβερνιάρη δε σε αντέχω ούτε φέτος. Μηδέν συνεισφορά από τον πάγκο. Καλό βράδυ παίδες. 2πλό καφέ αύριο στη δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χριστός και Απόστολος Γκλέτσος, που να μην ήταν και αήττητοι δηλαδή (όχι πως έχει καμία ιδιαίτερη σημασία βέβαια). In other news, κάπου έχω μπερδευτεί. Tanking για τον Wembanyama κάνουν οι Spurs ή οι Lakers τελικά; Α ρε Pop με τα ωραία σου! Απο τις λίγες ομάδες που παίζουν το μπάσκετ όπως το ξέραμε με έμφαση στα βασικά και ωραία κυκλοφορία μπάλας, χωρίς βεντετισμούς και δράματα (αν εξαιρέσεις το Joshua Primo situation που όμως δεν αφορά το ίδιο το μπάσκετ καθε αυτό...). Που να είχε και παίχτες! Με Wembanyama θα χτυπάγαμε πρωτάθλημα σε 3 χρόνια... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα