Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά οι flippers (χωρίς τον PG13 λόγω covid) κατάφεραν και έχασαν από τους πελεκάνους, αν και εκείνοι κάνανε hard throw το game στην 3η περίοδο. Μου αρέσουν οι 2 rookies που έχουν (Jones, Marshall) και σπάω και πλάκα με τον άλλον τον Alvarado που είναι λες και παίζει κάποιος με έναν all 40 στο nba2k.😁

Αλλά εντάξει θα φάνε τρελή σκούπα από Suns.

Στο άλλο χτεσινό παιχνίδι οι Cavs chokαράν hard af (ειδικά ο Garland) στο 2ο ημίχρονο και χάσαν δικό τους παιχνίδι μετά και τον τραυματισμό του Capella, από ομάδα με centers τον Okongwu και τον Dieng (που λέει ότι είναι 32 άρα είναι 50φεύγα).😁

Απολαυστικός Ice Trae, ο αγαπημένος μου παίχτης στο ρόλο του villain και κλεισοσπίτης για αδύναμα franchises.

Ούτε τον Collins δεν είχαν ffs, θα έπρεπε να κάνουν party Allen και Mobley.

Σε μία ώρα κάνουμε σεφτέ με utah dallas.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Recap για τα χτεσινά, πριν δούμε τα σημερινά που θα είναι ακόμα καλύτερα games.

Το utah dallas ήταν μεγάλη σούπα, το πάλεψαν αλλά χωρίς Doncic τελικά υπέκυψαν. Όποιος και να περάσει από αυτούς τους 2 είναι 2nd round exit imo.

Τώρα το minesota memphis είχα προβλέψει ότι θα είναι από τις καλύτερες σειρές και δεν έπεσα έξω. Η minesota στο συγκεκριμένο game ήταν του ύψους (εκπληκτικός Edwards για άλλη μια φορά). Ο Morant ήταν λες και έβλεπα Γιάννη του 17 στο crunch time, έπαιρνε φόρα και όποιον πάρει ο χάρος. 0 εμπιστοσύνη στο περιφερειακό σουτάκι του. Κάτι Bane, Jackson κλπ ήταν και αυτοί χώμα και δε βοήθησαν πολύ στην επίθεση. Anyways θα είναι long series, γιατί αποκλείεται η minesota να παίξει τόσο καλά όλη την σειρά.

Το Toronto Phily ήταν 80s ματσάκι. Μιλάμε για πολύ ξύλο. Ο Embiid ότι έμπαινε μέσα δεν έπεφτε και με τα 2 του πόδια. Ήταν και άστοχο το toronto στην αρχή και ο maxey σε δαιμωνιώδη φόρμα και έδεσε το γλυκό. Χάσανε και τον Barnes μάλλον με διάστρεμμα, οπότε άσχημα τα πράγματα για την συνέχεια. Παρόλα αυτά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Harden και στον Rivers, θα είναι long series.

Εκεί που πραγματικά τρόμαξα ήταν στο denver golden state. Το πως παίξανε τον Jokic στην επίθεση για να τον κάνουν gas out από την 2η περίοδο ήταν για σεμινάριο. Του σπάσανε τα καρούλια με το να κυνηγά τα πάντα στη περιφέρεια και να προσπαθεί αν καταλάβει από τι γωνία θα μπουκάρουν οι cutters κάθε φορά. Και όλα αυτά με τον steph με minutes restriction και στο 30%... Όταν θα είναι υγιής αυτή η 3άδα μαζί στο γήπεδο (Curry.Tompson, Poole) δε θα ήθελα να είμαι προπονητής της αντίπαλης ομάδας.😁 Είναι εντελώς unguardable. Θα είναι μάλλον coin flip και η δύση, μην προεξοφλείτε τους suns από τώρα.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
Δημοσ.

Damn η Ατλαντα cant buy a basket, 40 με το ζόρι στο ημίχρονο. Του Young του έχουν σκιστεί τα καρούλια από τα double teams και γενικά το on the ball pressure. Οι Heat μαζί με Βοστώνη είναι οι καλύτερες άμυνες φέτος, αλλά αν δε τους μπαίνουν τα τρίποντα δε τους έχω καμία εμπιστοσύνη σαν ομάδα - ειδικά με τον Butler για closer.

Δημοσ.

Ναι αυτή η παιχνιδάρα δε χάνεται σήμερα και θα βγουν πολλά συμπεράσματα σε 10 λεπτά για το αν οι Nets είναι όντως title contender team.

Στον πόντο η 1η περίοδος και με τον KD να είναι άστοχος και να τους έχουν κάνει ένα σωρό κλεψίματα... Αν δε πάρει διαφορά η Βοστόνη, είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει το break. Από τις χειρότερες ομάδες στο crunch time.

Δημοσ.

1:30 δηλαδή σε 2ώρες από τώρα Bucks- Bulls.

Έχω χάσει πολλά ματς και νέα όλο το μήνα που μας πέρασε και έχω σχεδόν άγνοια τι να περιμένω. Ανυπομονώ να δω τι θα δω απόψε.

• Like 1
Δημοσ.

61 61 ο ορισμός του close game. Οι πόντοι του Dragic και του Curry βαρόμετρο. Με τόσο άστοχο KD και τόσα λάθη δε θα έπρεπε να είναι τόσο κοντά το σκορ. O Brown και αυτός άστοχος. Ο Tatum κάνει καλό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να παίρνει περισσότερες προσπάθειες σιγά σιγά.

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

1:30 δηλαδή σε 2ώρες από τώρα Bucks- Bulls.

Έχω χάσει πολλά ματς και νέα όλο το μήνα που μας πέρασε και έχω σχεδόν άγνοια τι να περιμένω. Ανυπομονώ να δω τι θα δω απόψε.

Ένα σωρό σουτάκια από τη περιφέρεια (όχι 3ποντά) από Derozan/Lavine και ξύλο από τους bulls και ότι βγει. Οι bucks απλά λόμπες σε Lopez/Γιάννη και ποσταρίσματα του Jrue με τον Desunmu.

Με λίγα λόγια μάλλον σούπα θα είναι.😁

Κλασικά άρχισαν να πελαγοδρομούν οι Nets τώρα στο 2ο ημίχρονο. Παράτησαν τον Irving μόνο να επαναφέρει και όλοι οι άλλοι πέρασαν το κέντρο lol.

Χαχαχα άρχισε να μοιράζει κωλοδάχτυλα ο Kyrie.😁

kk Tatum >>>>> KD fight me.😁

Τι κάνει ρε μαλάκα ο Irving, μόνος του τους κρατάει.

Κλαίω πάνε να κάνουν throw οι Celtics.

Φαντάσου να ήταν και στη μέρα του ο KD και να κέρναγε 50 pieces.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει ο Irving απλά. Οι celtics μου δείχνουν ότι έχουν πολύ weak mentality. Είναι αθλητική και σκληρ΄η ομάδα στην άμυνα, αλλά είναι manchilds μπροστά στον Irving. Τους γλεντάει και το δείχνει κάθε φορά.

107-107 3:15 left. Ο ορισμός του crunch time. Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι Celtics είναι bad σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά και ο KD είναι εκτός αγώνα. Του έχουν πάρει την ταυτότητα τα ψηλά κορμιά των celtics.

ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ UNCLE DREW

DAMN WHAT AN ENDING. Respekt στην τελευταία άμυνα των celtics και στον smart.

Άντε να δεις την σούπα των bucks μετά από αυτό.😁

Πάντως οι Nets είναι legit af. Its gonna be a loooooooong series.

Δημοσ.

Έλεγα να παίξω τους Celtics ότι θα πάρουν το δαχτυλίδι πριν τον αγώνα, τους είχαν στο 10, λογικά τώρα θα έχει πέσει η απόδοση μετά από αυτό το φινάλε.

Εντελώς μπασκετικά παντως και παρά τα αποτελέσματα ειδικά στη regular απέναντι στις top seed teams δεν με πείθουν ότι έχουν το τσαγανό να φτάσουν μέχρι το τέρμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, ilos said:

Αλλά και ο KD είναι εκτός αγώνα.

Τον "έσβησαν" θα έλεγα.

• Like 3
Δημοσ.

4 επιθέσεις οι bucks, 3 στο ζωγραφιστό από Λοπεζ, Γιάννη και ένα τρίποντο του Γιάννη για κερασάκι. 9-0.

Μέχρι αύριο να παίζουμε οι bulls δεν έχουν το ρόστερ να παίξουν απέναντι στους bucks.

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, ilos said:

4 επιθέσεις οι bucks, 3 στο ζωγραφιστό από Λοπεζ, Γιάννη και ένα τρίποντο του Γιάννη για κερασάκι. 9-0.

Μέχρι αύριο να παίζουμε οι bulls δεν έχουν το ρόστερ να παίξουν απέναντι στους bucks.

Στα 3ποντα πάντως έχουν χτίσει ένα σπίτι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

Στα 3ποντα πάντως έχουν χτίσει ένα σπίτι.

Καλά αυτό δε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Μια ζωή παίζουν λες και είναι οι warriors. άπειρα παιχνίδια χάσανε έτσι στη regular και την εμμονή να βοηθάνε όλοι στα drives και να μένει το 3ποντο αμαρκάριστο.

Χαχαχαχα με τους οικοδόμους που έμπλεξε, άρχισε τις φλόπες μέχρι και ο Γιάννης.😁

Καθόλου πειστική εμφάνιση, 51-43 ημίχρονο, απέναντι στη χειρότερη ομάδα των playoff.

Οικοδόμοι ήταν και πέρσι, αλλά είχαν πάρα πολύ καλύτερη άμυνα επιπέδου όπως είναι οι heat ή η Βοστόνη φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...