ilos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, h3342 είπε Γιατί και εγώ στην δουλειά μου που ζω από αυτήν μπορεί να χαλαστω με κανέναν δεν θα του γυρίσω μπουκέτα μπροστά σε όλους... Τεσπα Σωστός θα κοιτάξεις να του την χώσεις από πίσω σε καμιά τουαλέτα. #jailtalk 🤣 Btw ο Green δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Poole συγκεκριμένα θεωρώ. Είναι κλασική περίπτωση βαράω τον γάϊδαρο (που είναι και το παρατσούκλι του🤣) να την ακούσει το σαμάρι. Λόγω salary cap δε μπορεί να πάρει max extension αν πληρώσουν τον Poole. Ούτε μπορεί να απαιτήσει από το franchise να πληρώσει ένα εξωπραγματικό ποσό σε taxes τύπου 50-70m μόνο για την πάρτυ του, από τη στιγμή που τόσα χρόνια είναι σεσημασμένοι παραβάτες του luxury tax πληρώνοντας πολύ περισσότερα από όλους (ακόμα και τους Μπρούκληδες). Οπότε ήταν σε δίλλημα, ή να δεχτεί μείωση στο συμβόλαιό του, ή να γινόταν free agent το καλοκαίρι και να ρίσκαρει να πάει σε κάποιο franchise που δε θα "ταίριαζε" και να γινόταν exposed Mr triple single κλπ. Και όταν κάποιος βγαίνει στο inside the NBA με τέτοια τηλεθέαση και έλεγε μπροστά σε όλους ότι είναι ο καλύτερος αμυντικός ever, έ πιστεύω δε θα ήθελε να ρισκάρει το legacy του. O Lebron τουλάχιστον έχει να κυνηγάει τα ατομικά ρεκόρ στους Fakers, αυτός αν πάει πίσω στην πατρίδα του το Detroit τι θα κάνει? Έχει πλάκα πάντως που σταμάτησε τα podcast μετά το μπουκέτο.🤣 Μετά και το τρίτο preseason game τους που είδα χτες. Οι bucks χρειάζονται οπωσδήποτε άλλο ένα παίχτη στα guard που να μπορεί να δημιουργήσει ο ίδιος το σουτάκι του και να παίξει άμυνα. Πονάν τα μάτια μου όταν μπαίνουν Hill, Wiggington κλπ. Ο Carter αν δε πάρει χρόνο και φέτος τι να πω. Από όλους τους υπόλοιπους μόνο ο Nwora μπορεί να βάλει κανένα καλάθι, αλλά αυτά συνήθως είναι στο garbage time όταν τα παιχνίδια έχουν κριθεί και έχουν χαλαρώσει οι άμυνες. Ο Γεωργιανός είναι μαύρη τρύπα στην άμυνα. Ο Θανάσης έχει καταφέρει να είναι χειρότερος παίχτης από ότι ήταν πριν πάει στο NBA. Να δούμε μήπως τελικά πάρουν τον Crowder που κάτι λέγεται. Και ο Pogchamp αν γίνει ποτέ παίχτης θα είναι σε 2-3 χρόνια από τωρα. Πάντως τα αθλητικά προσόντα τα έχει. Αυτός ο AJ Green που του δώσανε 2-way, ούτε παίχτης Ευρωλίγκας δεν είναι καλά καλά. 31 πόντους στο ημίχρονο είχε ο Young χτες και έπαιζε και στο ρελαντί με τα περισσότερα λεπτά πάνω του τον Holiday και τον Carter lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Noone - Absolutely Noone. Ben Simmons: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 τα "πίνανε" παρέα το προηγούμενο βράδυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Team spirit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ειμαστε μια ωραία ατμοσφαιρα... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από st2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Weiss είπε Team spirit Δεν είναι ότι έχει θέμα μόνο με τον Pat Bev (που εντάξει δεν τον γουστάρει και έχουν προϊστορία), αλλά ξαναέχουν φουντώσει οι φήμες για trade με τους Pacers. Οι Bucks χτες με τους Nets τραγικοί. Θύμισαν λίγο game 7 με τους Celtics με την διαφορά ότι ούτε άμυνα παίζανε. Lopez, Ibaka, Hill, Portis, Connaughton όλοι χώμα σαν πρώην παίχτες ήταν. Τώρα δε ξέρω αν έφταιγε το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία ή λέει κάτι. Μόνο ο Carter πάλι έβγαζε μάτια και ολίγον τι από Holiday. Ο Γιάννης θολωμένος/μπερδεμένος έμπλεκε με το crowd των Nets και έκανε μάγκες τον Simmons και τον Claxton lol. Με λίγα λόγια δε τα βλέπω καλά τα πράγματα μέχρι να γυρίσει ο Middleton. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, ilos είπε Δεν είναι ότι έχει θέμα μόνο με τον Pat Bev (που εντάξει δεν τον γουστάρει και έχουν προϊστορία), αλλά ξαναέχουν φουντώσει οι φήμες για trade με τους Pacers. Οι Bucks χτες με τους Nets τραγικοί. Θύμισαν λίγο game 7 με τους Celtics με την διαφορά ότι ούτε άμυνα παίζανε. Lopez, Ibaka, Hill, Portis, Connaughton όλοι χώμα σαν πρώην παίχτες ήταν. Τώρα δε ξέρω αν έφταιγε το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία ή λέει κάτι. Μόνο ο Carter πάλι έβγαζε μάτια και ολίγον τι από Holiday. Ο Γιάννης θολωμένος/μπερδεμένος έμπλεκε με το crowd των Nets και έκανε μάγκες τον Simmons και τον Claxton lol. Με λίγα λόγια δε τα βλέπω καλά τα πράγματα μέχρι να γυρίσει ο Middleton. Ίσως δείξουν σε τι κατάσταση είναι οι Μπακς την άλλη βδομάδα στη Φιλαδέλφεια. Πάντως η regular θα πάει στο πολύ χαλαρό φέτος για όλες τις ομάδες που στοχεύουν πρωτάθλημα. Πιο πολύ ενδιαφέρον θα έχει ποια ομάδα θα κάνει το μεγαλύτερο tanking παρά ποιες θα έχουν πλεονέκτημα στα playoffs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 6:48 ΜΜ, ilos είπε Δεν είναι ότι έχει θέμα μόνο με τον Pat Bev (που εντάξει δεν τον γουστάρει και έχουν προϊστορία), αλλά ξαναέχουν φουντώσει οι φήμες για trade με τους Pacers. Οι Bucks χτες με τους Nets τραγικοί. Θύμισαν λίγο game 7 με τους Celtics με την διαφορά ότι ούτε άμυνα παίζανε. Lopez, Ibaka, Hill, Portis, Connaughton όλοι χώμα σαν πρώην παίχτες ήταν. Τώρα δε ξέρω αν έφταιγε το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία ή λέει κάτι. Μόνο ο Carter πάλι έβγαζε μάτια και ολίγον τι από Holiday. Ο Γιάννης θολωμένος/μπερδεμένος έμπλεκε με το crowd των Nets και έκανε μάγκες τον Simmons και τον Claxton lol. Με λίγα λόγια δε τα βλέπω καλά τα πράγματα μέχρι να γυρίσει ο Middleton. Σε αυτα τα ματς και μεχρι και μεσα Νοεμβριου, δεν δινω παραδοσιακα καμιααα σημασια στην ομαδα σαν συνολο. Κοιταω να δω τα plays που διαφοροποιουν και θελουν να βγαλουν συγκριτικα με την προηγουμενη χρονια και την ατομικη αποδοση των αγνωστων / πισω πισω παιχτων... By the way μου φανηκε να εχει καλο potential ο Bolden...για 4αροπεντο... Ο Carter ειναι πανευκολα ο 2ος ασσος μας. Ο nwora ειναι αργος για περιφερειακος και αδυναμος για 4αρι.... Τερααααστιο ερωτηματικο σε τι κατασταση θα ειναι ο Ingles μελλοντικα και βεβαια ποτε θα μπει ο Middleton. Επισης Allen- Portis πρεπει να ειναι προετοιμασμενοι τον Μαιο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Εδώ χάσανε για 2-3 βδομάδες και τον Connaughton με διάστρεμμα lol. Δε τους βλέπω να έχουν καλό ξεκίνημα φέτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει κανένας πρόβλημα με το φετινό league pass που άλλαξε streaming service σε microsoft; Εκεί που παίζει καλά για 5-10 λεπτά ξαφνικά αρχίζει να σταματάει για μισό δεύτερο κάθε 5-6 δεύτερα χωρίς λόγο. Το κανε και στα δυο ματς της βραδιάς. Η γραμμή μου είναι μια χαρά, ανανέωσα τους drivers της κάρτας μου, δοκίμασα διαφορετικούς browsers και ανώνυμη λειτουργία αλλά τίποτα. Φτιάχνετε αν κάνεις ανανέωση της σελίδας αλλά σε 5 λεπτα θα ξαναρχισει τα δικά του. Είναι σπαστικό.. Ο καινούργιος πάροχος δεν έχει και επιλογές να αλλάξεις την ποιότητα(1080π/720π) ή το κανάλι(TNT/LAKERS AWAY/WARRIORS HOME). Τελείως basic... Εντωμεταξύ δοκίμασα λινκ απο πειρατικό και δουλεύει μια χαρά εκει...👿 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από psof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Α, οκ... κοιμηθηκαμε ολοι χθες στην πρεμιέρα @greekfragma...? Δεν γράφω τίποτα, θα το δω το απόγευμα με την Φρεντάρα μου! Στις 19/10/2022 στις 1:51 ΜΜ, greekfragma είπε Κλάιω με CP3 και Westbrick! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχω δει τίποτα. Αλλά έχω καλό λόγο απουσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Το είδα το χτεσινό live. ήταν λες και έβλεπα τους Bucks με τους Celtics πάλι.🤣 Με την διαφορά ότι η Phily δεν ήξερε που τους πάνε τα τέσσερα στην άμυνα και στις περιστροφές ειδικά στα guard. Ο Γιάννης δε πήρε πολλές προσπάθειες, ήταν πιο πολύ facilitator με screens και DHOS για τα guard που πήραν ένα σωρό προσπάθειες γιατί η Philly δεν έκανε ποτέ switch τον Tucker από τον Γιάννη. Φυσικά ραψωδία κοουτσάρισμα από Doc και πάλι.🤣 O Embid (kudos to Lopez) όπως και ο Holiday ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Εκτός ότι ήταν πάλι επικός οικοδόμος στο διάστημα που βγήκε ο Γιάννης έκανε ένα σωρό λάθη μαζί με τους άλλους και η Phily ξαναμπήκε έτσι στο παιχνίδι με αιφνιδιασμούς (ο Hill ακόμα μαστουρώνει από τα afterburner του Maxey). Βέβαια στο τέλος ξελάσπωσε ο Μαθιός μαζί με την καλή άμυνα του Holiday στον Harden (που μόνος τράβαγε κουπί) στην τελευταία φάση. Γενικά αυτά που είδα από την Phily πάλι δε με γέμισαν για αυτοπεποίθηση για τα playoffs. Για μένα οι 3 πιο σοβαρές ομάδες στην περιφέρεια είναι οι Celtics, οι Raptors και οι Bucks (όταν γυρίσει ο Middleton γιατί μέχρι τότε μαντουβάλα). Χτες παραλίγο δράμα στο LA, έπεσε σε σκαμνάκι του Leonard ο street clothes και δεν ξέρω αν εφημέρευαν τα επείγοντα.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα