Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rofl όποιος βλέπει το παιχνίδι με τους Mavs και βλέπει απλά Γιάννη καταλαβαίνει τι παίζει... Πιο casual/ρελαντί δε τον έχω δει ποτέ, Μάλλον ούτε οι Bucks θέλουν το Brooklyn smoke.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Kατσε μην γινει κανα κουλο και μεινουν εξω οι νετς,χθες παλι εχασαν σε σοβαρο ματς με ατλαντα

Στα playin σίγουρα θα είναι. Αλλά ναι για τα playoffs ούτε εγώ τους έχω σιγουράκι σε ΜΟΝΟ παιχνίδι. Στην καλύτερη περίπτωση αν τελειώσουν 8th seed θα πρέπει να κερδίσουν το Cleveland εκτός που είναι αρκετά δύσκολο αν έχουν και τον allen και είναι πλήρης. Αν γίνει κιόλας η στραβή και πάνε οι raptors 7th seed ο Kyrie δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Toronto, οπότε δε νικάνε με τίποτα εκεί μέσα. Μετά θα πρέπει να νικήσουν μια εκ των Atlanta, Charlotte που δείχνουν να έχουν με αυτές τις 2 πρόβλημα στην άμυνα. Αν τελειώσουν 9th-10th θα πρέπει να κερδίσουν 2 knockout στη σειρά που είναι ακόμα πιο δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

oi book βεβαια μεχρι χθες ειχαν τους νετς δευτερο φαβορι μετα απο τους σανς φυσικα,τωρα παλι τους δινει τριτους,εγω ειδα πριν κανα δεκαημερο φιλαδελφεια νετς και τρομαξε το φιλοκαρδι μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

oi book βεβαια μεχρι χθες ειχαν τους νετς δευτερο φαβορι μετα απο τους σανς φυσικα,τωρα παλι τους δινει τριτους,εγω ειδα πριν κανα δεκαημερο φιλαδελφεια νετς και τρομαξε το φιλοκαρδι μου

Μιλάμε για μονά παιχνίδια στα playin. Μπορεί να νικήσουν με 60, μπορεί να χάσουν και με 20 με υποδεέστερες ομάδες. Αν κιόλας είναι 2 στη σειρά και στο ένα δεν έχει καν δικαίωμα συμμετοχής ο KAI (με raptors) καλό κουβά με την east που είναι wide open εντελώς.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Ο Λεμπρον θελει να περασει τον Καριμ στους ποντους και να γινει ο Νο1 σκορερ

Αυτος ειναι πλεον ο στοχος του και μετα θα κρεμασει τα παπουτσια

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι να αναρωτιέσαι πώς έβαλαν τους προηγούμενους πόντους, είχαν κρατήσει καβάτζα από άλλη χρονιά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Είναι να αναρωτιέσαι πώς έβαλαν τους προηγούμενους πόντους, είχαν κρατήσει καβάτζα από άλλη χρονιά?

Στο μεταξύ λέει στην αρχή "Robinson got hit in the head again by a teammate's pass" 😆

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Weiss είπε

Το λέει και η σοφή παροιμία για το ψάρεμα 😎

να προσθέσω ότι και όλοι μαζί αυτοί είναι 172 ετών. 😛

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται και τους νοιάζουν οι ατομικές διακρίσεις στη regular, o Γιάννης έχει πολύ λίγες πιθανότητες σύμφωνα με τους μπουκς να πάρει κάποιον από τους τρεις τίτλους (MVP, DPOY, πρώτος σκόρερ).

Όχι ότι φαίνεται και ο Γιάννης να πολυκαίγεται, χτες είχε ένα πολύ ήρεμο βράδυ στο Σικάγο τη στιγμή που ο Εμπίντ σκίστηκε στην Ιντιάνα και πάει φουλ για πρώτος σκόρερ. Το MVP race θα είναι μάχη μεταξύ Γιόκιτς-Εμπίντ με τον πρώτο να έχει ανοίξει αρκετά την ψαλίδα ενώ ο Γιάννης παραμένει τρίτος αλλά αρκετά πίσω. Τέλος το DPOY θα καταλήξει πιθανότατα σε έναν από τους Marcus Smart και Adebayo με τον πρώτο να είναι το μεγάλο φαβορί ενώ ο Γιάννης είναι πέμπτος. Ο Bridges και ο Gobert συμπληρώνουν την πεντάδα.

Το μόνο ίσως στατιστικό ενδιαφέρον θα ήταν αν κατάφερνε ο Γιάννης να τερματίσει ως πρώτος σκόρερ στη regular και να πάρει και DPOY, κάτι που έχει συμβεί μόνο μια φορά στο παρελθόν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...