Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, greekfragma said:

o James θα αποχωρίσει όπως και ο Rossi στο MotoGP. Με σκυμμένο το κεφάλι γιατί άλλοι παράγοντες τους στέρησαν ένα ένδοξο φινάλε. 

Πάλι καλά να λέει που πήρε δαχτυλίδι με Lakers.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

o James θα αποχωρίσει όπως και ο Rossi στο MotoGP. Με σκυμμένο το κεφάλι γιατί άλλοι παράγοντες τους στέρησαν ένα ένδοξο φινάλε. 

Δε του φταίει κανένας, μόνος του έστρωσε αυτόν τον δρόμο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mants118 είπε

Θεωρώ ότι έχει άλλη μια χρονιά ακόμα στο nba, όχι στους Lakers. 

Αν δεν περάσει τον Kareem Abdul-Jabbar δεν πρόκειται να σταματήσει. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να περάσει όπου μπορεί πρώτος.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Αν δεν περάσει τον Kareem Abdul-Jabbar δεν πρόκειται να σταματήσει. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να περάσει όπου μπορεί πρώτος.

Σεβαστό αλλά δύσκολο να καρφώνει με το μπαστούνι ή το πι. 😛😂

Νομίζω απέχει αρκετές σαιζόν για να περάσει πρώτος στους πόντους. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, phanispal said:

Πότε πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τότε που έφυγε ο Kobe;

Άστα να παν, πέρασε η 2ετία σαν νερό...

Δημοσ.

Ακομα το θυμαμαι πως το εμαθα και το σηζηταγαμε με την φιλη μου που ουσιαστικα μου το ειπε, "ξερεις καποιον Kobe Bryant?", "Εννοειται" της λεω..."Πεθανε" μου απανταει, και μου ελεγε χθες οτι γουρλωσα τα ματια μου και πεταχτηκα απο τον καναπε, δεν το θυμαμαι βεβαια μες την ταραχη μου... 

Δημοσ.

κι εμείς βλέπαμε μπάλα σε καφενείο ....

(είμαστε τραγικοί το ξέρω, αλλά μόνο σε καφενείο γελάμε με τα σχόλια από τα μπαρμπάδια)

Δημοσ.

Να ρωτήσω: μόνο εμένα μου φάνηκε σαν έπαρση και αγένεια ο Αντετοκούμπο να τρώει κοτοπουλάκια στη συνέντευξη τύπου; και μάλιστα είχε χάσει και τον αγώνα.

Εκτός κι αν είναι χορηγός κάνα κοτοπουλάδικο (βλεπω διάφορους παίχτες των bucks με φαγητά σε αναρτήσεις στο Instagram). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...