Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Σύμφωνα με εκείνον, ψυχολογικό νομίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 I summon thee Shaq!
Nevyn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στις 5/11/2021 στις 11:17 ΠΜ, james9tito είπε Οποιος δεν το ειχε δει να ερχεται με τον Zion απλα δεν εχει μυρωδια απο αθλητισμο. Ιδιο ακριβως σουλουπι/κοψια ηταν ο Σοφο οταν επαιζε στον Αρη στα 19 του. Ως Αρειανος τον θυμαμαι να κανει πλακα στην Ελλαδα κατι ταλαιπωρους που προσπαθουσαν να τον σπρωξουν στην ρακετα αλλα με οποιον συζηταγα λεγαμε μακαρι να παιξει μεχρι τα 25 γιατι μετα θα τον παρει η κατω βολτα. Ε τα ιδια ο Zion αν παιρνει και χανει 2-3 φορες το χρονο 20-30 κιλα μαντεψτε τι θα παθει το σωμα του... Και ο Σοφοκλής δεν χοροπήδαγε για να καρφώσει σε κάθε επίθεση,ο Zion στα 21 του ήδη έχει χειρουργείο για μηνίσκο και για κάταγμα στο πόδι,αν συνεχίσει έτσι στα 25 του θα έχουν διαλυθεί τα γόνατα του.
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι έκανε πάλι ο τύπος... https://www.youtube.com/watch?v=rXSPTxb1i1E Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από wizzy 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στη βραδιά του (που δεν σπανίζουν) είναι απολαυστικός.
eaglos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, wizzy είπε Τι έκανε πάλι ο τύπος... https://www.youtube.com/watch?v=rXSPTxb1i1E Έδωσε ρέστα και ο Kristaps με το follow κάρφωμα στο 104-102 και τάπα στο 104-104.
mants118 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, wizzy είπε Τι έκανε πάλι ο τύπος... https://www.youtube.com/watch?v=rXSPTxb1i1E εννοείς τι έκανε πάλι ο ατομιστής π@π@ρ@ς.... δεν μου αρέσει το παιχνίδι του προσωπικά εμένα, θα ήθελα με αυτό το ταλέντο να παίζει ομαδικά, ή έστω πιο ομαδικά. Πιστεύω θα το κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον. 1
djuan1988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Έχει γίνει λίγο βουβαλάκι ή μου φαίνεται; 1
~mxls~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, mants118 είπε εννοείς τι έκανε πάλι ο ατομιστής π@π@ρ@ς.... δεν μου αρέσει το παιχνίδι του προσωπικά εμένα, θα ήθελα με αυτό το ταλέντο να παίζει ομαδικά, ή έστω πιο ομαδικά. Πιστεύω θα το κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Εντωμεταξύ είναι από τους πιο ομαδικούς πρωτοκλασάτους στην λίγκα. 1
vargas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Χαμός στο nba με την σπρωξια του. Joker στον μόνιμα βρώμικο morris , κ κάπου εκεί πετάχτηκε κ ο butler .. 1
Speculoos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, vargas είπε Χαμός στο nba με την σπρωξια του. Joker στον μόνιμα βρώμικο morris , κ κάπου εκεί πετάχτηκε κ ο butler .. O Butler φαίνεται να είπε Bitch i'll beat your ass in the back, fuck that. Oι δυο ομάδες ξαναπαίζουν σε λίγες βδομάδες κι όλοι αναρωτιούνται αν τα καλόπαιδα τα αδέρφια του Joker είναι ακόμα στο Denver. 😆 O Βutler μάλλον δεν τα έλεγε στον Jokic αλλά σε κάποιον άλλον στον πάγκο του Denver. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Speculoos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα