Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gas83 είπε

θυμαμαι παντως τρομερο κραξιμο στον κιντ οταν ηταν στους μπακς

εχει παρακολουθησει καποιος μαβς να μας πει αν εχει βελτιωθει τοσο πολυ σα προπονητης και εφτασαν εδω που ειναι?

Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι τους φέτος και δεν μπορώ να έχω άποψη , αλλά πιστεύω ότι το trade Porzingis - Dinwiddie τους βοήθησε πολύ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Pa0ki είπε

To ματς σήμερα θα το πάρουν οι bucks με επικό κουβάλημα Γιάννη

19 ώρες πριν, Pa0ki είπε

Είναι ελάχιστα τα παιχνίδια που έχω στηθεί να τα παρακολουθήσω από την αρχή μέχρι το τέλος, με όλα να είναι νίκες

Τελευταία φορά σήκωσαν την κούπα B)

Παίχτηκε μαλακία μάγκες, με πήρε ο ύπνος στο ημίχρονο γι' αυτό ξεφούσκωσε η ομάδα :P

• Sad 1
Δημοσ.

Γενικά έχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι τα τελευταία χρόνια την σειρά κερδίζει αυτός που βάζει τα τρίποντα είτε αυτά είναι ελεύθερα είτε με παίχτες κολλημένους πάνω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων....

Σανς και Μπακς τα σπασανε απο τα τρίποντα δεν ήταν θέμα καλής κυκλοφορίας ή όχι.... αν μετρήσουμε τα τρίποντα των Μπακς στην σειρά στα παιχνίδια που χάσανε έχουν ποσοστά τραγικά ακόμα και για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα...

Εδώ φαίνεται η επιδραστικότητα του παιχνιδιού των Warriors σε όλο το ΝΒΑ την τελευταία 8ετία.

Περιμένουμε όμορφα παιχνίδια ειδικά το Μιαμι-Σελτικς θα πέσει πολύ "ξύλο".

Ετοιμαστε καφέδες.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα 2 semis θα είναι καλύτερες σειρές από το Bucks Celtics. Γιατί οι Bucks ήταν μια μέτρια ομάδα με τρομερή άμυνα και 1 superstar/επιθετικό υπερόπλο με αδυναμία στο περιφερειακό σουτ. Οι 4 ομάδες που μείναν εκτός ότι είναι υπερπλήρεις σε κάθε θέση (δε βλέπεις Hill αλλαγή😁), έχουν τα καλύτερα backcourts/wings στο NBA και μπορούν να πάρουν φωτιά σε κάθε match (το αντίθετο από τους bucks που μόνο σε 2-3 παιχνίδια είδαμε με τον Allen στο Chicago).

Επίσης τροφή για σκέψη. Και οι 3 top/front court heavy teams πήραν τον μπούλο (Bucks, Sixers, Nuggets). Χωρίς καλά wings/guards shot creators που να το στάζουν δε νικάς εύκολα ΝΟΜΟΣ. Και όχι πέρσι δεν ήταν η εξαίρεση του κανόνα γιατί άνετα μπορώ πάλι να βρω 3-4 παιχνίδια που ο Middleton κουβάλησε κανονικά.

Προβλέπω "καυτό" offseason με τους τσίπιδες cheeseheads πάλι. Να δω τους νέους Ojeleye κλπ.🤣 Αν είμαι Horst έχω στην τσίτα και την μπούκα τον Λούζενχόζερ από νωρίς, μόνο και μόνο για το άδειασμα που έφαγα με τον Ibaka φέτος στα playoffs.

Επεξ/σία από ilos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bad news: O Γιάννης έχασε

Good news: Θα ξαναβρώ τον ύπνο μου

Και του χρόνου. Και πάμε Doncic. Αν πάρει ring μ αυτό το supporting cast στα 23 του θα τρελαθώ

Επίσης πραγματικά εγώ έχω κουραστεί ο Γιάννης να παίζει σαν μόνος σουπερσταρ στους Bucks και να κάνει τέτοιο carry. 8/56 τρίποντα οι παίκτες πλην Γιάννη σε Game 6-7.

Τους έδωσε πρωτάθλημα. Τώρα θέλω να φύγει να πάει στο Dallas με Luka να κανουν την τέλεια σουπερτημ. 2 σουπερσταρ με μαξ συμβόλαια και το υπόλοιπο μπάτζετ σε supporting cast. 

To Dallas είναι και η ομάδα που στο 2κ έφτιαχνα ως Ελλάδα παλιά. Επειδή έχει τα χρώματα της εθνικής και το DALLAS είναι μόλις δύο γράμματα από HELLAS πήγαινα στο 2κ και έφτιαχνα την εθνική Ελλάδος στο Ντάλας 😅

Τώρα θέλω να δώ εκεί Γιάννη και Λούκα. Όνειρα μόνο.

Επεξ/σία από Babis_allos
  • Like 2
Δημοσ.

Θα πω οτι το μεγαλο οπλο των celtics ειναι...το περιφερειακο frontcourt...!( σας μουδιασα τωρα ε?)

Πολυ ψηλα και δυνατα guard που μπορουν να ποσταρουν το μεσο guard για πλακα.

Tatum και Brown μπορουν να ποσταρουν τα περισσοτερα  κλασσικα guard , αφου μπορουν να παιξουν και 4αρια ( ειδικα ο Tatum με αυτο το υψος),  με αποτελεσμα κατι Χιλ και Αλλεν να μην εχουν τυχη και να χρειαζεται οπωσδηποτε Rim protector, το οποιο σημαινει οτι υποχρεωτικα ενα θα μεινει ελευθερος παιχτης. 

Οι Νετς φαγανε πολυ ξυλο στη ρακετσ και ηταν το αναποδο με μας. 

Εδω Butler Adebayo και Tucker θα δουλεψουν υπερωριες.

Να σας πω και την αμαρτια μου οσο και αν φαινεται κουλο και φανω αιρετικος, πιστευω οι wariors ακομα και χωρις Μιντλετον ταιριαζαν καλυτερα στους Bucks γιατι δεν θα υπηρχαν τα miss match σε υψος και δυναμη. Το αντιθετο μαλιστα. Πριν με κραξετε, επειδη οι Bucks χασανε απο τριποντα, σκεφτειτε τον συλλογισμο μου.

Θελω να πω κσλο το τριποντο, αλλα χρειαζεσαι υψος και δυναμη οπου το βρεις.

Ενας απο τους λογους που και ο Λουκάς κανει παρτυ.

7 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Αυτο ξαναπες το. Μαστουρα στη δουλεια 1 μηνα τωρα. 

Παντως νομιζω οτι οι περισσοτεροι στην Ελλαδα, χωρις να θελω να μιλησω εξ ονοματος του Ελληνικου πληθυσμου, μετα τουςBucks ειναι Dallas.  ( Μετα το Γιαννη, Luca δηλαδης...).

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gas83 είπε

θυμαμαι παντως τρομερο κραξιμο στον κιντ οταν ηταν στους μπακς

εχει παρακολουθησει καποιος μαβς να μας πει αν εχει βελτιωθει τοσο πολυ σα προπονητης και εφτασαν εδω που ειναι?

Τους έχει βελτιώσει πολύ στην άμυνα πάντως,πέρυσι ήταν απο τις χειρότερες ομάδες στην άμυνα.Αυτό φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα όπου εξαφάνσαν Paul,Booker  και Ayton

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Παντως νομιζω οτι οι περισσοτεροι στην Ελλαδα, χωρις να θελω να μιλησω εξ ονοματος του Ελληνικου πληθυσμου, μετα τουςBucks ειναι Dallas.  ( Μετα το Γιαννη, Luca δηλαδης...).

Κι εγώ έτσι πιστεύω. Είναι και το ότι νιώθουμε ότι τον ξέρουμε πολύ πριν να τον ξέρει το ΝΒΑ. Τον είδαμε να κάνει θαύματα στην Euroleague σε ηλικία που εμείς πηγαίναμε για counter strike μετά το σχολείο. Είναι και που είναι Ευρωπαίος. Είναι και που έλεγε σε όλους πως θαύμαζε τον Σπανούλη και ήθελε το νούμερο 7 λόγω Σπανούλη.

Είναι και το ότι απλά μαμάει όλα τα στερεότυπα του NBA.

Είναι και που η μαμά του είναι μιλφ 😁

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Και του χρόνου. Και πάμε Doncic. Αν πάρει ring μ αυτό το supporting cast στα 23 του θα τρελαθώ

Επίσης πραγματικά εγώ έχω κουραστεί ο Γιάννης να παίζει σαν μόνος σουπερσταρ στους Bucks και να κάνει τέτοιο carry. 8/56 τρίποντα οι παίκτες πλην Γιάννη σε Game 6-7.

Τους έδωσε πρωτάθλημα. Τώρα θέλω να φύγει να πάει στο Dallas με Luka να κανουν την τέλεια σουπερτημ. 2 σουπερσταρ με μαξ συμβόλαια και το υπόλοιπο μπάτζετ σε supporting cast. 

To Dallas είναι και η ομάδα που στο 2κ έφτιαχνα ως Ελλάδα παλιά. Επειδή έχει τα χρώματα της εθνικής και το DALLAS είναι μόλις δύο γράμματα από HELLAS πήγαινα στο 2κ και έφτιαχνα την εθνική Ελλάδος στο Ντάλας 😅

Τώρα θέλω να δώ εκεί Γιάννη και Λούκα. Όνειρα μόνο.

ΑΜΗΝ brother. Και μένα αυτός είναι ο κρυφός μου πόθος (αν και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά😉), να φύγει από αυτό το τσίπικο franchise. Όχι ότι το dallas είναι κανένα τρελό market, αλλά δε το χλευάζουν όσο το Milwaukee που ήταν κάτι σαν την Minesota και το OKC την Narnia του NBA, ομάδες που είναι διατεθειμένες να κάνουν overpay απλά καλούς παίχτες (γκουχ γκουχ Middleton) γιατί δεν είναι σε θέση να προσελκύσουν free agents, μόνο και μόνο για να μην είναι περίγελος στο NBA.

4 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Αν και γουστάρω πολύ Luca, εγώ πλέον θα υποστηρίζω Cs. Κυρίως γιατί το Miami (και ειδικά ο Butler) μου είναι πολύ αχώνευτη σαν ομάδα.🤣 Αλλά έχει το απόλυτο respekt μου γιατί σαν franchise, εκεί όπως και στο Toronto και το Memphis γίνεται δουλίτσα. Χαμηλό/Undrafted players ξεπετάγονται από το πουθενά και γίνονται μάγκες με life changing money. Δες πχ Robinson παλιότερα και δες τώρα Strus, Vincent. Ακόμα και ο Τούρκος τους που δε παίζει πολύ τώρα θα γίνει μάγκας τα επόμενα χρόνια θα το δείτε.

Σε bucks, sixers, nuggets, lakers, nets και τα περισσότερα franchises με superstars πάνε βετεράνοι και απλά λένε i'll do my job συμπληρωματικά σαν αγγαρεία μιας και δε φοβούνται να χάσουν χρόνο από τους ρούκιδες γιατί είναι contenders. Και έχεις την κατάντια τον Bud να ξεκινά με τον Μαθιό σε conference semis γιατί ο Allen ξενύχταγε στο twitch στριμάροντας warΖΩΟΝ και πρώτη αλλαγή στα PG τον άγγλο (ψυχ)ασθενή Hill - μαζί και εμείς με αυτόν.😁

• Thanks 1
Δημοσ.

Ο Smart out με διάστρεμμα κι ο Horford out με safety protocols...

Κι ο Grant έτοιμος για διακοπές 🤣

FS_uyDQXsAIxR2R.jpg.32a1f7a15776bd098787f74364afbcb4.jpg

Λέω να πάω για ύπνο καλύτερα.

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Weiss είπε

Mind games

FTC6JiSWUAI9J5y.jpg

τι άλλο να δήλωνε ο ξινέγκος;;;; αυτό το προφίλ βγάζει...

Δημοσ.

Αφού μας ξύπνησε η καταιγίδα...ας απολαύσουμε κανονικό σύγχρονο μπάσκετ.

Luca Magic vs Curry hands

απλά Επικ. ❤️

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή άμυνα οι Warriors στο σπίτι τους. Πίεσαν πολύ τον Luca, του ριξαν και λίγο ξύλο με το γάντι και ανοχή διαιτητών λόγω έδρας (φάνηκε να έχει και ένα τραυματισμό στον ώμο) και όσο περνούσε η ώρα το γήπεδο άρχισε να γέρνει.

Αρκετά άστοχοι οι Mavs από την αρχή του αγώνα. Παρόλαυτα είχαν και καλές στιγμές ειδικά με Dinwiddie Branson Bullock. Η τελική διαφορά των 20+ πόντων λίγο πριν λήξει δε νομίζω οτι λέει πλήρως την αλήθεια. Περιμένω να γίνει το 1-1 στο Ντάλλας και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι.

X-factor σήμερα ο Green που έβγαλε ενέργεια και στις 2 πλευρές αλλά και ο Pool που δείχνει αρκετά εμπιστοσύνη στο ταλέντο του. 

Tompson Curry σε ρηχά νερά αλλά είχαν συνεισφορά.

Πιο δεμένη ομάδα η Warriors σε αυτό το πρώτο ματς αλλά ίσως και λόγω έδρας η ενέργεια.

Διαιτησία σε μέτρια μέρα. Υπήρχαν στιγμές που έδιναν χαζές επαφές και άλλες με ξύλο που άφηναν το παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...