Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι πιρουέτα με τα σταθερά έκανε ο Λόπεζ εκεί ρε; Μου θύμισε τον ψηλό μας στο Γυμνάσιο που δεν έστριβε ούτε με αίτηση και φλας και τέρμα κομμένο τιμόνι 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την στιγμή που τον έκανε taunt ο Γιάννης τους έχει γυρίσει boomerang. Πάλι μόνος του πάει να το πάρει η γεροντάρα. Πολύ underated παίχτης.

• Like 1

gg με αυτό του Tatum. Θεία δίκη δε μπορείς να παίζεις τέτοιο basket και να βασίζεσαι στα fouls και τιος βολές.

Επίσης τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάρει λεπτά ο Ibaka, Εδώ μόνος του χάνει επιθετικά rebounds ο Λόπεζ.

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά σε αυτό το παιχνίδι χάθηκε φέτος η χρονιά για τους bucks.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σαφέστατα πιο ομάδα οι Celtics.  Τη γλίτωσαν προχθες οι μπακς δεν θα την γλίτωναν κ σήμερα

Επεξ/σία από vargas
  • Like 2

Αδειασαν τη ρακετα για πιασουν το Χορφορντ και ο Τατουμ εκανε παρτυ, βρηκε και ψυχολογια...μεχρι τωρα δεν σκοραρε γιατι παντα ειχε καποιον ψηλο μπροστα του.

Δυσκολη συνεχεια

13 λεπτά πριν, ilos είπε

gg με αυτό του Tatum. Θεία δίκη δε μπορείς να παίζεις τέτοιο basket και να βασίζεσαι στα fouls και τιος βολές.

Επίσης τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάρει λεπτά ο Ibaka, Εδώ μόνος του χάνει επιθετικά rebounds ο Λόπεζ.

το επόμενο δε το χάνω με ΤΙΠΟΤΑ.

θέλω να δω αντίδραση Μπακς. Ειδικά απέναντι σε μια αντιπαθητική έδρα όπως οι φίλαθλοι των Σέλτικς.

Ελπίζω ο ταβερνιάρης απλά να δείξει κάνα σύστημα....σήμερα ήταν ξανά απών.

ο Τσαρλς ξεβράκωσε τον ταβερνιάρη ξανά με τα σχόλιά του.

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το επόμενο δε το χάνω με ΤΙΠΟΤΑ.

θέλω να δω αντίδραση Μπακς. Ειδικά απέναντι σε μια αντιπαθητική έδρα όπως οι φίλαθλοι των Σέλτικς.

Ελπίζω ο ταβερνιάρης απλά να δείξει κάνα σύστημα....σήμερα ήταν ξανά απών.

Στην επιθεση πρεπει να φτιαξουν πολλα...ειδικα με τα iso του Χολιντει. Στην αμυνα πρεπει να εχουν παντα ψηλο στη ρακετα οποτε θα διαλεξουν ποιον θα αφηνουν ελευθερο. Και περισσοτερες φορες ειναι ο Χορφορντ αφου τον πιανει ο Λοπεζ.Αλλιως κανουν παρτυ Σμαρτ Τειτουμ Μπραουν. 

Τελικα αποψε οπως αποδειχθηκε( εκ των υστερων το λεω βεβαια) θα πρεπε να συνεχισει στο ιδιο μοτιβο κι ας εβαζε 40 ο Χορφορντ. 

Είδα μόνο την 4η περίοδο.

Με 43 πόντους παθητικό δεν κέρδισε κανείς. 16/19 FG σε αυτό το διάστημα οι Κέλτες!

image.png.b68630578c6f5c8e43f545d32c801dcd.png

Φανερά ο Giannis δεν είχε ανάσες.

• Like 1

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Γιατί βρε φίλε μου τι έχει η έδρα μας? Μια χαρά είναι. Οτι φωνάζετε εσείς φωνάζουμε κι εμείς... defense let's go celtics κλπ. Εντάξει, υπάρχει ένα μικρό θεματάκι με τον ψέκα κι ανταλλάσουμε κάτι κ@λ@δάχτυλα όταν μας επισκέπτεται αλλά φέτος τον flitαραμε κι όλα οκ. 😂

Οταν ήρθε ο Γιάννης το Δεκέμβρη γεμίσαμε το παρκέ folkλορικα ελληνικά χορευτικά. Μόνο ελληνικό γάμο δε κάναμε για πάρτη του στο ημίχρονο!!

https://www.greekboston.com/event/heritage-night-celtics/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...