Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Kαι ο Οladipo ακούγεται ότι θα πάει προς LAL ενώ ο Kahwi γνωστοποίησε οτι θα κάνει opt out του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου με τους Clippers. Αυτό δε σημαίνει ότι αναιρείται προηγούμενο δημοσίευμα που τον θέλει να μένει στην ομάδα αλλά θα είναι ανοιχτός να διαπραγματευτεί και με άλλες ομάδες του ΝΒΑ

Και ο kawhi ίδια περίπου περίπτωση με paul είναι. Αν και η δικιά του έχει μια μικρή παγίδα λόγω της διάρκειας. Τώρα που έκανε opt out το 4ετές των clippers έχει μόνο 7m διαφορά σε σχέση με το να υπογράψει αλλού. Αν έκανε opt in το supermax 5ετές θα ήταν κάπου 210+ σε σχέση με τα 170 τώρα του 4ετούς. Όπως και να έχει είναι αστρονομικά ποσά όταν μιλάμε για franchise players, χωρίς να βάζουμε καν μέσα τον παράγοντα από τα endorsements. Anyways το πανυγήρι θα ξεκινήσει σήμερα με όλους.😁

1 ώρα πριν, Weiss είπε

Ειναι ήδη 36 ετών, δύσκολο να υπογράψει για 3 χρόνια. Εκτός αν θέλει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τους Suns από αυτό που θα έπαιρνε με βάση και την πολύ καλή σεζόν που είχε. 

Αν έκανε opt in τελευταία του χρονιά τα 44m, τότε κατά 99% θα τους παράταγε τις επόμενες για να κάνει ring chasing για το minimum. Αυτά τα 100m που ζητά από suns για την 3ετία είναι η μοναδική του ευκαιρία.

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Apparrently Bobby is back !!!

Αλλά αυτά τα 9 m για 2 χρόνια κάπως θα ψαλιδίσουν τις επιλογές για τους υπόλοιπους. Έχουν το 5.9m exception που μπορεί να το δώσουν σε ένα καλό guard and thats it.

Και ο paul πάει για 4ετές τελικά (?!) στα 120m όπως είπαμε.

Όπως και ο Lowry στους Heat.

Αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το resign τους στον Robinson που ήταν UFA.

Και ο Lonzo θα πάει Bulls που είχε βουήξει ο τόπος.

Ακόμα σιγή ιχθύος για kawhi...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Weiss είπε

Έφυγε ο Tucker από Bucks και πήγε Heat. 

Από αλλού το περιμένανε και αλλού ήρθε. 2 χρόνια 15m, δε θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι bucks. 5.9m για ένα χρόνο με το exception ήταν το max που μπορούσαν. Πήραν ήδη το παλτό τον Ότζελεϊ από την Βοστόνη για να τον αναπληρώσουν.

Χάσανε έναν σπεσιαλίστα στην άμυνα, αλλά έχουν το καλό ότι μπορούν να δώσουν αυτά τα 5.9m για ένα καλό guard τώρα. Πάντως αν ήταν να διαλέξω μεταξύ portis, tucker και forbes ποιον θα κράταγα ήταν portis ασυζητητί και ευτυχώς τον κράτησαν.

Wall με Butler, Lowry, Tucker και πίσω τον Adebayo. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Γιάννη δε θα θέλω να είμαι του χρόνου.😁

LOL

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Weiss είπε

Ομάδα βετεράνων 

Από αυτούς οι μισοί να φτάσουν υγιείς στην postseason θα είναι θαύμα.😁

• Like 2
Δημοσ.

Σημαντική η απώλεια του Tucker,καλό οτι κατάφεραν να κρατήσουν τον Portis.Να δούμε αν θα μπορέσουν να βρούν καποιον καλό αναπληρωματικό pg.

Οι Bulls βλέπω έχουν μπεί γερά,μετά απο τον Λονζο τώρα παίρουν και τον Derozan.Δεν νομίζω πως είναι σοβαροί δικεδηκητές τίτλου αλλά  θα έχουν σίγουρα παρουσία στα playoffs τα επόμενα χρόνια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια πολύ καλή underated μεταγραφή είναι του Patty Mills στους Nets - 12m για 2 χρόνια. Τον είχα καψούρα και ήλπιζα οι τσίπηδες του Μιλγουόκι να του δώσουν το 5.9m exception, τώρα θα την πληρώσουν και στενεύουν και τα περιθώρια να βρουν άλλο καλό guard. Ίσως λίγο ο Satoransky, δε ξέρω.

Οι μεταγραφές τους atm είναι η επιτομή του bland. Το παλτό ο Όζελε και ο Hood που έρχεται από torn achiles και bad season με τους craptors... Και μου μοστράρουν και τον Καλαϊτζάκη.😁

Δε νομίζω ούτε να ξαναπάρουν τον Hill που τον κάναν waive οι sixers, γιατί εμπλέκεται στην ιστορία με την αποτυχημένη μεταγραφή του Μπογκντάνοβιτς με τον Ντιβιτσένζο. Και πολύ πιθανό να χαθεί και ο Forbes που είναι UFA.

Προς το παρόν τις καλύτερες κινήσεις μετά τους heat τις έχουν κάνει οι bulls και οι nets. Αλλά πιστεύω ότι ίσως έχουμε και καμιά έκπληξη από τους Σέλτικς.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

πολύ καλός ο mills ειδικά για τους nets 

22 λεπτά πριν, ilos είπε

Από αυτούς οι μισοί να φτάσουν υγιείς στην postseason θα είναι θαύμα.😁

πρέπει να έχουν μο ηλικίας 33 χρόνια 

πολυ one and done κατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

Το γέλιο έχει να πέσει με τον kawhi, αν ισχύουν οι φήμες για το 1+1. Θα τον πληρώσει ο Balmer να κάθεται φέτος και του χρόνου θα την κάνει με ελαφρά για όπου γουστάρει.😁

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...