Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα YT video μπορούμε να τα ακούμε στο κινητό minimize ..... όπως τα podcast

το λέω γιατί μου αρέσουν μερικές φορές να ακούω τις εκπομπές αλλά είναι νύχτα και δε θέλω φως κλπ?

Οπότε στο τέλος η οθόνη ειναι σκοτεινή και ακους τις εκπομπές..... με πχ BT ακουστικά

Απλά δε το είχα σκεφτεί αυτό το τρικ. Ισως σε κάποιους αρέσει

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.

Πάντως με δεδομένο ότι ο Hill θα γυρίσει μετά το all star break (+ ότι δε μπορεί να παίξει και τρελά λεπτά έτσι και αλλιώς), το trade του DiVicenzo και τον τραυματισμό του PC που θα πάρει πάνω από μήνα, πρέπει να κινηθούν οπωσδήποτε για guard από την buyout market. Βέβαια ο πέλεκυς από το luxury tax θα πέσει βαρύς, αλλά με 20-25 λεπτά από τον Hill και καμιά 10ριά από τον 2-way ντίλινγκτον-τρίλιτρον δε θα πάνε μακριά. Οι καλύτεροι υποψήφιοι από την buyout market είναι πιθανότατα οι Dragic (δε νομίζω να τον υπολογίζει ο Pop) και ο Σρούντερ (πάλι εκεί καταλήξαμε).😁

Δημοσ.

καλά αυτός ο Harden πλέον θα μείνει στην ιστορία για αυτά και όχι για τις μπασκετικές του ικανότητες early years. Η ρετσινιά άμα κολλήσει τελείωσε.

Lebron μάζεψε όλα τα λουκούμια για το σκοπό του All Star. Παίκτες που κάνουν μπαμ αλλά και που είναι fun to watch...Περιμένω με αγωνία συνεργασίες Gianni Steph Luca Nicola και να τους δω να πατάνε παρέα το παρκέ έστω και για να τρολάρουν.

KD ένας ψυχρός εκτελεστής anti-star. Σε πολλούς μπορεί να είναι αντιπαθής λόγω αυτού αλλά είναι ο τύπος του commited to be serious about what i do.

Όλα τα picks πάντως είναι τούμπανο (εκτός του harden) :P 

Θα είναι απολαυστικό το All Star και απλά ελπίζω το πρόγραμμά μου να μου επιτρέψει να το δω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, coyote2 είπε

τα YT video μπορούμε να τα ακούμε στο κινητό minimize ..... όπως τα podcast

το λέω γιατί μου αρέσουν μερικές φορές να ακούω τις εκπομπές αλλά είναι νύχτα και δε θέλω φως κλπ?

Οπότε στο τέλος η οθόνη ειναι σκοτεινή και ακους τις εκπομπές..... με πχ BT ακουστικά

Απλά δε το είχα σκεφτεί αυτό το τρικ. Ισως σε κάποιους αρέσει

από τα πιο χρήσιμα βαρετά βίντεο που έχω δει!!! καλή πατέντα!!!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/2/2022 στις 3:22 ΠΜ, vorlon68 είπε

Προβλέπω νίκη team Lebron με 220-150

Στο μεταξυ τον Harden δεν τον ήθελε κανεις...... 🤣

Αυτό που στην Ελλάδα κράζετε τον harden  δεν μπορώ να το καταλάβω. Έφυγε από το Χιούστον και η ομάδα  καταποντίστηκε.. είναι διαφορετικός από τους άλλους star αλλά το επιθετικό του ταλέντο είναι απλά top 5  εδώ κ μια 5 έτια κ βάλε .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vargas είπε

Αυτό που στην Ελλάδα κράζετε τον harden  δεν μπορώ να το καταλάβω. Έφυγε από το Χιούστον και η ομάδα  καταποντίστηκε.. είναι διαφορετικός από τους άλλους star αλλά το επιθετικό του ταλέντο είναι απλά top 5  εδώ κ μια 5 έτια κ βάλε .

Ποιος τον κράζει? Εδω οι ίδιοί οι συμπαίχτες του δεν τον ήθελαν........

Τωρα για το Houston αστα καλύτερα. Δεν έχει και μεγάλη διαφορα η προ Harden εποχή με την μετα Harden.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Ποιος τον κράζει? Εδω οι ίδιοί οι συμπαίχτες του δεν τον ήθελαν........

Τωρα για το Houston αστα καλύτερα. Δεν έχει και μεγάλη διαφορα η προ Harden εποχή με την μετα Harden.

Καλά σοβαρά μιλάμε τώρα;; Ημιτελικό NBA πήγε και κάθε χρόνο έμπαινε playoffs . Που είναι τωρα ;; Άστο καλύτερα, και υποστηρίζω κ Houston

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, 3DJIN είπε

γυμναζεται ρε...στο σαγονι😂

Ναι μωρέ είναι αγύμναστος στην κακή του χρόνια στο nba έχει 23 πόντους κ 10 ασίστ  μέσο όρο και είναι αγύμναστος...α ρε Έλληνα...

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Όσοι λέτε τον Χάρντεν παχουλό, καλύτερα μη δείτε τον Zion τώρα τελευταία.😁

Άσε που ο τύπος είναι strip club hall of famer, μια χαρά καίει τις θερμίδες του.

Δημοσ.
Στις 12/2/2022 στις 7:47 ΠΜ, vargas είπε

2 ώρες πριν, vargas είπε

Ναι μωρέ είναι αγύμναστος στην κακή του χρόνια στο nba έχει 23 πόντους κ 10 ασίστ  μέσο όρο και είναι αγύμναστος...α ρε Έλληνα...

Αν δεν κάνω λάθος, εσύ δεν είσαι που κράζεις τον Αντετοκούνμπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...