Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, coyote2 said:

Το 1-1 σημαίνει break 

ναι το είχα ξεχάσει αυτό...άρα δε ξέρω. θα πρέπει να μασήσουν σίδερα

• Απαντ. 23,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1642

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

πέρασαν με δυσκολία οι Celtics του Bucks και με τις απουσίες του Smart και Χόρφορντ θα την φάνε έυκολα από το Miami...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Κέλτες καλοί ξεκαλοί έχουν φάει το ξύλο της ζωής τους από το Γιάννη και θα τα βρούν σκούρα από άποψη δυνάμεων.

O Grant δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικα στο Game 7. O τύπος έμοιαζε στα προηγούμενα game (και στο επόμενο με Χήτ) ότι έπαιζε με concussion. Και ήρθε και μας έριξε 4837 τρίποντα στο Game 7.

Για τους φαν του The Office US, εμένα μου θύμισε ο Γκράντ το επεισόδιο που ο Dwight τρακάρει και παθαίνει concussion και γίνεται λόγω του concussion νορμαλ φιλικός βοηθητικός άνθρωπος. 

Έτσι ο Γκραντ έπαθε concussion κι έγινε Steph Curry στο Game 7...

Επεξ/σία από Babis_allos
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Οι Κέλτες καλοί ξεκαλοί έχουν φάει το ξύλο της ζωής τους από το Γιάννη και θα τα βρούν σκούρα από άποψη δυνάμεων.

O Grant δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικα στο Game 7. O τύπος έμοιαζε στα προηγούμενα game (και στο επόμενο με Χήτ) ότι έπαιζε με concussion. Και ήρθε και μας έριξε 4837 τρίποντα στο Game 7.

Για τους φαν του The Office US, εμένα μου θύμισε ο Γκράντ το επεισόδιο που ο Dwight τρακάρει και παθαίνει concussion και γίνεται λόγω του concussion νορμαλ φιλικός βοηθητικός άνθρωπος. 

Έτσι ο Γκραντ έπαθε concussion κι έγινε Steph Curry στο Game 7...

Ετσι όπως το λες...

Δημοσ.

Κάτι άλλο που είδα όταν χάζευα τα stats σήμερα.

Defensive 3pt percentages φέτος

1. Boston (33.9%)

2. Miami (33.9%)

3. Golden State  (34%)

4. Dallas (34%)

5. Philadelphia (34%) - απίστευτο με τον τροχονόμο Harden. Δείχνει πόσο καλοί ήταν Maxey/Thybulle σε αυτόν τον τομέα.

Χμμμμμμμμ

Spoiler

18. 35.4% Bud: Yes

9 ώρες πριν, lasithi12 είπε

χιτ σελτιξς πως το βλεπετε σημερα;

Horford παίζει, Smart probable. Με αυτούς τους 2 θα είναι άλλη ομάδα. Δε νομίζω να πάρουν τόσο φαλάγγι οι Heat πάλι όπως στο game 1. Anyways την πιστεύω πιο πολύ την Βοστόνη αλλά ίσως πάνε πάλι σε 7 games.🤣

Δημοσ.

Ωραίο βίντεο για το winning ethos του Λούκα και του Γιάννη, είναι και οι δύο παίχτες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους αυτής της γενιάς του ΝΒΑ.

Μετά τον αποκλεισμό των Bucks και του Ολυμπιακού αυτό που θέλω να δω φέτος είναι elimination game στο Euro μεταξύ Σλοβενίας κι Ελλάδας.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Ωραίο βίντεο για το winning ethos του Λούκα και του Γιάννη, είναι και οι δύο παίχτες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους αυτής της γενιάς του ΝΒΑ.

Μετά τον αποκλεισμό των Bucks και του Ολυμπιακού αυτό που θέλω να δω φέτος είναι elimination game στο Euro μεταξύ Σλοβενίας κι Ελλάδας.

Αν παίξει ο Luca τελικούς, δε νομίζω ο Cuban na τον αφήσει καπάκι να πάει για προετοιμασία με τη Σλοβενία που να χτυπιέται. 1/9 είναι τα πρώτα games. Και δε ξέρω πως έγινε η κληρωση, αλλά η Σλοβενία είναι στο death group B μαζί με Γαλλία, Λιθουανία και Γερμανία... Εμείς μια Κροατία και μια Ιταλία έχουμε στον όμιλο και παίζει και να τσοκάρουμε ακόμα και με τον Ιτούδη στον πάγκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...