DKNI Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Nαι, μεχρι πριν 3 παιχνιδια ο Κομπε ειχε 5/25 σουτ ανα ματς, θα μαμησει και τον KD τωρα... Νικο πες μας ρε φιλε για τον Νοα που εσπειρε την 1η και την 2η αγωνιστικη Καλα? Τωρα τελευταια κανει εκπληκτικες εμφανισεις Εννοειται εγκλημα αν διωξουν Ντενγκ για Χαουαρντ.
speedy23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλά ξεκολάτε.Παίζουν και κάθε μέρα συνεχόμενα παιχνίδια με παρατάσεις και απόλα.Και γαμώ τις χρονιές κάνει φέτος ο Λεμπρόν.Έχει αρχίσει και να προσπαθεί να παίξει με πλάτη.Έχει φτιάξει αρκετά το σουτ.Τώρα το ότι στα κρίσιμα είναι κότα ε χαίρω πολύ.Τώρα το μάθατε;Είναι ο δεύτερος πιο καλός παίχτης μέχρι στιγμής φέτος πίσω από τον μέγιστο που έχει κ@υλωσει άσχημα και τον κόβω να πηγαίνει τελικούς Δύσης μόνος του. Το συζητάνε στο Σικάγο για ανταλλαγή Ντένγκ,Νόα και Γκίμπσον για Χάουαρντ.Ρε πόστη μου καμιά άλλη ομάδα να έχει παίχτες να μπορεί να τον πάρει δεν παίζει;Ξεκίνησαν και τα άθρα για all star power ότι χρειάζεται για να πάρεις πρωτάθλημα και τέτοια και αν πας τον Χάουανρτ στον Θιμποντό θα γίνει αμυντικό τερατούργημα λες και δεν είναι ακόμη και με τους παίχτες του ντεφορμέ και χωρίς Μπόγκανς η καλύτερη ομάδα αμυντικά.Αν κερδίσουν και τους Σέλτικς την Παρασκευή θα πάνε στο παιχνίδι με το Μαιάμι με ρεκόρ 20-2 και παίζουν χωρίς SG και χωρίς δεύτερο PG και με τον Rose ψιλοτραυματία εδώ και πόσα παιχνίδια.Που να μην ήταν και πρώτοι.Στους Κλίπερς οι Μπουλς κάναν περίπατο.Στους Γουλβς το ίδιο.Τους το γύρισε η Μινεσότα αλλά πάλι σχετικά εύκολα κερδίσαν.Το Μαιάμι έπαιξε και στα δύο παιχνίδια στον πόντο.Και επιμένουν ότι πρέπει να πηδήξεις όλη την χημεία και την μισή ομάδα για να προσθέσεις έναν ακόμη superstar επειδή οι άλλοι έχουν 3. Βέβαια από την άλλη είναι και ότι δεν μιλάμε μόνο για φέτος αλλά για 10ετία.Να έχεις τον Χάουαρντ και τον Ρόουζ για τα επόμενα 10 χρόνια και να χτίζεις γύρω τους.Ε αυτό είναι τρομακτικό όντως.Δεν ξέρω.Πραγματικά πολύ δύσκολη απόφαση πρέπει να πάρουν οι υπεύθυνοι. Nai ok...μονο που εγω δεν ειπα για το πως παιζει ο Λεμπρον.Μιλαω για τα ταξιδια ολοκληρα που κανει σε καθε ματς και δεν του τα σφυριζουν.Ακου εκει ξεκολατε...lol.
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Nαι, μεχρι πριν 3 παιχνιδια ο Κομπε ειχε 5/25 σουτ ανα ματς, θα μαμησει και τον KD τωρα... Νικο πες μας ρε φιλε για τον Νοα που εσπειρε την 1η και την 2η αγωνιστικη Καλα? Τωρα τελευταια κανει εκπληκτικες εμφανισεις Εννοειται εγκλημα αν διωξουν Ντενγκ για Χαουαρντ. Όχι δεν θα τον μαμήσει.Αλλά αν συνεχίσει έτσι θα πάει μόνος του μέχρι τους τελικούς της Δύσης. Τι να πω δηλαδή για τον Νόα;Τώρα τελευταία αρχίζει και ανεβαίνει σιγά σιγά.Μέχρι τώρα ήταν κάτω από τα στάνταρ του επιθετικά κυρίως.Όπως και ο Ντένγκ.Και αυτός 2-3 παιχνίδια έχει παίξει και στα υπόλοιπα είναι απών επιθετικά.Τι πάει να πεί αυτό;Ότι δεν θα επιστρέψει o Nόα στα επίπεδα που πρέπει να είναι;Ή ότι είναι σάπιος; Εσύ νόμιζες ότι τον Χάουαρντ τον παίρνουν ανταλλαγή μόνο με τον Νόα;Εννοείται ότι θα διαλυθεί η ομάδα για να τον πάρουν.Γιατί τον Γκίμπσον βρίσκεις εύκολα τόσο καλό 4άρι αμυντικά;Όποιον και να δώσουν έγκλημα είναι αλλά είναι και οι επόμενες χρονιές που πρέπει να σκεφτούν.Στην ουσία λένε πετάμε για φέτος ότι πιθανότητες είχαμε να το πάρουμε αλλά από του χρόνου είμαστε το μεγάλο φαβορί για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον.
ondine Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που κάνουν οι Bulls δεν το έχω ξαναδεί, 135εκατ στον πάγκο την 4η περίοδο. Σκέφτομαι μήπως τους προστατεύουν για τα playoff, αλλά παίζουν τόσο χάλια που δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο Boozer φέτος είναι επίσημα χειρότερος από τον Taj (πέρσυ έλεγα πως είναι λόγω τραυματισμών), ο Noah ίσως είναι ακόμα στην preseason. Το παραμύθι θα τελειώσει με τους Bulls να το σηκώνουν και το Deng να ξεψυχά στο παρκέ Γενικά πολύ χάλια το πρωτάθλημα φέτος, μόνο CHI+MIA+OKC διατηρούν υψηλό επίπεδο, οι άλλοι του 50% έχουν γίνει. H μεγαλύτερη απογοήτευση για εμένα είναι οι Nets, έλεγαν πως θα γίνουν ανταγωνιστικοί πριν μετακομίσουν στο Brooklyn, αλλά είναι χειρότεροι από πέρσυ edit. Μαθαίνω πως ο P. Gasol θα πληρώσει τα σπασμένα για το περσυνό sweep, τώρα με τον Brown θυμήθηκαν οι showtime πως είναι soft ο τύπος. Αλλά κανείς δεν τολμά να την πει στον Kobe που χάνει 20 σουτ σε κάθε αγώνα
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ναι θελουν να διώξουν τον πραγματικό mvp του τελευταιου τους πρωταθλήματος.
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που κάνουν οι Bulls δεν το έχω ξαναδεί, 135εκατ στον πάγκο την 4η περίοδο. Σκέφτομαι μήπως τους προστατεύουν για τα playoff, αλλά παίζουν τόσο χάλια που δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο Boozer φέτος είναι επίσημα χειρότερος από τον Taj (πέρσυ έλεγα πως είναι λόγω τραυματισμών), ο Noah ίσως είναι ακόμα στην preseason. Το παραμύθι θα τελειώσει με τους Bulls να το σηκώνουν και το Deng να ξεψυχά στο παρκέ Γενικά πολύ χάλια το πρωτάθλημα φέτος, μόνο CHI+MIA+OKC διατηρούν υψηλό επίπεδο, οι άλλοι του 50% έχουν γίνει. H μεγαλύτερη απογοήτευση για εμένα είναι οι Nets, έλεγαν πως θα γίνουν ανταγωνιστικοί πριν μετακομίσουν στο Brooklyn, αλλά είναι χειρότεροι από πέρσυ edit. Μαθαίνω πως ο P. Gasol θα πληρώσει τα σπασμένα για το περσυνό sweep, τώρα με τον Brown θυμήθηκαν οι showtime πως είναι soft ο τύπος. Αλλά κανείς δεν τολμά να την πει στον Kobe που χάνει 20 σουτ σε κάθε αγώνα Πάντα χειρότερος ήταν από τον Taj αμυντικά.Επιθετικά φέτος κάτι κάνει και μαζεύει και κανένα ριμπάουντ.Με έχει εκπλήξει και εμένα που δεν τον πηγαίνω μία.Ο Νόα πρέπει και αυτός να ανέβει.Σαν να μην έχει καθόλου στο μυαλό του ότι πρέπει να πάρει προσπάθειες επιθετικά.Δεν τον φοβάμαι.Στα δύσκολα θα ξυπνήσει.Το ίδιο και ο Ντένγκ.Πολύ light φέτος επιθετικά και αυτός.Σαν να τους έχει πέσει πολύ βαριά αυτή η νουνού σεζόν μετά από Eurobasket.Γενικά έχουν διαστήματα μεγάλα που δεν μπορούν να βάλουν καλάθι.Να ναι καλά όλοι οι υπόλοιποι που έχουν ανέβει αισθητά και κάνουν τη διαφορά.Μπρούερ,Ασίκ,Κόρβερ πάνε πολύ καλά.Αν έπαιζε και ο Rip και ο Watson θα ήταν πολύ καλύτερα σίγουρα.Γιαυτό είμαι σίγουρος ότι επιθετικά θα ανέβουν αρκετά στην πορεία. Οι Λέικερς αν κάνουν κανένα τρελό και δώσουν ότι σοβαρό παίχτη έχουν πλην Kobe για να πάρουν τον Χάουαρντ θα βγούν 6οι χαλαρά.Τώρα έτσι πως είναι και με τον Kobe τόσο καυλωμένο θα βγούνε πολύ άνετα 2οι κόντρα σε όλους και σε όλα.Δεν νομίζω να υστερούνε από κανέναν πλην Οκλαχόμα.Πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να του φταίει ο Γκασόλ. Παρεπιπτόντως έκανε και ο Χάουανρτ χθες την πρώτη του εμφάνιση αντάξια των σωματικών του προσόντων.Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος αν δεν βαριόταν τόσο πολύ τη ζωή του θα μπορούσε να κυριαρχεί σε κάθε παιχνίδι και μόνος του τελείως.Το σώμα του είναι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο NBA.Καλύτερο και από του Λεμπρόν για να γινόταν ο απόλυτος σταρ.Αλλά πάλι με 20 πόντους μέσο όρο θα βγάλει τη σεζόν.Κρίμα αλλά έτσι είναι η ζωή.Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό.Φαίνονται ποιοί έχουν παρατήσει τα πάντα για να το καταφέρουν(KD,Rose)και να μακάρι να δούμε φέτος αυτόν τον τελικό.Θα είναι πολύ δίκαιο.
DKNI Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Oι Νετς ηταν που ηταν, χωρις Μπρουκ Λοπεζ φετος, μεχρι και ο Καιμακογλου παιζει 4αρι
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Υγιεινός περίπατος για 76ερς και Νάγκετς.Οι Νάγκετς χαλάρωσαν στο τέλος.Μπορούσαν και μεγαλύτερη διαφορά πολύ άνετα.Οι Μπουλς συνεχίζουν να παίζουν χωρίς Χάμιλτον και Γουότσον και να κερδίζουν άνετα εκτός έδρας.Επιτέλους έπαιξαν ο Ντένγκ και ο Νόα όπως πρέπει να παίζουν.Τους γύρισαν οι Σέλτικς παιχνίδι 20 πόντων αλλά ο mr 4th quarter πάτησε το γκάζι και καθάρισε εύκολα.Ο Kobe συνεχίζει να πετάει 40άρες.Και ο Λεμπρόν συνεχίζει να είναι ασταμάτητος.Έβαλε τα πρώτα του τρίποντα σήμερα στη σεζόν.Good Job.Τους πέρασε και η Ατλάντα και η Ιντιάνα.
ondine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Η Φιλαδέλφεια έχει διατηρήσει την καλή της εικόνα από πέρσυ, αλλά δεν ξέρω πόσο ψηλά μπορεί να πάει με τον ΑΙ2 ως clutch player. Το ίδιο και για Denver, καλή ομάδα αλλά στα playoff τους λείπει ο Melo.
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέχρι χθές ήταν 1 σηματάκι Σικάγο,1 σηματάκι Οκλαχόμα και όλα τα άλλα Μαιάμι. http://espn.go.com/nba/preview2011/story/_/page/Predictions1112-nbachamp/nba-nba-champion-predictions
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 παιδιά να ρωτήσω κατι. Θέλω να πληρώσω με visa χρεωστική κάρτα τράπεζα πειραιώς . Στο NBA.TV . Αν πληρώσω με τον μήνα, που είναι σε 5 πληρωμες , αν πληρώσω τον πρώτο μηνα 44 δολαρια που λεει , μετά πότε πρέπει να πληρώσω τον επόμενο? και είμαι δευμεσμένος μετα να πληρωσω όλους τους μηνες εφόσον πληρώσω τον πρώτο?
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ε λογικά τον επόμενο μήνα.Αυτή την απορία είχα και εγώ.Τι γίνεται αν δεν πληρώσεις αλλά δεν νομίζω να σε συμφέρει.Αν πληρώσεις δύο μήνες πχ και μετά δεν πληρώσεις και στο κόψουν,θα έχεις σκάσει τόσα λεφτά και δεν θα δείς τα πλέιοφ πχ.Μπορεί να μην γίνεται και με χρεωστική αυτό.Να θέλει μόνο πιστωτική.Όπως και να χει αν μπορείς πάρτο όλο με τη μια και χρησιμοποίησε και κωδικό εκπτωτικό να γλιτώσεις λεφτά αν μπορείς.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!ΝικοS21Αεκ ok την δεχτηκε την χρεωστική VISA μου και τώρα βλέπω κανονικά NBA! Πλήρωσα με το μήνα γιατί δεν έχω τόσο μεγάλο ποσό .Παντως τα 33 € το μηνα σίγουρα τα εχω και μπορώ να πληρωσω τους υπολοιπους 4 μηνες Ευχαριστώ παρα πολύ νικο21αεκ
shopping_addict Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αποψε Toronto Raptors με Chicago Bulls, βρήκα @7,00 για Toronto Raptors και δεν ξερω τι να κανω, οταν βλεπω τοσο καλες αποδοσεις δεν μπορω να μην παιξω... εσεις τι λετε; να ρισκαρω;
skipperas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 σήμερα θέλω να δω μάχη melo-durant..ελπίζω να μη βγει σούπα το ματς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα