coyote2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Ψηλή ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Kακο μπάσκετ κακές ομάδες. Και να πω ότι παιζαν άμυνα σαν δικαιολογία. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, Speculoos είπε Λίγο πιο δίπλα εκείνη τη μέρα καθόταν ο Σπανούλης 😛 Άσε μας κουκλίτσα μου!🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Την διαφορά την έκανε ο μαθιός πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Με τόσο ξύλο που παίζουν τι ακριβώς περιμένετε να δείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 10:30 Suns - Mavs αν κανέναν τον ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Just now, ilos said: 10:30 Suns - Mavs αν κανέναν τον ενδιαφέρει. εύκολα θα το δω. το προηγούμενο παρότι δεν ήταν ντέρμπι στο σκορ....σε νεύρα-μαρκαρίσματα είχε όλη τη δόξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε 10:30 Suns - Mavs αν κανέναν τον ενδιαφέρει. Μπαίνω τώρα.... Πριν κοιμηθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Σκληρό καλό παιχνίδι. Παίρνουν κάποια σφυρίγματα οι μαβς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, panostom είπε Σκληρό καλό παιχνίδι. Παίρνουν κάποια σφυρίγματα οι μαβς Κανά μπουνίδι crowder - doncic θα δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, skiabox είπε Κανά μπουνίδι crowder - doncic θα δούμε; Παραλίγο να πιαστούνε πριν λιγο πάντως, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Τι foul δίνουν στον Paul lol. Που είναι ο Foster όταν τον χρειάζεσαι.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 θέλω να περάσουν οι Mavs πρώτον γιατί απολαμβάνω το μπασκετικό iq του Luca 2ον γιατί σιχαίνομαι κάθε χρονιά τις βρωμιές και τσαμπουκάδες των Suns λέγε με Crowder και σία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, greekfragma είπε θέλω να περάσουν οι Mavs πρώτον γιατί απολαμβάνω το μπασκετικό iq του Luca 2ον γιατί σιχαίνομαι κάθε χρονιά τις βρωμιές και τσαμπουκάδες των Suns λέγε με Crowder και σία. Εγώ από την άλλη έχω μια απέχθεια στους λαπάδες παίκτες. Επισης ο crowder εκτός από γυμνασμένο παιδί είναι και καλός σουτέρ. Οι Γιουγκοσλάβοι τελικά μια ζωή αληταράδες μέσα στο γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Harden από τα παλιά με 6-10 στα 3 Πόντα κ 31 πόντους ... Είναι ο παίκτης που μισεί η Λίγκα αλλά στην μέρα του είναι απλά ασταμάτητος και clutch με όλα τα σημαντικά καλάθια στην 4 η περοδο .fear the beard... 7 ώρες πριν, skiabox είπε Εγώ από την άλλη έχω μια απέχθεια στους λαπάδες παίκτες. Επισης ο crowder εκτός από γυμνασμένο παιδί είναι και καλός σουτέρ. Οι Γιουγκοσλάβοι τελικά μια ζωή αληταράδες μέσα στο γήπεδο. Δεν πιστεύω να εννοείς λαπά τον doncic ..https://youtu.be/JQqfxT-MkFI Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από vargas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα