Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να εχει τοσο καλη αποδοση, ακομα και στα φιλικα ο Javonακος. Εκνευριζομαι...

Αν υποψιαστω οτι θα παρει τη θεση του Hill σαν buck up PG, θα πεθανουμε, κι εγω κ ο Μπουλντοζας...🤒

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Δεν μπορω να εχει τοσο καλη αποδοση, ακομα και στα φιλικα ο Javonακος. Εκνευριζομαι...

Αν υποψιαστω οτι θα παρει τη θεση του Hill σαν buck up PG, θα πεθανουμε, κι εγω κ ο Μπουλντοζας...🤒

Πέρυσι είχε κάτι κάνει τρελά στατιστικά στα playoff... +30 όσο ήταν στο παρκέ παίζοντας κατά κύριο λόγο λόγο άμυνα. Φαντάσου να βάζει και 15 πόντους σε κάθε παιχνίδι! Αλλά κι εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Μπαντ θα βρει τρόπο να τον χαντακώσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Weiss είπε

Αυτά παθαίνεις όταν ξέρεις να κάνεις draft και να εξελίσσεις παίχτες. Μετά δε φτάνουν τα κουκιά για όλους.🤣

Ενώ άμα είσαι Milwaukee που μετά το λαχείο  του Γιάννη είχε μαζέψει το κακό συναπάντημα (αν και tbh ο Jabari  που προοριζόταν ως ο franchise player ήταν πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς του), το πολύ πολύ να τους δεις να πηγαινοέρχονται pubstars στους Wiskonsin Herd, ή να "βγάζουν μάτια" αλλού όπως ο Dante στους Kings.🤣

Τώρα αν καταφέρει ο Kerr και τον κάνει πάλι παίχτη, δε θα εκπλαγώ πάντως.

Υ.Γ. Για τον Hill ότι και να πούμε είναι λίγο, 2 preseason έχουν παίξει με τα τριτοτέταρτα οι ομάδες και πάλι το παλικάρι δε μπορεί. Του έκατσε μια φάση να μαρκάρει τον Murray έξω και τον λυπήθηκα πραγματικά. Έβαλε το after burner ο άλλος και ως που να στρίψει η μαούνα να τον πάρει χαμπάρι είχε αφήσει ήδη την μπάλα στο καλάθι.🤣 Την έχει δει λίγο και Steph Curry ο Carter και δείχνει ακόμα πιο τραγικός.

1 λεπτό πριν, Menelaos83 είπε

Κανονικο μπουκετιδι ο γκριν, την εφαγε ασχημα ο μικρος.

Bullying παλαιάς κοπής.

• Like 3
Δημοσ.

Από τη στιγμή που κάποιος leakαρέ το video (με τις ευλογίες/αδιαφορία μάλλον του front office), είναι ειλημμένη απόφαση να φύγει ο Green στο τέλος της χρονιάς. Ο Poole πρέπει να υπογράψει το rookie extension του μέχρι τον Δεκέμβρη νομίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη πληρωθεί. Αν πούνε να τον ρίξουν θα βρει αλλού τα λεφτά του, εδώ τα πήρε ο Herro που τόσο καιρό τον είχαν οι Heat στο trading block.

Το θέμα είναι αυτο το επεισόδιο, αλλά κυρίως τα λεφτά που θα πάρει ο Poole πόσο θα επηρρεάσει ΑΥΤΗ τη χρονιά τους. Δε νομίζω να αλλάξει πολλά πράγματα, γιατί και με τον KD τα ίδια έγιναν και πήγαν τραίνο μέχρι τους τελικούς με αυτόν τραυματία, αλλά σε πολύ πιο weak west.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

αληταριό ... αλλά θα πέφτουν μπουκέτα και άλλες στιγμές.

Απλά εμείς δε τα βλέπουμε

Στα 80s-90s αν δεν έπεφτε ξύλο, σωστή προπόνηση δε γινόταν. 😆

Το πρόβλημα είναι κυρίως που leakαρε το vid αν δεν θέλανε οι warriors να leakάρει. Θα πιέσει ίσως λίγο το NBA για mini suspension τώρα, που παλιά απλά έπεφτε πρόστιμο και κάνανε τον Κινέζο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Portis είχε φάει σεζόν αποκλεισμό, αλλά είχε σπάσει το σαγόνι του Μίροτιτς lol.

Δημοσ.

Ελπίζω να έχουμε τέτοια πιπεράτα συμβάντα για να περάσει η regular γιατί αναμένεται τρελή απαλεψιά με το tanking των ομάδων. Προβλέπεται μεγαλύτερη σφαγή για το ποιες ομάδες θα βγουν τελευταίες παρά πρώτες στα divisions.

Δημοσ.

Ο Θεός ξέρει τι σ συμπληρωματα-αναβολικά παίρνουν και τα νεύρα τους είναι τεντωμένα τόσο πολύ.. 

Γιατί το να παίξεις τέτοιο μπουνίδι σε συμπαικτη σου!!! Επαγγελματίες παίχτες τώρα που παίρνουν τα εκατομμύρια κάθε χρόνο!!

Δεν είναι φυσιολογικό ...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, h3342 είπε

Ο Θεός ξέρει τι σ συμπληρωματα-αναβολικά παίρνουν και τα νεύρα τους είναι τεντωμένα τόσο πολύ.. 

Γιατί το να παίξεις τέτοιο μπουνίδι σε συμπαικτη σου!!! Επαγγελματίες παίχτες τώρα που παίρνουν τα εκατομμύρια κάθε χρόνο!!

Δεν είναι φυσιολογικό ...

θεωρώ ότι είναι θέμα χαρακτήρα, όλοι κάποια στιγμή μπορούμε να τσιγκλιστούμε από κάποια συμπεριφορά έχουμε δεν έχουμε δίκιο! ;)

Δημοσ.

Μου αρέσει που όταν μιλάνε οι παίχτες σε συνεντευξεις κτλπ

Τους έχουν δασκαλεψει ναναι τόσο προσεκτικοί μην τους ξεφύγει κάτι και προσβάλουν  ή πουν κάτι και ακουστεί ρατσιστικό , ακούς την ίδια κασέτα από όλους που είναι και βαρετό....

Αλλά στην προπόνηση μόλις ξεχαστούν λίγο βγαίνει το ζώο από μέσα τους.

Γιατί και εγώ στην δουλειά μου που ζω από αυτήν μπορεί να χαλαστω με κανέναν δεν θα του γυρίσω μπουκέτα μπροστά σε όλους...

Τεσπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, h3342 είπε

Μου αρέσει που όταν μιλάνε οι παίχτες σε συνεντευξεις κτλπ

Τους έχουν δασκαλεψει ναναι τόσο προσεκτικοί μην τους ξεφύγει κάτι και προσβάλουν  ή πουν κάτι και ακουστεί ρατσιστικό , ακούς την ίδια κασέτα από όλους που είναι και βαρετό....

Αλλά στην προπόνηση μόλις ξεχαστούν λίγο βγαίνει το ζώο από μέσα τους.

Γιατί και εγώ στην δουλειά μου που ζω από αυτήν μπορεί να χαλαστω με κανέναν δεν θα του γυρίσω μπουκέτα μπροστά σε όλους...

Τεσπα

τι εννοείς;;; δεν λες σε όλους ότι νιώθεις ευλογημένος που παίζεις το παιχνίδι και ότι ο ανταγωνισμός έχει θετική επίδραση στο παιχνίδι σου και στην κοινότητα γενικά;; 😛

Επεξ/σία από mants118

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...