Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ilos είπε

Το είδα το χτεσινό live. ήταν λες και έβλεπα τους Bucks με τους Celtics πάλι.🤣 Με την διαφορά ότι η Phily δεν ήξερε που τους πάνε τα τέσσερα στην άμυνα και στις περιστροφές ειδικά στα guard. Ο Γιάννης δε πήρε πολλές προσπάθειες, ήταν πιο πολύ facilitator με screens και DHOS για τα guard που πήραν ένα σωρό προσπάθειες γιατί η Philly δεν έκανε ποτέ switch τον Tucker από τον Γιάννη. Φυσικά ραψωδία κοουτσάρισμα από Doc και πάλι.🤣 O Embid (kudos to Lopez) όπως και ο Holiday ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Εκτός ότι ήταν πάλι επικός οικοδόμος στο διάστημα που βγήκε ο Γιάννης έκανε ένα σωρό λάθη μαζί με τους άλλους και η Phily ξαναμπήκε έτσι στο παιχνίδι με αιφνιδιασμούς (ο Hill ακόμα μαστουρώνει από τα afterburner του Maxey). Βέβαια στο τέλος ξελάσπωσε ο Μαθιός μαζί με την καλή άμυνα του Holiday στον Harden (που μόνος τράβαγε κουπί) στην τελευταία φάση. Γενικά αυτά που είδα από την Phily πάλι δε με γέμισαν για αυτοπεποίθηση για τα playoffs. Για μένα οι 3 πιο σοβαρές ομάδες στην περιφέρεια είναι οι Celtics, οι Raptors και οι Bucks (όταν γυρίσει ο Middleton γιατί μέχρι τότε μαντουβάλα).

Χτες παραλίγο δράμα στο LA, έπεσε σε σκαμνάκι του Leonard ο street clothes και δεν ξέρω αν εφημέρευαν τα επείγοντα.🤣

Ο carterακος πως ηταν? Καλα θα το δω και σε 2 ωρες αλλα μου εκανε εντπωση το χαμηλο σκορ.

Αυτο π ΔΕΝ  μου εκανε εντυπωση ηταν στο LA, το 0/11 του ΓουεστBRICK

Δημοσ.
5 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Ο carterακος πως ηταν? Καλα θα το δω και σε 2 ωρες αλλα μου εκανε εντπωση το χαμηλο σκορ.

Στην άμυνα που έπαιζε πάντως στον Leonard ήταν πάρα πολύ καλός. Αλλά όπως λένε και οι Αμερικάνοι μακάρι ο AD να ήταν westbrick για να κάνει miss το floor όποτε πέφτει.🤣

Ο Carter δεν έπαιξε και πολύ, καλούτσικος ήταν αλλά δε πήρε και πολλές προσπάθειες. Κυρίως σε Holiday,  Allen, Portis και Lopez κατέληγαν τα σουτ.

Ο Lopez ήταν πολύ καλός αμυντικά απέναντι στον Embiid, και για αυτό κερδήθηκε αυτό το game.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ilos είπε

Στην άμυνα που έπαιζε πάντως στον Leonard ήταν πάρα πολύ καλός. Αλλά όπως λένε και οι Αμερικάνοι μακάρι ο AD να ήταν westbrick για να κάνει miss το floor όποτε πέφτει.🤣

Ο Carter δεν έπαιξε και πολύ, καλούτσικος ήταν αλλά δε πήρε και πολλές προσπάθειες. Κυρίως σε Holiday,  Allen, Portis και Lopez κατέληγαν τα σουτ.

Ο Lopez ήταν πολύ καλός αμυντικά απέναντι στον Embiid, και για αυτό κερδήθηκε αυτό το game.

Παντως ο Carter απο οτι ειδα ειδικα στο στο 1ο ημιχρονο εκανε την ζωη δυσκολη του Maxey. Ισως λιγο νευρικος σε 1-2 φασεις στην επιθεση, αλλα παλι πολυ  efficient, και επαιζε και 2αρι...

Νομιζω οτι συνεχιζει απο περυσι την ιδια πορεια και δραματικα καλυτερος απο Hill σε αμυνα και επιθεση.

Επισης συνεχιζει απο περυσι και ο  Μαθιος, μπρος κ πισω και τον βλεπω για βασικο σε λιγο οσο λειπει ο Middleton.

Τα υπολοιπα οπως τα πες! ( Lopez Ftw!)

Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 3:56 ΜΜ, scorpion8283 είπε

ρε παιδια ο westbrook στην Οκλαχομα  μια χαρα ευστοχος ηταν, τι επαθε στους lakers και εχει τετοια τραγικα ποσοστά??

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, h3342 είπε

ρε παιδια ο westbrook στην Οκλαχομα  μια χαρα ευστοχος ηταν, τι επαθε στους lakers και εχει τετοια τραγικα ποσοστά??

Ψυχολογική πίεση. Μέσα του πρέπει να υποφέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Edel είπε

Ψυχολογική πίεση. Μέσα του πρέπει να υποφέρει. 

Sad Money GIF by G2 Esports

Πέρα από τη πλάκα, συμφωνώ, όταν πας σε μια ομάδα που θέλεις να αποδείξεις ξανά τον παίκτη που είσαι τα τελευταία χρόνια (MVP και με ατομικά ρεκόρ) δυσκολεύει πολύ το πράμα...

Επεξ/σία από mants118
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, h3342 είπε

τι επαθε στους lakers και εχει τετοια τραγικα ποσοστά??

Ειναι πρώην παίκτης εδώ και κάμποσα χρόνια, όχι τώρα που πήγε για τα ένσημα τους Lakers.

Δημοσ.

Στους wizards δεν ήταν κακός, γενικά νομίζω ότι σε μέτριες ομάδες χωρίς μεγάλες προσδοκίες, πίεση και εσωτερικούς ανταγωνισμούς κολλάει καλύτερα.

Δημοσ.

ψυχολογικό είναι....

δε μπορεί να άλλαξε τόσο πολύ

Απλά υπάρχει μία διαφορά. Δε μπορεί να μπει και να βάλει ένα σουτ. Πρέπει να ειναι μέσα στο γήπεδο να ρίξει πολλά για να βάλει 30 πόντους. Αν δεν τον έχεις πρώτο βιολί δε μπορεί να λειτουργήσει

Δεν είναι Γιάννης. Μπαίνει αλλαγή και πάει και το καρφώνει 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chrisde είπε

Στους wizards δεν ήταν κακός, γενικά νομίζω ότι σε μέτριες ομάδες χωρίς μεγάλες προσδοκίες, πίεση και εσωτερικούς ανταγωνισμούς κολλάει καλύτερα.

Κακός δεν είναι αλλά ούτε καλός είναι.

Όπως ακριβώς το γράφεις είναι. Σε μια ομάδα χωρίς προσδοκίες και άγχος, να παίρνει 30-50 προσπάθειες και να βάζει 30 πόντους με κάποτε μέτρια και πλέον τραγικά ποσοστά.

Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ασχοληθούμε με Lakers (και) φέτος.

Δημοσ.

όσο μεγαλωνει ο αθλητης. να χάνει σε εκρηκτικοτητα, το άλμα του κτλπ απόλυτα λογικό

να  χάνει καποιος τόσο πολυ την ευστοχια του δεν θυμαμαι καποιον τοσο πολυ οσο  ο westbrook

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Weiss είπε

εμμμ, σε αυτή τη φάση δε φταίει η κωλόστρα ο Simmons, ήταν ο Γιάννης μπροστά του! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...