Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mants118 είπε

είχα προσπαθήσει να δω πέρσι λίγο, δε τα κατάφερα, δε μου αρέσει το θέαμα το συγκεκριμένο και αναπολώ τα all star game που έπαιζαν πραγματικό μπάσκετ με άμυνες και επιθέσεις. Φέτος είδα 5 δευτερόλεπτα.

Το μόνο που θα ξεχώριζα φέτος είναι η παρουσίαση των 75..

Προσωπική γνώμη!!!

Παλία έβλεπε Ανατολή vs Δύση και παιζόταν μπασκετάρα..... Δύναμη, πάθος για τη νίκη, να πέφτουν κορμιά..

Χαιρόσουν να βλέπεις τον αγώνα..... Τώρα όλα γίνονται απλά για να γίνονται, ανούσιο εντελώς....

• Like 2
  • Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.
2 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Παλία έβλεπε Ανατολή vs Δύση και παιζόταν μπασκετάρα..... Δύναμη, πάθος για τη νίκη, να πέφτουν κορμιά..

Χαιρόσουν να βλέπεις τον αγώνα..... Τώρα όλα γίνονται απλά για να γίνονται, ανούσιο εντελώς....

ήταν πορωμένοι όλοι να πάρουν τη νίκη, όχι χαλαρά σαν να κάνουν ζέσταμα...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/2/2022 στις 2:06 ΜΜ, IcemanGr71 είπε

spacer.png

Το όνειρο κάθε ανθρώπου, να σφίξει το χέρι, να δει από κοντά τον MJ....

:-)

274305325_10160425530414752_6864281196187862848_n.jpg

Υπάρχουν οι NBA superstars και υπάρχει και ο MJ... Για να καταλάβετε πόσο απρόσιτος και exclusive είναι ο τύπος, ολόκληρος Lebron από την μαρτυρία άντε να του είχε μιλήσει 1-2 φορές όλα αυτά τα χρόνια πριν την φωτογράφηση των 75. Άρα ο Γιάννης που κατάφερε και του είπε ένα γειά στα 27 του είναι σε καλό δρόμο.😁 Ο μόνος από τους σύγχρονους παίχτες που είχε μια κάποια επικοινωνία μαζί του ήταν ο Kobe.

4 ώρες πριν, wizzy είπε

Το τελευταίο διάστημα είχε ξεσκιστεί στις μπηχτές στον Palinka. Ε όταν τελειώσουν τα εύκολα scapegoats φέτος (Westbrick + Vogel), δε θα θέλει καν να είναι στη συζήτηση ο Legone.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, st2 είπε

ο κύριος ανάμεσα σε Αντετοκουμπο και Τζορνταν ποιος ειναι ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Cunningham

https://www.basketball-reference.com/players/c/cunnibi01.html

ps: βλέποντας σε επανάληψη τα σχετικά βίντεο, μόνο δέος και ανατριχίλα μου προκαλεί όλη αυτή η 75άδα. Ειδικά παίκτες που έχουν αποχωρήσει πια από τα εγκόσμια (πχ. Μάραβιτς, Ρικ Μπάρι) αλλά και Μπερντ, Ράσελ κ.α. Η ίδια η τελετή ήταν λίγο πανηγυρτζίδικη βέβαια και η μουσική όχι του γούστου μου, αλλά εδώ μιλάμε μόνο για μπάσκετ.

Φυσικά (και για να φυτιλιάσω λίγο το thread αφού δεν υπάρχει καμια ιδιαίτερη αγωνιστική δράση αυτό τον καιρό), οι πανταχού φίλοι του Τζορντανέλη βρήκαν πάλι αφορμή να μας σκοτίσουν τα συκώτια για την αυτού μεγαλειότητα, δεδομένου ότι το μπάσκετ αρχίζει και τελειώνει με αυτόν. Εγώ πάλι λέω όχι, αλλά δεν πειράζει.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

31 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Φυσικά (και για να φυτιλιάσω λίγο το thread αφού δεν υπάρχει καμια ιδιαίτερη αγωνιστική δράση αυτό τον καιρό), οι πανταχού φίλοι του Τζορντανέλη βρήκαν πάλι αφορμή να μας σκοτίσουν τα συκώτια για την αυτού μεγαλειότητα, δεδομένου ότι το μπάσκετ αρχίζει και τελειώνει με αυτόν. Εγώ πάλι λέω όχι, αλλά δεν πειράζει.

Δε θαυμάζω το ότι είναι απρόσιτος γενικά σαν άνθρωπος αν αναφέρεσαι σε μένα και υπονοείς αυτό. Μπορεί να τον θεωρώ GOAT όπως και η πλειοψηφία της ηλικίας μου, αλλά δεν ξεχνώ ότι υπήρχαν εξίσου μεγάλοι παίχτες πριν από αυτόν (Ράσελ, Τσάμπερλεν, Τζαμπάρ, Μάτζικ, Μπέρντ) όπως και μετά από αυτόν με κλασικότερα παραδείγματα τον Ντάνκαν , τον Σακίλ, τον Κόμπε και τον Λεμπρόν.

Αλλά αν δεις καλά το video την ώρα που μπαίνει στην arena "σταματάει ο χρόνος". Μπαίνει στο κέντρο του καδράν και όλοι οι υπόλοιποι τον κοιτάζουν λες και κατέβηκε ο Χριστός. Η αύρα του είναι κάτι το μοναδικό και δεν την έχει άλλος παίχτης. Σαν άνθρωπο προτιμώ 1000 φορές τον Μάτζικ που μπορεί να σε πιάσει από την πλάτη στο δρόμο και να σε ρωτήσει που κάνουν καλά σουβλάκια στις διακοπές του (real story).😁

• Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε θαυμάζω το αλλά αν δεις καλά το video την ώρα που μπαίνει στην arena "σταματάει ο χρόνος". Μπαίνει στο κέντρο του καδράν και όλοι οι υπόλοιποι τον κοιτάζουν λες και κατέβηκε ο Χριστός..

Είπαμε Black Jesus!! 😛😄

• Like 1
Δημοσ.

Btw οι Nets τσίμπησαν τον Dragic απλά για να μην τον πάρουν οι άλλοι.😁 Αχρείαστος να είναι τώρα που θα παίζει ο Kyrie και στα εντός σε λίγο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Δε θαυμάζω το ότι είναι απρόσιτος γενικά σαν άνθρωπος αν αναφέρεσαι σε μένα και υπονοείς αυτό. Μπορεί να τον θεωρώ GOAT όπως και η πλειοψηφία της ηλικίας μου, αλλά δεν ξεχνώ ότι υπήρχαν εξίσου μεγάλοι παίχτες πριν από αυτόν (Ράσελ, Τσάμπερλεν, Τζαμπάρ, Μάτζικ, Μπέρντ) όπως και μετά από αυτόν με κλασικότερα παραδείγματα τον Ντάνκαν , τον Σακίλ, τον Κόμπε και τον Λεμπρόν.

Αλλά αν δεις καλά το video την ώρα που μπαίνει στην arena "σταματάει ο χρόνος". Μπαίνει στο κέντρο του καδράν και όλοι οι υπόλοιποι τον κοιτάζουν λες και κατέβηκε ο Χριστός. Η αύρα του είναι κάτι το μοναδικό και δεν την έχει άλλος παίχτης. Σαν άνθρωπο προτιμώ 1000 φορές τον Μάτζικ που μπορεί να σε πιάσει από την πλάτη στο δρόμο και να σε ρωτήσει που κάνουν καλά σουβλάκια στις διακοπές του (real story).😁

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όλα αυτά, ούτε φυσικά εννοούσα εσένα. Απλώς διαβάζω σε διάφορα μέσα για την εκδήλωση και μεγάλο μέρος των σχολίων αναφέρεται σχεδόν αποκλειστικά στον Jordan, λες και οι άλλοι (προγενέστεροι και μεταγενέστεροι) δεν υπήρχαν. Δεν λέω ότι κάνουν λάθος, αφού όντως αυτό που λες έγινε στην εκδήλωση. Απλώς ότι δεν μου αρέσει εμένα.

Ότι η περσόνα του Jordan είναι μεγαλύτερη από τον ίδιο, ισχύει απολύτως. Το ίδιο γινόταν όσο ήταν ακόμα εν ενεργεία και μάλιστα όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο διευρυνόταν το φαινόμενο. Αλλά ο τύπος έχει σταματήσει 20+ χρόνια τώρα. Respect στον Jordan, αλλά πάμε παρακάτω.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

[...]αλλά πάμε παρακάτω.

Προς το παρόν πάντως δεν πάμε και πολύ παρακάτω. Παραπίσω μπορεί, για να μην πω κατά διαόλου.

Ούτε είναι ακριβώς εξέλιξη του μπάσκετ αυτό που ζούμε, ούτε υπάρχει παίκτης με τόσο μεγάλη/ισχυρή προσωπικότητα και τέτοια επίδραση κι επιρροή.

Κάτι LePron που αυτοανακηρρύσσονται GOAT, απαιτούν σεβασμό κ.λπ. μόνο γέλια προκαλούν.

Αν αυτά εσύ τα λες παρακάτω, πάσο, αλλά δε συμφωνώ.

Παρεμπιπτόντως, προτιμώ Bird/Magic από Jordan.

Επεξ/σία από phanispal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...