greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Holiday για το θεό αγόρι μου... Απλοποίησε το μπάσκετ στο μυαλό σου.
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ίσως το μεγαλύτερο κουβάλημα που έχω δει ποτέ από Γιάννη δεδομένων των συνθηκών και πάλι να δείτε τι μ@λ@κίες θα ακούσουμε από τα media. Μιλάμε για πτώματα εντελώς οι bucks.
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ilos είπε Ίσως το μεγαλύτερο κουβάλημα που έχω δει ποτέ από Γιάννη δεδομένων των συνθηκών και πάλι να δείτε τι μ@λ@κίες θα ακούσουμε από τα media. Μιλάμε για πτώματα εντελώς οι bucks. ας αφήσουμε το Bud στην άκρη....γιατί αρκετά για απόψε....θεωρείς οτι δε πρέπει κάποιος να τους ξεχέσει για το οτι παίζουν τελικό και δε φτύνουν αίμα στο παρκέ; Λες και παίζουν regular είναι η φάση ο holday, middletot, lopez, pat, Καλά για ξεχασμένους Portis και Tucker δε λέω κάτι γιατί θα βρίσω τον ταβερνιάρη Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από greekfragma
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Ο pat κάτι παίζει. Δε ξέρω ίσως ο πήχης μου για αυτόν είναι πολύ χαμηλά έτσι και αλλιώς.😁
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε Ο pat κάτι παίζει. Δε ξέρω ίσως ο πήχης μου για αυτόν είναι πολύ χαμηλά έτσι και αλλιώς.😁 στην τελευταία πάσα έπαιξε κάτι άλλο....
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Αυτό το @€€#@€# 3ποντο.... Έχεις την ευκαιρία.... Βάλε 2 ποντάκια να φτάσει η διαφορά στους 4.... Έλεος 1
Weiss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Είναι ευκαιρία για break, ο Γιάννης κάνει φανταστικό παιχνίδι αλλά είναι απελπιστικά μόνος.
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Με σοβαρό προπονητή του χρόνου το δαχτυλίδι. Εκτός αν δούμε 3 βιονικά παιχνίδια από τους απόντες Μιντλτον Χολιντεη και τους Suns να σπάνε λίγο τα στεφάνια. ^^ Suns. Ομάδα με προπονητή, ομαδικό πνεύμα, 2 σταρς, και αρκετά καλούς παίκτες. Bucks Ομάδα δίχως προπονητή, κοιμισμένο πνεύμα, 1 σουπερ σταρ, και μερικούς καλούς ρολίστες αν βρεθούν στη μέρα τους. guess what
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μόνο ο Γιάννης έβγαλε ψυχή και πάθος..... Οι άλλοι στο κόσμο τους... 1
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 παίρνει ο τιγκ τη μπάλα από επαναφορά βγαίνει στο τρίποντο με λουκ...και μπουκάρει μέσα ανάμεσα σε 2..... ΚΛΑΙΩ......
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Αυτό τα λέει όλα.... Μόνος του εντελώς.... Οι άλλοι άφαντοι... 1
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Σήμερα ο Γιάννης ήταν λες και έβλεπα τον Lebron στους τελικούς στην τελευταία του χρονιά στο cleveland. Να είσαι ο καλύτερος παίχτης στο γήπεδο και οι επόμενοι 4-5 να είναι στην αντίπαλη ομάδα. Ξεκίνησαν καλά και κατέληξαν χειρότεροι και από το πρώτο game. Αν δεν έπαιζε διαστημικά ο Γιάννης στην 3η, θα είχαμε 30 πόντους διαφορά. 1
W0zzAp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Κρίμα για τον Γιάνναρο 42 πόντοι σε τελικούς δεν το λες λίγο. Δεν θα προσαψω πολλα στον μπαντ σήμερα γιατί ο μιντλετον ήταν τόσο τραγικός σε επίθεση και άμυνα που από αυτόν έχασαν. Ο χολιντει λίγο ανέβηκε στο 2ο ημίχρονο αλλά ήταν αργά. 20 τρίποντα οι σανς δεν ξέρω αν ήθελαν να χτυπήσουν από την περιφέρεια ή αν τους βγήκε έτσι το παιχνίδι και το κράτησαν. Οι μπακς θα έχουν ελπίδες αν θα έχουν σταθερότητα,αυτο το πράγμα με τον μιντλετον που εξαφανίζεται μετά από καλή εμφάνιση δεν πρέπει να έχει υπάρξει στην ιστορία του μπάσκετ ξανά σε τέτοιο υψηλό ποσοστό. Όταν ο ρολιστας κονατον έχει 14 και ο supermax συμβόλαιο "superstar" παίκτης σου βάζει 11 πρέπει να καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά.
costacurta Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δυστυχώς ο μιτλετον ειναι ο πιο αντιφατικός παίκτης των μπακς και βρήκε το χειρότερο σημείο να εξαφανιστεί. Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Ο Γιάννης σαν να μην τραυματιστηκε ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα