Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και συνεχίζει να γράφει ιστορία αυτό το παιδί από τα Σεπόλια. Γιάνναρε συγγνώμη που δε μπορώ να βλέπω live τα κατορθώματά σου φέτος. Πάει καρφί να σαρώσει όλους τους τίτλους. Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή μακράν του δεύτερου. Έχω ακόμα 10 παικταράδες να βάλω δίπλα του αλλά συνολικά σε συνεισφορά και διαφορετικούς τρόπους για να νικήσει μια ομάδα είναι ο Γιάννης. Τελεία. Είμαστε πολύ τυχεροί για όσα βλέπουμε από αυτό το χρυσό παιδί που εκτός παρκέ είναι και χρυσό παράδειγμα για τις νέες γενιές. Η παρακαταθήκη που θα αφήσει όταν αποσυρθεί μπορεί άνετα να τον κατοχυρώσει ως σημείο αναφοράς στην ιστορία του Αθλητισμού και του μπάσκετ.

• Like 6
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, coyote2 είπε

έκλαψα 

εβαλα να δω τα highlights χωρίς να ξέρω το σκόρ... χωρίς να διαβάσω τίποτα

Ειλικρινά τα highlighs του χθεσινού αγώνα δεν μπορούν να σου δώσουν ολα τα αισθήματα που βιώνεις εκείνη την στιγμή, Rollercoaster συναισθημάτων που λένε και στο χωριό μου. Ενιωσα όπως οταν έβλεπα την περσινή σειρά το τελευταίο παιχνίδι. Με Middleton εκτός αγώνα και με την διαφορα στο τέλος να ανοίγει, λέω πάει χάθηκε ο αγώνας....πάμε για τον επόμενο. Και εμφανίζεται ο Γιάννης σταθερός σαν βράχος είτε ειναι βολές είτε είναι το τρίποντο.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, firepc είπε

Τα εχει παρει ο Λεμπρον με τα σαπακια που εχει μπλεξει

Τα σαπάκια που λες αυτος τα διάλεξε...Εχει χαντακώσει τον οργανισμό για πόσα χρόνια για να φέρει πρώτα τον AD, μετα Melo, Westbrook, Howard.

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ShadowGame είπε

Τα σαπάκια που λες αυτος τα διάλεξε...Εχει χαντακώσει τον οργανισμό για πόσα χρόνια για να φέρει πρώτα τον AD, μετα Melo, Westbrook, Howard.

Τα ίδια έκανε και στο Cleveland σαν GM. Η διαφορά ήταν ότι δεν ήταν 37 και η east ήταν weak af - καμία σχέση με το πως είναι τώρα. Το κακό με τους Lakers είναι ότι θα είναι κλειδωμένοι σε αυτή τη κατάσταση για αρκετά χρόνια ακόμα... Ίσως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν trade AD για pieces και να περιμένουν άλλο ένα χρόνο να λήξει του westbrick. Και να πάνε full rebuilt από το 2025 και μετά με tanking.

Μου δίνει την εντύπωση το μόνο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να πάρει το scoring title στα 37 toy και έτσι να γράψει ιστορία σαν ο γηραιότερος. Δε νομίζω να ψήνεται να παίξει playin και 1st round να διασυρθούν εντελώς από το phoenix.

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ilos είπε

Τα ίδια έκανε και στο Cleveland σαν GM. Η διαφορά ήταν ότι δεν ήταν 37 και η east ήταν weak af - καμία σχέση με το πως είναι τώρα. Το κακό με τους Lakers είναι ότι θα είναι κλειδωμένοι σε αυτή τη κατάσταση για αρκετά χρόνια ακόμα... Ίσως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν trade AD για pieces και να περιμένουν άλλο ένα χρόνο να λήξει του westbrick. Και να πάνε full rebuilt από το 2025 και μετά με tanking.

Μου δίνει την εντύπωση το μόνο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να πάρει το scoring title στα 37 toy και έτσι να γράψει ιστορία σαν ο γηραιότερος. Δε νομίζω να ψήνεται να παίξει playin και 1st round να διασυρθούν εντελώς από το phoenix.

Ο Lebron παίζει ΜΟΝΟ για τα στατιστικά. Δεν τον νοιάζει κάτι άλλο. Το μόνο που θέλει είναι να αναδειχθεί GOAT. Όμως ότι και να κάνει τον MJ δεν τον φτάνει 😃😃

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, ilos said:

. Δε νομίζω να ψήνεται να παίξει playin και 1st round να διασυρθούν εντελώς από το phoenix.

"Lakers are currently 20000:1 odds to win the championship — meaning if you bet $100 on them, you would lose $100."

Δημοσ.

Τελικά το παιδί ειναι εργάτης @derozan 

Τίμιο συμβόλαιο και βάζει τους πόντους του

Για να δούμε στα playoff τι καρδιά θα βγάλει

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Weiss είπε

Παίζει ο Γιάννης σε λίγο με Mavericks? 

Υποτίθεται ότι τους ξεκούρασαν όλους τους starters με τους flippers για να παίξουν σήμερα. Και είναι ακόμα νωρίς για μαγειρέματα (πούλημα 1st/2nd seed). Οι 2 ομάδες που θα έβλεπα προσεκτικά αυτόν τον καιρό είναι οι Heat και οι Celtics. Οι sixers με έχουν πείσει ήδη ότι they dont want any of that Brooklyn smoke.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...