Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costacurta είπε

Εγκληματικά λάθη από διαιτησία. Να τα λέμε αυτά 

υπερ μας? να καθίσω να δω το 4αρτο ?

Δημοσ.

το υπέρτατο γυρισμα μπιφτεκας των μελών ινσομνια για μιντλετον.Επισης τι ναρκωτικά παίρνει ο ρέφερι στο λειαπ(ΣΤΟ ΛΕΙΑΠΠΠΠ) που δεν έδωσε το 6ο φάουλ στον μπουκερ ουτε ο ιδιος το πίστευε και χωρια απο αυτο είχε άλλες 2 επαφές

Δημοσ.

Κομβικό παιχνίδι για τους Μπακς και το Γιάννη. Ειδικά η τάπα του Γιάννη που νομίζω ήταν και αυτή που έδωσε κατά κύριο λόγο τη νίκη νομίζω ότι θα δώσει άλλο αέρα και θα δούμε Μπακς σαν σύνολο και Γιάννη σε άλλο επίπεδο από δω και πέρα.

Μετά την ήττα και με τον τρόπο που ήρθε όταν όλα έδειχναν πως θα πάρουν το ματσάκι , πιστεύω πως το ψυχολογικό βάρος πήγε στους σανς που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Κομβικό παιχνίδι για τους Μπακς και το Γιάννη. Ειδικά η τάπα του Γιάννη που νομίζω ήταν και αυτή που έδωσε κατά κύριο λόγο τη νίκη νομίζω ότι θα δώσει άλλο αέρα και θα δούμε Μπακς σαν σύνολο και Γιάννη σε άλλο επίπεδο από δω και πέρα.

Μετά την ήττα και με τον τρόπο που ήρθε όταν όλα έδειχναν πως θα πάρουν το ματσάκι , πιστεύω πως το ψυχολογικό βάρος πήγε στους σανς που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Τι αλλο επιπεδο υπαρχει; Παει και πιο πανω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xgol είπε

Τι αλλο επιπεδο υπαρχει; Παει και πιο πανω;

Νομίζω ότι από χτες το βράδυ πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν το στέμμα. Οι Μπακς χτες ήταν κουμπωμένοι και αν δεν τους βοηθούσαν με κάποια αβίαστα λάθη οι Σανς , θα είχαν κάνει το 3-1 και ενδεχομένως θα είχαν όλα τελειώσει. Τώρα κάτι μου λέει ότι θα γίνει  το 3-2 μέσα στην έδρα των αντιπάλων. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Νομίζω ότι από χτες το βράδυ πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν το στέμμα. Οι Μπακς χτες ήταν κουμπωμένοι και αν δεν τους βοηθούσαν με κάποια αβίαστα λάθη οι Σανς , θα είχαν κάνει το 3-1 και ενδεχομένως θα είχαν όλα τελειώσει. Τώρα κάτι μου λέει ότι θα γίνει  το 3-2 μέσα στην έδρα των αντιπάλων. 

Καλα σογουρα οι μπακς μπορουν κ θα πρεπε να παιζουν καλυτερα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

κλαιω με σκουντη πωπωπω τι παικταρα ειναι σε μπουκερ γαμω (με φωνη σαν να εχει κανει2 πακετα ντανχιλ)

Δεν ηξερα οτι υπαρχει κόσμος που ακουει την ελληνική περιγραφή, χαρα στο κουράγιο σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

κλαιω με σκουντη πωπωπω τι παικταρα ειναι σε μπουκερ γαμω (με φωνη σαν να εχει κανει2 πακετα ντανχιλ)

Ο σκουντης το παραχεζει με τις βλακείες που του ρχονται στο μυαλο με αποτελεσμα να μην μεταδίδει καθολου αφου χάνει σχεδόν όλες τις φάσεις. Ο Ρήγας Δάρδαλης απο τους υπόλοιπους που μεταδίδουν είναι καλός.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ShadowGame είπε

Δεν ηξερα οτι υπαρχει κόσμος που ακουει την ελληνική περιγραφή, χαρα στο κουράγιο σου.

Καταρχήν έχουμε καθυστέρηση στη μετάδοση..... Τα σχόλια έρχονται μετά από 4-5 δευτερόλεπτα αφού έχει τελειώσει η φαση.... Είναι σα να έχει αναλαμπές.... Πρέπει....πως να το πω...,σαν να λέμε να συγχρονιστούν οι "υπότιτλοι"...

🤣🤣🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...