Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ο Τιμυ φοράει το 21. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 που χαθηκε ο αλλος με τους νικς του; α ρε αμπαλεοοοο, στο πρωταθλημα των μπαζων τυπου σαρλοτ, washington, νετσια ειστε πρωταθλητες ρε δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη απογοητευση φετο, εχει πεσει ουτως ή αλλως το επιπεδο κατα πολυ, περσυ εβλεπα κανα παιχνιδι, φετο τι να δω; περα απο φανατισμους κ τετοια δλδ, μην βγει κανας νικος κ μου πει δες σικαγο, σιγα το μπασκετ που παιζουν ολες οι ομαδες, για τα μπαζα εντελως, το προϊον του στερν ειναι πλεον για τον καλαθο τον αχρηστων (κ λυπαμαι ταμαλα που το λεω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θα γυρισει ο σακατης Αμερικανος Σπανουλης Μπαρον Ντειβις και να δω που θα κρυφτειτε Ουτε πλευ οφφ φετος, παλι 5 στα 40 σουτ ο Μελο, παλι φαπα. Προχθες ειχε μονο 7 σουτ ολα αστοχα και 1π και κερδισαμε με 20 Η διαχειρηση της χρονιας περσυ ηταν για το Δελφιναριο Διαλυσαμε την ομαδα για να παρουμε μονο τον Μελο και τον Μπιλαπς τον οποιο στειλαμε να παιζει βασικουρα ΛΑ και εμεις να εχουμε τον 45χρονο Μπιμπι και τον Σουμπερτ ασο στην rookie χρονια ενω ειναι 2 Ο Αμαρε σκοραρει μονο με επιθετικα απο τα τουβλα του Μελο και ο Τσαντλερ παιρνει λιγοτερα plays αποτι θα επαιρνε ο Τσαντλερ Μπινγκ απο τα Φιλαρακια Οταν δεν εχεις γκαρντ και αναγκαστικα καθε μπαλα ακουμπαει 1 φορα στον Καρμελο, ε, θα σουταρει, ειναι στη Φυση του. Ο Ντ'Αντονι ειναι πιο παρχωημενος προπονητης και απο τον Μπαγεβιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Περίμενα οτι με τον Τσάντλερ θα έστρωνε η ΝΥ φέτος. Αυτός ο Ντ' Αντόνι ούτε για τον Κολοσσό δεν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 που χαθηκε ο αλλος με τους νικς του; α ρε αμπαλεοοοο, στο πρωταθλημα των μπαζων τυπου σαρλοτ, washington, νετσια ειστε πρωταθλητες ρε δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη απογοητευση φετο, εχει πεσει ουτως ή αλλως το επιπεδο κατα πολυ, περσυ εβλεπα κανα παιχνιδι, φετο τι να δω; περα απο φανατισμους κ τετοια δλδ, μην βγει κανας νικος κ μου πει δες σικαγο, σιγα το μπασκετ που παιζουν ολες οι ομαδες, για τα μπαζα εντελως, το προϊον του στερν ειναι πλεον για τον καλαθο τον αχρηστων (κ λυπαμαι ταμαλα που το λεω) Όχι ρε τι δες Σικάγο.Δίκαιο έχεις.Είναι πολύ λίγα τα ματς που αξίζει να δεί κάποιος πλέον και δεν γίνεται να τα ξέρεις και από πρίν.Μια στο τόσο γίνεται και κανένα καλό ματσάκι αλλά πολλοί τραυματισμοί και πολύ κούραση από όλες τις ομάδες.Δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα χωρίς σοβαρό/ους τραυματισμό/ους. http://nbc.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/ Σήμερα πρέπει να ήταν καλό ματς Ορλάντο-Σέλτικς.Ανατροπή 27 πόντων βλέπω.λολ Ψήνεται κανένας από εδώ μέσα να ξεκινήσουμε κανένα fantasy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειναι αργα για φαντασι; Το αλλο της Ευρωλιγκα δεν εχω κανει ομαδα στο 2ο γυρο και δεν βαθμολογουμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Όχι ρε όποτε θέλουμε ξεκινάμε.Insomnia League θα κάνουμε.Μεταξύ μας θα ντραφτάρουμε παίχτες και θα παίζουμε.Και εγώ δεν έχω πολύ καιρό που έχω μπεί σε μια λίγκα και παίζω αλλά τελευταίος είμαι τώρα ψιλοκατάλαβα τι παίζει και οδεύω για την πρώτη μου νίκη και μπορώ να πω ότι τα σπάει και παίζω με άγνωστους στην πρώτη τυχαία λίγκα που βρήκα.Άμα παίξουμε μεταξύ μας θα τα σπάσει ακόμη περισσότερο. Έλα εσύ ψήνεσαι.Αν ψηθούν και άλλοι 6 και πάνω ξεκινάμε. Θα φτιχτεί thread καινούριο εννοείται που θα γράφτουν οι βασικοί κανόνες στο πρώτο πόστ και στο οποίο θα συζητάμε μεταξύ μας τις ανταλλαγές που θα κάνουμε και τους αγώνες.Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος που θέλει να παίξει είναι να μπαίνει μια φορά τη μέρα/τις 2 μέρες/τις 3 μέρες/τη βδομάδα ανάλογα το χρόνο του και να φτιάχνει την ομάδα του. Πείτε άμα είναι ποιοί ψήνεστε και άμα είμαστε 4-5 θα ανοίξω thread με διορία λίγες μέρες για να δηλώσουν και άλλοι λίγοι συμμετοχή και να ξεκινήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Eλα εγω το ψηνω..Νταξει το euroleague fantasy ειναι trivial και πολυ guess.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μεσα και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εκανα τόπικ. http://www.insomnia.gr/topic/434869-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-insomnia-fantasy-league/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζουν καλά οι Bulls??? Η ομάδα είναι σακατεμένη και συνεχίζει να λειτουργεί, η αποθέωση του αθλήματος. Εκτός αν προτιμάτε τους Warrios με σκορ 130-110 (και 10 νίκες το χρόνο) και θεωρείτε το M. Ellis τον πιο υποτιμημένο παίχτη του πρωταθλήματος. Επειδή στα αποτελέσματα ομάδες όπως οι Celtics, Lakers, Knicks παραπαίουν δε σημαίνει ότι γίνονται χάλια αγώνες. Είδα το ματσ που αναφέρει ο nikos21aek πριν και ήταν κλασικό ανατολικό ντέρμπυ. Αν αυτό το προϊόν είναι για τα μπάζα πολύ θα ήθελα να μάθω τι άλλο παρακολουθείτε... edit. Για το Bruce Bowen θα αποσυρθεί το 12, λάθος έκανα πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζουν καλά οι Bulls??? Η ομάδα είναι σακατεμένη και συνεχίζει να λειτουργεί, η αποθέωση του αθλήματος. Εκτός αν προτιμάτε τους Warrios με σκορ 130-110 (και 10 νίκες το χρόνο) και θεωρείτε το M. Ellis τον πιο υποτιμημένο παίχτη του πρωταθλήματος. Επειδή στα αποτελέσματα ομάδες όπως οι Celtics, Lakers, Knicks παραπαίουν δε σημαίνει ότι γίνονται χάλια αγώνες. Είδα το ματσ που αναφέρει ο nikos21aek πριν και ήταν κλασικό ανατολικό ντέρμπυ. Αν αυτό το προϊόν είναι για τα μπάζα πολύ θα ήθελα να μάθω τι άλλο παρακολουθείτε... edit. Για το Bruce Bowen θα αποσυρθεί το 12, λάθος έκανα πριν Μα δεν είπε κανείς ότι δεν γίνονται καλά ματς.Απλά έχει πέσει αρκετά το επίπεδο λόγω των τραυματισμών.Οι Μπούλς παίζουν σαν μια καλοδουλεμένη μηχανή αλλά για μεγάλα μπορώ να τα χαρακτηρίσω διαστήματα μέσα στο παιχνίδι σταματάει να δουλεύει. Χθέσινό θεαματικό ματς: Knicks-Heat Επέστρεψε καυλωμένος ο Wade.Και super Rubio στο SAS-MIN χωρίς πλάκα μου αρέσει αυτό που βλέπω από τους Wolvs.Μακάρι να τα κατεφέρουν να μπουν πλέι οφς αλλά δύσκολο.Οι Celtics αρχίσαν και παίζουν καλά.Το πήρε πατριωτικά ο Πίρς.Οι Μπουλς δεν μου άρεσαν χθες.Άλλη ομάδα χωρίς Ντένγκ άμυνα και Χάμιλτον επίθεση.Δεν είναι και λίγο.Αλλά χθες θα έπρεπε ο Rose να ξεφτιλιστεί στα πικ εν ρόλ και να πετύχει 50 πόντους.Το είχε τόσο χαλαρά αλλά δεν το κάνανε.Αλλά ήταν ωραίο που είδα τον Νόα σε καλή φόρμα ξανά.Έλειπε ο Μπόγκουτ βέβαια αλλά still.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτό τον τύπο τον ξέρετε; http://www.bballbreakdown.com/lakers-and-clipper-offense-breakdown/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Bballbreakdown+%28BBALLBREAKDOWN%29 Το σχόλιό μου ήταν γενικά για τους Bulls, δεν έχω δει τα χτεσινά. Όπως οι Spurs τα τελευταία χρόνια, είναι καλοδουλεμένες ομάδες. Δεν παίζουν θεαματικά επειδή έχουν αμυντική τακτική, αλλά ως σύνολα είναι υποδειγματικοί. Wolves+Clips είναι όμορφες ομάδες, έτσι ήταν οι Thunder και οι Hawks πριν λίγα χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτό τον τύπο τον ξέρετε; http://www.bballbreakdown.com/lakers-and-clipper-offense-breakdown/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Bballbreakdown+%28BBALLBREAKDOWN%29 Yeap τον έχω βάλει και σε προηγούμενο πόστ.Πολύ καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κι εδώ έχει ενδιαφέρουσες αναλύσεις: http://nbaplaybook.com/ Οι Lakers παίρνουν Arenas, ό,τι να ΄ναι. Ο Calderon είναι στο σφυρί, αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθήσει τους Knicks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα