IcemanGr71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, lasithi12 είπε που μπορουμε να το δουμε λαιβ; SportZone εφαρμογή για κινητά ή για PC Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ το βλέπω εδω και στην Σμαρτ τιβι Αλλά είναι ελληνικά Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από coyote2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 To ματς σήμερα θα το πάρουν οι bucks με επικό κουβάλημα Γιάννη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 11:05 ΠΜ, coyote2 είπε Μήπως το έχουν παίξει στοίχημα στα 7 και τσάμπα σκάμε? Έπρεπε να μου το είχαν πει προτού παίξω τη σειρά 4-1 υπέρ των Σέλτικς. Το μεγάλο ποντάρισμα βέβαια είναι τα 100 ευρώ που έχω βάλει τον Οκτώβρη ότι οι Σέλτικς θα πάρουν το πρωτάθλημα 😶😑😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 9 minutes ago, Pa0ki said: To ματς σήμερα θα το πάρουν οι bucks με επικό κουβάλημα Γιάννη Θα ήταν ωραίο να πέρναγαν Bucks και Mavericks, αλλά δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ο van gundy λέει ότι ο Γιάννης θα έπρεπε να σκρινάρει περισσότερο για τον Hill, και μετά απορούμε γιατί ο Σπανούλης παράτησε το NBA.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Θα ήταν ωραίο να πέρναγαν Bucks και Mavericks, αλλά δεν το βλέπω. Είναι ελάχιστα τα παιχνίδια που έχω στηθεί να τα παρακολουθήσω από την αρχή μέχρι το τέλος, με όλα να είναι νίκες Τελευταία φορά σήκωσαν την κούπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Κοιμησου Θεε...2,5 ωριτσες μωρε...και μεχρι να επιστρεψει ο Μιντλετον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Πήρα τα χάπια μου και κάθομαι. Καλή μας θέαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 To χλάτσωσε το 3ποντο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε Πήρα τα χάπια μου και κάθομαι. Καλή μας θέαση. Πηρα πιτσα για μη με σκασετε αργοτερα με τα βρωμικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ωραίοι οι refs so far😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά εμφανίζεται ο παίχτης Λόπεζ στη σειρά. Πολύ άστοχοι οι Celtics. αλλά έτσι άρχισαν και στο προηγούμενο.😉 Μόλις τώρα, Weiss είπε Ωραίοι οι refs so far😎 Ήταν επιθετικό αλλά έμοιαζε με flop.😁 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Just now, scorpion8283 said: Πηρα πιτσα για μη με σκασετε αργοτερα με τα βρωμικα Μπορείς να με τιμωρήσεις απόψε με φωτό από πίτσα. Εγώ θα τη βγάλω με τοστακια στο ημίχρονο και μετά ύπνο γιατί η Δευτέρα θα είναι ζορικη. Προς το παρόν μου αρέσει που γυρνάει η μπάλα και υπάρχει κάτι διαφορετικό από μπούκες Γιάννη. Η άμυνα πάλι δεν είναι καλή. Έχεις φάει ήδη τρία τρίποντα και τα 2 ελεύθερα προπόνησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Παιζουμε με τη φωτια, ή μαλλον με τη στστιστικη, τυπου νταξ...ποσα θα βαλουν Γιαννης προς το παρον αψογος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα