Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/3/2021 στις 7:30 ΜΜ, ShadowGame είπε

Οποια ομάδα καταφέρει να βγεί απο την ανατολή θα το σηκώσει. Πιστεύω οι Νετς και οι Bucks έχουν όλα τα προσόντα για να φτάσουν και να το σηκώσουν.

Απο 23 Μαρτίου είχα γράψει,  νομίζω ήρθε η ώρα της δικαίωσης σήμερα. Ελπιζω η μαγική τριάδα να μην μας απογοητέψει σήμερα.

Δημοσ.

Η αμήχανη στιγμή που ανοίγεις abc και έχει chris tucker αντί για pj tucker.

Δεν υπάρχει το deer district. Ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 81 δεν είχε τόσο κόσμο.

Δημοσ.

Εδώ ξύπνησα εγώ η κουτσή Μαρία δεν θα ξυπνούσε; Καλή επιτυχία στον Γιάννη, ένα παλικάρι που το αξίζει όσο λίγοι για την δουλειά που ρίχνει όσο και για το προφίλ και το χαρακτήρα που δείχνει. Bucks in 6!

Δημοσ.

Πολύ νευρικοί όλοι. Μόνο ο Γιάννης είναι focused.

Βασικά οι bucks σε ότι έχουν βαρέσει εκτός ζωγραφιστού δεν έχουν βρει καν σίδερο. Αλλά και οι suns είναι ότιναναι.

Δημοσ.

Κάτι παραπάνω από 1 λάθος ανά λεπτό και για τους 2.

Ο λιγότερο νευρικός παίρνει το game απόψε. Το άγχος βαράει κόκκινα και στις 2 πλευρές.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Coming Through Milwaukee Bucks GIF by NBA

Δημοσ.

Πολύ κακοί και οι 2 αλλά οι suns παραείναι άστοχοι. Αν δε συνέλθουν με το που πάρουν προς οι Bucks ίσως έχουμε και blowout.

Δημοσ.

έχω σφάξει 1 παρθένα, 1 κατσίκα, και 3 haters του Γιάννη ώστε να δουλεύει το hotspot με τα data του κινητού όσο το πλοίο φτάνει Πειραιά.

Excited March Madness GIF by Milwaukee Bucks

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτή η αστοχία του phoenix. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κακό game τους. Ειδικά ο ayton είναι εκτός τόπου και χρόνου, χάνει τα άχαστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...