Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το είδα, που να μην το έβλεπα, το παιχνίδι. Κάκιστοι Bucks, πολύ δυνατοί οι Κέλτες. Στα του οίκου μας, Καλύτερα να μη εμφανιστεί η ομάδα αυτή ξανά σε παρκέ στα  play offs. Από τα χειρότερα παιχνίδια του Γιάννη ever. Αυτό το " βάζω το κεφάλι κάτω και ορμάω", πρέπει κάπου να τελειώσει. Είδαμε σημάδια μπασκετικής ωρίμανσης τον προηγούμενο καιρό, αλλά ξαναγυρίσαμε στην Κρο Μάνιον φάση μας και πάλι. Γιατί, πρόκειται για έναν παίχτη που ποθεί την νίκη.'Οταν βλέπει γύρω του να δυσκολεύουν τα πράγματα, ενεργοποιείται ο βασικός μηχανισμός του. Βουρ στο ψαχνό.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα,με τραγικά ποσοστά στα 3ποντα και απελευθερώνοντας την Βοστώνη έξω από την περιφέρεια, το παιχνίδι ήταν σερβιρισμένο.

Δεν βλέπω καλά την συνέχεια. Όταν σκορπίζει έτσι μια ομάδα, δεν ξέρω πως μπορεί να ξαναμαζευτεί..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, joya111 είπε

το είδα, που να μην το έβλεπα, το παιχνίδι. Κάκιστοι Bucks, πολύ δυνατοί οι Κέλτες. Στα του οίκου μας, Καλύτερα να μη εμφανιστεί η ομάδα αυτή ξανά σε παρκέ στα  play offs. Από τα χειρότερα παιχνίδια του Γιάννη ever. Αυτό το " βάζω το κεφάλι κάτω και ορμάω", πρέπει κάπου να τελειώσει. Είδαμε σημάδια μπασκετικής ωρίμανσης τον προηγούμενο καιρό, αλλά ξαναγυρίσαμε στην Κρο Μάνιον φάση μας και πάλι. Γιατί, πρόκειται για έναν παίχτη που ποθεί την νίκη.'Οταν βλέπει γύρω του να δυσκολεύουν τα πράγματα, ενεργοποιείται ο βασικός μηχανισμός του. Βουρ στο ψαχνό.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα,με τραγικά ποσοστά στα 3ποντα και απελευθερώνοντας την Βοστώνη έξω από την περιφέρεια, το παιχνίδι ήταν σερβιρισμένο.

Δεν βλέπω καλά την συνέχεια. Όταν σκορπίζει έτσι μια ομάδα, δεν ξέρω πως μπορεί να ξαναμαζευτεί..

Οπως τα λες. Μα...το ειχε αφησει πισω του αυτο το παιχνιδι. Πηγαινε δοκιμαστικα στο 1ο ημιχρονο , ενεργοποιουσε τους συμπαιχτες του, και επιτεθονταν ( οπως και χθες σε αυτο το σημειο δλδ. ) στο 2ο. 

Χθες επαιζε λες και ηθελε να αποδειξει οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο. Μονος του. 

Ενω και ο Μπομπις ο Μορτις μπορουσαν να κανουν πραγματα, και ο Αλλεν , οπως φανηκε στο 2ο.

Και να μην πω για τα ατομικα του Jrue. 

Ενταξει με 16% εναντι 50% στο τριποντο δεν πας πουθενα, αλλα οχι αυτη η αηδια που ειδαμε, κυριως στο 1ο. Και επειδη δεν ειναι τυχαιο, η χθεσινη εμμονη του Bud στα 1vs ολων δεν πρεπει να ξαναγινει. Ειχαν στο 1ο 30 αναποτελεσματικες επιθεσεις ο Γιαννης και ο Χολιντει και 5 ολοι οι αλλοι ( τυχαια νουμερα but you get the point)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, coyote2 είπε

τον έκανε αλλαγή στο πρώτο μέρος ή τραυματίστηκε?

είδα μόνο highlights 

Τον Γιαννη? Τον εβγαλε σε μια φάση μπας και ηρεμήσει το κεφαλι του...

Δες 1ο 10 λεπτο... στην επίθεση λες και ειχε παρει ναρκωτικά ηταν κι αυτος και ο Jrue.

Fade away επαναλαμβανόμενα, τριποντάκια, του φυγε η μπάλα απο μονου του και αλλα τετοια ωραία..

Και ο Lopez να ειναι ξεχασμενος κατω απο το καλάθι....Ηλιθες ατομικές ενεργειες...

Επεξ/σία από scorpion8283

54 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Δες 1ο 10 λεπτο... στην επίθεση λες και ειχε παρει ναρκωτικά ηταν κι αυτος και ο Jrue.

Fade away επαναλαμβανόμενα, τριποντάκια, του φυγε η μπάλα απο μονου του και αλλα τετοια ωραία..

Και ο Lopez να ειναι ξεχασμενος κατω απο το καλάθι....Ηλιθες ατομικές ενεργειες...

αυτό ακριβώς! Είχε κολλήσει εντελώς. Και φυσικά, αυτό είναι το άσχημο του να έχεις έναν παίχτη σταρ/ηγέτη/κυριαρχικό, αλλά ΟΧΙ έναν προπονητή με το αντίστοιχο mentality. Δεν μπορεί ο Μπουρδενχόσεν να κερδίσει το σεβασμό του Γιάννη και να επιβάλει το παιχνίδι του πάγκου. Το αντάρτικο πρέπει να σταματάει κάπου.

1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

οκ θα το δω για να μου λυθούν οι απορίες , ευχαριστω

άπό περίεργεια 

αυτό που μου έστειλες.... μετά από πόση ώρα ειναι διαθέσιμο.... μήπως ρε παιδάκι μου το ΣΚ ξυπνάω στις 700 και βλέπω λίγο χωρίς να ξέρω πόσο ήρθε 

11 λεπτά πριν, joya111 είπε

αυτό ακριβώς! Είχε κολλήσει εντελώς. Και φυσικά, αυτό είναι το άσχημο του να έχεις έναν παίχτη σταρ/ηγέτη/κυριαρχικό, αλλά ΟΧΙ έναν προπονητή με το αντίστοιχο mentality. Δεν μπορεί ο Μπουρδενχόσεν να κερδίσει το σεβασμό του Γιάννη και να επιβάλει το παιχνίδι του πάγκου. Το αντάρτικο πρέπει να σταματάει κάπου.

Το περίεργο είναι οτι πιστεύω οτι είχε τις ευλογίες - να μην πω τις οδηγίες του Μπουλντόζα.... 🤔

Δεν θέλω να λέω υποθέσεις και θεωρίες συνομοσίας,

αλλά μου θύμισε πολύ πειραματισμούς Μπουλντοζα η ολη φάση.

Τύπου μπειτε μεσα και πάρτε ατομικές σε κάθε ευκαιρία για iso.

Ε μετα κλείδωσε το κεφάλι τους....

Γενικά ο Γιάννης τον ακούει πολύ πάντως.

11 λεπτά πριν, coyote2 είπε

οκ θα το δω για να μου λυθούν οι απορίες , ευχαριστω

άπό περίεργεια 

αυτό που μου έστειλες.... μετά από πόση ώρα ειναι διαθέσιμο.... μήπως ρε παιδάκι μου το ΣΚ ξυπνάω στις 700 και βλέπω λίγο χωρίς να ξέρω πόσο ήρθε 

συνηθως 4-5 ωρες μετα τα ματς. Υπάρχουν και άλλα παρόμοια, googlαρε "nba hd replay" 👍

Τα περισσότερα καθημερινα της κανονικής περιόδου τα βλέπω  την άλλη μερα το απόγευμα - ενταξει τα Π.Σ. και αργίες τα βλέπω Live. (οχι απο Cosmote :P)

Τωρα για τα playoffs εσκασα ενα 10ρικο στο NBA.com και βλέπω ολο τον μήνα. Αξίζει νομίζω γιατί μπορεί να κολλάνε τα "αλλα".

Εννοείτε οτι παω με πρησμένα ματια στη δουλεία, αλλα what can you do? 😵

Δεν υπήρχε συγκεκριμένη οδηγία από Bud στον Γιάννη υπό την έννοια ότι έτσι παίζουν οι bucks. Όταν τραβάει double teams κάνει split outs στο τρίποντο ή δίνει στον άλλον που κάνει cut στην dunker area, όταν τον παίζουν single coverage όπως χτες με τον Williams ή τον Horford τις παίρνει τις ενέργειες. Το θέμα είναι ατομικά να καταλάβει που είναι τα spots του και ποια shots είναι τα high percentage του, αντί να παίρνει φόρα και όποιον πάρει ο χάρος. Του χάρισαν και 1-2 επιθετικά χτες tbh.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ilos είπε

Το θέμα είναι ατομικά να καταλάβει που είναι τα spots του και ποια shots είναι τα high percentage του, αντί να παίρνει φόρα και όποιον πάρει ο χάρος. 

για την ακρίβεια αντί να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει στον εαυτό του οτι εχει βελτιωθεί στα mid - range, στα fade away απο τη γωνία και στα 3π...

Εντάξει θα τα κάνει και αυτά, αλλά ας ρολάρει λίγο πρώτα με πιο καλές και ευκολες επιλογές...(γιατί όντως έχει βελτιωθεί)

Πόσο ψυχολογία πήραν οι Celtics απο το 5-6' και μετά οταν είδαν τις κουταμάρες αυτού και του Holiday

Εκείνος ο ταλαίπωρος ο Λόπεζ συνήθως είχε κοντύτερο να τον μαρκάρει και ο Bobbis (που σε κάποια χαζομάρα διάβασα οτι ηταν άφαντος...) δεν αξιοποιήθηκε καθόλου. Παίζει να είχε τους πιο βολικούς αντιπάλους στα δικά του iso. 9/10 δίποντα στα 2 πρώτα games και μάλιστα τα περισσότερα με αμυνες επάνω του.

Στα μέσα του τρίτου και στο τέταρτο ο Γιάννης έκανε πολύ καλύτερες επιλογές αλλά κυρίως άρχισε να αξιοποιεί τους συμπαίχτες του. Αυτό μου άφησε μια ελπίδα οτι δεν θα ξαναδώ αυτό το έκτρωμα.

Ναι είναι φοβερός στο 1 vs 1 και προφανώς πρέπει να το εκμεταλεύεται αλλά να ΜΗΝ γίνεται τόσο χαζά προβλέψιμος. Όταν δεν σε πάει η μπάλα ή σε έχουν διαβάσει, μήν σε πιάνει ο εγωισμός να αποδείξεις οτι το χεις...3-4 χρονια πίσω μας πήγε...

Πωωωω...τσαντίστηκα παλι... 🤪

Επεξ/σία από scorpion8283

2 λεπτά πριν, vargas είπε

Έπαθε σοκ ο Ντουράντ στο  σεφ... apocalypse έγραψε στο Τουίτερ..

Τα είδε όλα ο καψερος. 

Πάντως πρέπει να του το δώσουμε (πέρα από το ότι ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που βρέθηκε στις κερκίδες του ΣΕΦ 😛) ότι όντως το αγαπάει το άθλημα ακόμα και στις διακοπές του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...