Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά άκουσα ότι μπορεί να έχεις nba pass από Ινδία μεριά. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς;; Ευχαριστώ πολύ. 

• Like 1
  • Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Weiss είπε

Δίνουν μεγάλη σημασία στην ψυχολογία, φαίνεται ότι είναι δεμένοι σαν ομάδα, πολύ καλό κλίμα. 

Πρωτάθλημα πήραν, αν ήταν πεσμένοι θα έπρεπε να τους δει ψυχίατρος. Μόνο οι Bulls του Jordan ήταν στη τσίτα 100% όλη την ώρα και αυτό γιατί οι μισοί starters ήταν psychos για τον έναν ή τον άλλο λόγο.

5 ώρες πριν, Weiss είπε

Βάστα γερά Kyrie  😃

Ασχέτως του τρελοκομείου, αυτοί και οι Lakers δε πάνε πουθενά. Θα το καταχαρώ φέτος με το drama που το hype και η παραμύθα για αυτούς τους 2 έχει χτυπήσει limit up στα media.

Αν και για τους lakers κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί ο Lebron δεν υπολογίζει κανέναν και είναι ικανός να διώξει την μισή ομάδα μετά το all star break όταν συνειδητοποιήσει ότι δε τραβάει η δουλειά.

Από ότι έχω δει σε preaseason games.

Bucks ή heat σίγουρα από ανατολή. Οι υπόλοιπες ομάδες είτε δεν έχουν το grit και το work (Nets) είτε την εμπειρία (Hawks) είτε γενικότερα το ταλέντο να πλαισιώσουν σωστά τους star τους (Celtics, 76ers χωρίς simmons κλπ).

Δύση είναι πολύ πιο ρευστά τα πράγματα αρκετοί contenders, αλλά  δίνω προβάδισμα σε  Nuggets (αν γυρίσει υγιής ο Murray) και Suns.

Οι sleeper teams μου για φέτος είναι οι raptors και οι timberwolves, θα μπουν και οι 2 τουλάχιστον playin. Bulls δε τους θεωρώ sleeper γιατί έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτούς και πιστεύω θα τελειώσουν 5-8 seed σίγουρα.

Δημοσ.
Στις 13/10/2021 στις 8:07 ΜΜ, 4saken είπε

Μην ξεχναμε και warriors...

Αυτοί και οι sixers είναι με αστερίσκο μέχρι να δούμε σε τι κατάσταση θα επανέλθει ο Thomson, και αν θα παίξει ή με τι θα γίνει trade ο Simmons. Χωρίς 100% υγιή Thomson τους έχω ένα επίπεδό κάτω από Suns και Nuggets.

Εμένα η νέα sleeper team μου είναι οι Lakers.😁 Με την έννοια ότι θα τους ξεγράψουν πολλοί νωρίς και ο GM Lebron θα κάνει τα trades στα μισά της σεζόν για title run, όπως έγινε όταν έστησε παρόμοια ομάδα με γερόντια/ταλαίπωρους στη τελευταία του σεζόν με τους cavs και πήγε a bunch of nobodies πάλι στους τελικούς.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Εμένα η νέα sleeper team μου είναι οι Lakers.😁 Με την έννοια ότι θα τους ξεγράψουν πολλοί νωρίς και ο GM Lebron θα κάνει τα trades στα μισά της σεζόν για title run, όπως έγινε όταν έστησε παρόμοια ομάδα με γερόντια/ταλαίπωρους στη τελευταία του σεζόν με τους cavs και πήγε a bunch of nobodies πάλι στους τελικούς.

0-6 εντωμεταξύ στην pre season , και παίζουν πλήρεις.

Δημοσ.

Πρεμιέρα σήμερα αν και έχουμε αρχίσει εδώ και μια βδομάδα το δράμα με τους ανισόρροπους.😁

Χτες:

Σήμερα:

Δημοσ.

Καλή αρχή να έχουμε και καλό κουράγιο στους ήρωες που θα ξενυχτάνε για να βλέπουν τα ματσάκια 😎

• Like 2
Δημοσ.

εγώ ο μεγαλύτερος hater πάω για ύπνο....sorry Γιαννάρα η μέρα αύριο δε σηκώνει ξενύχτι απόψε. Άντε με τη νίκη και καλή αρχή ❤️

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ❤️

Δημοσ.

104-127 χωρίς DiVincenzo, Portis, Hood, Ojeleye και τον Jrew τραυματία από το 2ο 12λεπτό...

Θα έχει πλάκα ο θίασος αν διασυρθούν και από τους sixers στο επόμενο χωρίς τον Simmons.😁

και με τον mills να προσπαθεί να κάνει carry τους ταλαίπωρους με 7/7 τρίποντα.

Αν φάνε και μια 20ρα από τους warriors οι Lakers τώρα θα έχει ΠΟΛΥ πλάκα το espn αύριο.

Και κάτι άλλο που έσκασα στα γέλια νυχτιάτικα με τον μυρωδιά. Οι nets ήταν στο -14 στα 4 λεπτά και βάζει τα δεύτερα και νόμιζε ότι είναι όπως στην preseason και ο Bud θα έβαζε πάλι τους rookies για να το γυρίσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...