costacurta Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Εγκληματικά λάθη από διαιτησία. Να τα λέμε αυτά
coyote2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, costacurta είπε Εγκληματικά λάθη από διαιτησία. Να τα λέμε αυτά υπερ μας? να καθίσω να δω το 4αρτο ?
IcemanGr71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 _evin booker made history tonight First player in nba history to commit 9 fouls and didnt foul out. 😆😆
IcemanGr71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Lebron:I have done the best block in NBA Finals history Giannis:Hold my Gyros 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣
rudigarcia222 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 το υπέρτατο γυρισμα μπιφτεκας των μελών ινσομνια για μιντλετον.Επισης τι ναρκωτικά παίρνει ο ρέφερι στο λειαπ(ΣΤΟ ΛΕΙΑΠΠΠΠ) που δεν έδωσε το 6ο φάουλ στον μπουκερ ουτε ο ιδιος το πίστευε και χωρια απο αυτο είχε άλλες 2 επαφές
papoys1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Κομβικό παιχνίδι για τους Μπακς και το Γιάννη. Ειδικά η τάπα του Γιάννη που νομίζω ήταν και αυτή που έδωσε κατά κύριο λόγο τη νίκη νομίζω ότι θα δώσει άλλο αέρα και θα δούμε Μπακς σαν σύνολο και Γιάννη σε άλλο επίπεδο από δω και πέρα. Μετά την ήττα και με τον τρόπο που ήρθε όταν όλα έδειχναν πως θα πάρουν το ματσάκι , πιστεύω πως το ψυχολογικό βάρος πήγε στους σανς που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.
xgol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Κομβικό παιχνίδι για τους Μπακς και το Γιάννη. Ειδικά η τάπα του Γιάννη που νομίζω ήταν και αυτή που έδωσε κατά κύριο λόγο τη νίκη νομίζω ότι θα δώσει άλλο αέρα και θα δούμε Μπακς σαν σύνολο και Γιάννη σε άλλο επίπεδο από δω και πέρα. Μετά την ήττα και με τον τρόπο που ήρθε όταν όλα έδειχναν πως θα πάρουν το ματσάκι , πιστεύω πως το ψυχολογικό βάρος πήγε στους σανς που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Τι αλλο επιπεδο υπαρχει; Παει και πιο πανω;
di maria kun Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 κλαιω με σκουντη πωπωπω τι παικταρα ειναι σε μπουκερ γαμω (με φωνη σαν να εχει κανει2 πακετα ντανχιλ)
papoys1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, xgol είπε Τι αλλο επιπεδο υπαρχει; Παει και πιο πανω; Νομίζω ότι από χτες το βράδυ πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν το στέμμα. Οι Μπακς χτες ήταν κουμπωμένοι και αν δεν τους βοηθούσαν με κάποια αβίαστα λάθη οι Σανς , θα είχαν κάνει το 3-1 και ενδεχομένως θα είχαν όλα τελειώσει. Τώρα κάτι μου λέει ότι θα γίνει το 3-2 μέσα στην έδρα των αντιπάλων.
xgol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, papoys1 είπε Νομίζω ότι από χτες το βράδυ πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν το στέμμα. Οι Μπακς χτες ήταν κουμπωμένοι και αν δεν τους βοηθούσαν με κάποια αβίαστα λάθη οι Σανς , θα είχαν κάνει το 3-1 και ενδεχομένως θα είχαν όλα τελειώσει. Τώρα κάτι μου λέει ότι θα γίνει το 3-2 μέσα στην έδρα των αντιπάλων. Καλα σογουρα οι μπακς μπορουν κ θα πρεπε να παιζουν καλυτερα. 1
ShadowGame Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, di maria kun είπε κλαιω με σκουντη πωπωπω τι παικταρα ειναι σε μπουκερ γαμω (με φωνη σαν να εχει κανει2 πακετα ντανχιλ) Δεν ηξερα οτι υπαρχει κόσμος που ακουει την ελληνική περιγραφή, χαρα στο κουράγιο σου.
giannis2429 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, di maria kun είπε κλαιω με σκουντη πωπωπω τι παικταρα ειναι σε μπουκερ γαμω (με φωνη σαν να εχει κανει2 πακετα ντανχιλ) Ο σκουντης το παραχεζει με τις βλακείες που του ρχονται στο μυαλο με αποτελεσμα να μην μεταδίδει καθολου αφου χάνει σχεδόν όλες τις φάσεις. Ο Ρήγας Δάρδαλης απο τους υπόλοιπους που μεταδίδουν είναι καλός. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, ShadowGame είπε Δεν ηξερα οτι υπαρχει κόσμος που ακουει την ελληνική περιγραφή, χαρα στο κουράγιο σου. Καταρχήν έχουμε καθυστέρηση στη μετάδοση..... Τα σχόλια έρχονται μετά από 4-5 δευτερόλεπτα αφού έχει τελειώσει η φαση.... Είναι σα να έχει αναλαμπές.... Πρέπει....πως να το πω...,σαν να λέμε να συγχρονιστούν οι "υπότιτλοι"... 🤣🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα