Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιοπρεπής εμφάνιση Γιάννη, θύμησε Τζανή Σταυρακόπουλο των Αμπελοκήπων πρώτη σεζόν στην Α1. 

• Like 1
  • Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Hey look what i found (η αλλιώς τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια).😁

Λόγω Simons βγήκε στην γύρα και στην buyout market. Αξιοπρεπής wing για 3η-4η επιλογή πίσω από Middleton, Allen και PC.

Λίγο χωλαίνει στο σουτάκι, αλλά είναι καλός αθλητής και πρόθυμος αμυντικός.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ilos είπε

Λόγω Simons βγήκε στην γύρα και στην buyout market. Αξιοπρεπής wing για 3η-4η επιλογή πίσω από Middleton, Allen και PC.

Ουσιαστικά ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι ο Nwora, δεν το λες και τεράστιο εμπόδιο. Προφανώς το μόνο που θα του ζητηθεί είναι να βοηθήσει τον Jrue στην περιφερειακή άμυνα δεν περιμένει κανείς να είναι παραγωγικός παίχτης. Πέρσι τέτοια εποχή οι Μπακς είχαν υπογράψει τον PJ Tucker, δε νομίζω να είναι τέτοια μεταγραφή.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τους βάρεσε η 50ρα στο κεφάλι.😁

1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Ουσιαστικά ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι ο Nwora, δεν το λες και τεράστιο εμπόδιο. Προφανώς το μόνο που θα του ζητηθεί είναι να βοηθήσει τον Jrue στην περιφερειακή άμυνα δεν περιμένει κανείς να είναι παραγωγικός παίχτης. Πέρσι τέτοια εποχή οι Μπακς είχαν υπογράψει τον PJ Tucker, δε νομίζω να είναι τέτοια μεταγραφή.

Ο αντικαταστάτης του Tucker είναι ο Ibaka. Ο Bembry θα είναι το τελευταίο wing στο rotation και ο Nwora αν είναι πλήρης θα πάει gleague εναλλάξ με τον Γεωργιανό.

Επίσης κινούνται ακόμα για το 3o point guard, αν και ο Wiggington ήταν συμπαθητικός σήμερα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, ilos said:

Μπακς: Επίσημα στα «ελάφια» ο Μπέμπρι | Gazzetta

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι εντάξει, για να μην αδικούμε καταστάσεις η κανονική περίοδος μια χαρά βλέπεται αν παρακολουθείς συγκεκριμένες ομάδες (έστω μία ομάδα) και βλέπεις πως εξελίσσονται μέσα στη σεζόν, μαθαίνεις το rotation τους, τα plays τους, το βάθος του πάγκου τους, τα παρασκήνια κλπ. Κάποιοι αγώνες θα είναι πιο βαρετοί από άλλους, αλλά γενικά έχει ενδιαφέρον. Κατά καιρούς το έχω κάνω κι εγώ, αλλά εδώ και 2-3 χρόνια το έχω περιορίσει πάρα πολύ.

Τώρα να το κάνεις αυτό για κάθε σεζόν για 82 αγώνες ή/και να παρακολουθείς ευλαβικά τι συμβαίνει σε όλο το πρωτάθλημα, θέλει λίγο μεράκι και επίσης άφθονο ελεύθερο χρόνο. Δεν είναι MLB των 162 αγώνων, δεν είναι NFL των 17. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Πιστεύω τις σοβαρότερες ενστάσεις τις έχουν όσοι κρυφοκοιτάζουν προς το ευρωπαϊκό "σκεπτόμενο" μπάσκετ αλλά παράλληλα ενδιαφέρονται και για τα playoff του ΝΒΑ.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nzeppos είπε

Όχι εντάξει, για να μην αδικούμε καταστάσεις η κανονική περίοδος μια χαρά βλέπεται αν παρακολουθείς συγκεκριμένες ομάδες (έστω μία ομάδα) και βλέπεις πως εξελίσσονται μέσα στη σεζόν, μαθαίνεις το rotation τους, τα plays τους, το βάθος του πάγκου τους, τα παρασκήνια κλπ. Κάποιοι αγώνες θα είναι πιο βαρετοί από άλλους, αλλά γενικά έχει ενδιαφέρον. Κατά καιρούς το έχω κάνω κι εγώ, αλλά εδώ και 2-3 χρόνια το έχω περιορίσει πάρα πολύ.

Λολ, μην υποψιαστώ μόνο ότι θα κάτσεις να δεις και ολ σταρ γκέιμ, θα χάσω πάσα ιδέα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mrpink είπε

Λολ, μην υποψιαστώ μόνο ότι θα κάτσεις να δεις και ολ σταρ γκέιμ, θα χάσω πάσα ιδέα

Έτσι όπως έχουν γίνει πια τα All Star Game ούτε να με πληρώνανε. Το τελευταίο που είχα δει ήταν αυτό που κόντεψε να φτάσει στους 200 πόντους και προφανώς δεν είχε κανένα νόημα, οπότε από τότε δεν ασχολούμαι καν. Είναι περίεργο γιατί οι πρώτες μου τηλεοπτικές αναμνήσεις από ΝΒΑ είναι ακριβώς από All Star Game (στο Astrodome του Houston το 1989) και όχι από playoff ή κάτι αντίστοιχο. Πως ήταν και πως κατάντησε.

Θα έλεγα ότι το ίδιο ισχύει για όλα τα All Star Game πάντως, πχ. φέτος έκατσα για πρώτη φορά να δω το Pro Bowl του NFL και πραγματικά δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά (ενώ γενικά football ευχαριστιέμαι να βλέπω ακόμα κι αν παίζουν γυμνάσια ή κολέγια).

1 ώρα πριν, coyote2 είπε

Παλιά νοικιάσαμε την βιντεοκασέτα....

Αυτό!

• Like 1
Δημοσ.

All star game κι εγώ ούτε για πλάκα να δω όχι τον αγώνα αλλά highlights! 

Παλιά ήταν πιο ανταγωνιστικά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...