ilos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 https://www.nba.com/stories/archive-75-giannis-antetokounmpo 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Greatest dunk in NBA history? lol 4
Speculoos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Κάπως πρέπει να βγει το μεροκάματο, don't forget to click, like and subscribe.
coyote2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, Thresh είπε Greatest dunk in NBA history? lol ε ναι.... εμένα μου άρεσε μία ανάρτηση σήμερα σε ένα podcast που παρακολουθώ shake and... bake https://fb.watch/bWDuKYcGI3/
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα "ends career" και poster και τέτοια. Να είναι κάρφωμα στα ίσια όπου έχουν πηδήξει και οι δύο παίκτες και ο αμυντικός πάει για τάπα, να το δεχτώ. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση μόνο που δεν παραμέρισε ο Αγάπης για να μην γκρεμιστούν κι οι δύο. Αντί να πει ευχαριστώ ο Λεπρός, πήγε να κοιτάξει και περίεργα. Για να μην πω για τους σχολιαστές. Αυτή η ηλιθιότητα περί poster είναι που κάνει πολλούς σύγχρονους αμυντικούς να μην μπαίνουν καν στον κόπο να εμποδίσουν το κάρφωμα όταν βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση. Σου λέει καλύτερα να μη μπω στη μέση και γίνω (υποτίθεται) ρεζίλι. Σε άλλες (βρώμικες) εποχές ο αμυντικός θα έσπρωχνε τεχνηέντως χαμηλά όταν ο άλλος ήταν πάνω στο άλμα, ώστε να προσγειωθεί με το κεφάλι στο παρκέ. Ή θα κατεδάφιζε δεόντως τον επιθετικό πολύ πριν φτάσει στα 3 μέτρα ύψος. Ξαναπαίρνεις φόρα για τέτοιο κάρφωμα μετά; Δεν ξαναπαίρνεις. ps: αν στην αμέσως επόμενη φάση (που ο Λεπρός έπαιζε άμυνα με τα μάτια) ο Αγάπης είχε βάλει το σουτάκι από τα 4 μέτρα, τότε η διαφορά στο σκορ θα ήταν ίδια. Δύο μετράει το κάρφωμα, δύο και το layup. Το μόνο που αξίζει να σχολιάσει κανείς είναι ότι ο Lebron συνεχίζει να είναι τούμπανος στα 37-38 του και βάζει 50άρες, τραβώντας σχεδόν μόνος του την ομάδα. Το οποίο μπορεί να είναι υπέρ του αλλά σίγουρα δεν είναι υπέρ των Lakers, μιας ομάδας πιο ιστορικής από τον ίδιο. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από nzeppos 4
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, nzeppos είπε Εγώ πάντως δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα "ends career" και poster και τέτοια. Να είναι κάρφωμα στα ίσια όπου έχουν πηδήξει και οι δύο παίκτες και ο αμυντικός πάει για τάπα, να το δεχτώ. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση μόνο που δεν παραμέρισε ο Αγάπης για να μην γκρεμιστούν κι οι δύο. Αντί να πει ευχαριστώ ο Λεπρός, πήγε να κοιτάξει και περίεργα. Για να μην πω για τους σχολιαστές. Αυτή η ηλιθιότητα περί poster είναι που κάνει πολλούς σύγχρονους αμυντικούς να μην μπαίνουν καν στον κόπο να εμποδίσουν το κάρφωμα όταν βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση. Σου λέει καλύτερα να μη μπω στη μέση και γίνω (υποτίθεται) ρεζίλι. Εν τω μεταξύ διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε απευθείας στο μυαλό αυτό: 3
firepc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, nzeppos είπε Δύο μετράει το κάρφωμα, δύο και το layup ναι 2 μετραει το ενα, 2 και το αλλο, αλλα θελει να εχει θεαμα το αθλημα αλλιως δεν θα παταει κανεις πια στο γηπεδο με τα σουτακια του αγαπη
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε απευθείας στο μυαλό αυτό: Ε ναι, εδώ να πω "μάλιστα, ωραίο κάρφωμα, να τον πάρουμε μεταγραφή τον κύριο". Κι εγώ κάτι τέτοια είχα στο νου μου. 53 λεπτά πριν, firepc είπε ναι 2 μετραει το ενα, 2 και το αλλο, Το συγκεκριμένο το είχε πει ο ίδιος ο Γκάλης (αναφέρεται και σε τούτο εδώ το video), άσχετα αν τα πλεονεκτήματα του καρφώματος είναι προφανή. Αν όχι τόσο πολύ σε φάσεις σαν του Lebron, σίγουρα στις περιπτώσεις των δεινοσαύρων του ευρωπαϊκού μπάσκετ που ακόμα δεν λένε να καρφώσουν κάτω από το καλάθι ούτε με αίτηση. Εγώ θα ντρεπόμουν να ήμουν 2.10 και να μην κάρφωνα κάθε φορά που έπαιρνα την μπάλα ακριβώς κάτω από το καλάθι. Είναι από τα πρώτα πράγματα που έμαθε ο Ντίβατς πριν 30 χρόνια όταν πρωτοπήγε στους Lakers και δεν μιλούσε γρι αγγλικά. Άιντε ξεφύγαμε πάλι 😄 1
elio_1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/embed/pCTfxOrX4k8 Θα συμφωνήσω ότι είναι 2 πόντοι είτε κάρφωμα είτε να αφήσει κανείς τη μπάλα στο καλάθι. Το παραπάνω κάρφωμα, σε άλλες εποχές, με άμυνες που κυριολεκτικά δεν υπολόγιζαν τίποτα και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από elio_1
Ptolemaios1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 οι Νετς μεγαλη απογοητευση και μεγαλος κουβας χθες πως πουλησαν ετσι το παιχνιδι τα αλανια στην 4η περιοδο 1
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 23/3/2022 στις 2:02 ΜΜ, nzeppos είπε Εγώ πάντως δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα "ends career" και poster και τέτοια. Να είναι κάρφωμα στα ίσια όπου έχουν πηδήξει και οι δύο παίκτες και ο αμυντικός πάει για τάπα, να το δεχτώ. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση μόνο που δεν παραμέρισε ο Αγάπης για να μην γκρεμιστούν κι οι δύο. Αντί να πει ευχαριστώ ο Λεπρός, πήγε να κοιτάξει και περίεργα. Για να μην πω για τους σχολιαστές. Αυτή η ηλιθιότητα περί poster είναι που κάνει πολλούς σύγχρονους αμυντικούς να μην μπαίνουν καν στον κόπο να εμποδίσουν το κάρφωμα όταν βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση. Σου λέει καλύτερα να μη μπω στη μέση και γίνω (υποτίθεται) ρεζίλι. Σε άλλες (βρώμικες) εποχές ο αμυντικός θα έσπρωχνε τεχνηέντως χαμηλά όταν ο άλλος ήταν πάνω στο άλμα, ώστε να προσγειωθεί με το κεφάλι στο παρκέ. Ή θα κατεδάφιζε δεόντως τον επιθετικό πολύ πριν φτάσει στα 3 μέτρα ύψος. Ξαναπαίρνεις φόρα για τέτοιο κάρφωμα μετά; Δεν ξαναπαίρνεις. ps: αν στην αμέσως επόμενη φάση (που ο Λεπρός έπαιζε άμυνα με τα μάτια) ο Αγάπης είχε βάλει το σουτάκι από τα 4 μέτρα, τότε η διαφορά στο σκορ θα ήταν ίδια. Δύο μετράει το κάρφωμα, δύο και το layup. Το μόνο που αξίζει να σχολιάσει κανείς είναι ότι ο Lebron συνεχίζει να είναι τούμπανος στα 37-38 του και βάζει 50άρες, τραβώντας σχεδόν μόνος του την ομάδα. Το οποίο μπορεί να είναι υπέρ του αλλά σίγουρα δεν είναι υπέρ των Lakers, μιας ομάδας πιο ιστορικής από τον ίδιο. Είναι γνωστό ότι εκεί βγάζεις αγκώνα κ περιμένεις. 2
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Κόλαση στην ανατολή για τη πρωτιά και τετράδα.... 😀😀😀
coyote2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Το 8 να δούμε. Διάβασα να παίζεις όλη τη χρονιά για να σου έρθει πρώτο γύρο ο KD;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα