Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην πετάς λεφτά ρε!:P

Άμα θες να παίξεις αουτσάιντερ παίξε τους Γουόριορς.Δεν το βλέπω αλλά από τους Γουίζαρντς πιο πιθανό είναι.

Δημοσ.

Μα γιατί;Επειδή πολύ σωστά το Σικάγο όπως και όποια ομάδα σοβαρή κάνει,εξολόθρευσε την μεγαλύτερη απειλή αυτής της ομάδας δηλαδή την περιφέρεια και τον άφησε να βάλει το μέγιστο αριθμό πόντων που μπορεί;30 δηλαδή.Το είδες ότι δεν τον ντουμπλάρανε;Μόνο σε μια φάση στο τέλος ξεχάστηκε ο Μπούζερ και κατέληξε σε καλάθι.Σήμερα πάντως ο Χάουαρντ ήταν πολύ καλός.[/url]Μακάρι να πάει στο LA να βάλει κάτω τους 20 πόντους του μαζί με τους 30 του Kobe για να βγούν 6οι στην Δύση.Ασύμφορος παίχτης όπου και να πάει.Γνώμη μου ότι η ομάδα που θα καταλήξει θα ζημειωθεί.Και ελπίζω να μην κάνουν κανένα τρελό οι Μπουλς που γράφουν για ανταλλαγή 2-3 πίκς,Μίροτιτς,Νόα,Ντένγκ,Γκίμπσον για Χάουαρντ και Τούρκογλου.

Μέχρι και στη Φλόριντα δηλαδή 54% υπέρ του είναι οι άνθρωποι.

Btw ιδέα μου ή ο Μπούζερ έχει αρχίσει λίγο να πατάει καλύτερα;Το σουτάκι που έχει είναι ψιλοεγγύηση πλέον.Αν πάρει την μπάλα στο σημείο που πρέπει δεν το χάνει.Και 5/7 τρίποντα ο Κόρβερ.Σαν ψέμα μου φαίνεται.Τρελή βελτίωση.Το μόνο που με χαλάει λίγο σε αυτή την ομάδα με τον βελτιωμένο Μπούζερ είναι που ο Ροουζ έχει σταματήσει να παίρνει προτοβουλίες και κοιτάει πρώτα να πασάρει και έπειτα να πάρει ενέργειες.Ρε μεγάλε ΟΚ καλά κάνεις μπορεί να δουλεύει καλύτερα (7-1 τέτοιο ρεκόρ για αρχές σεζόν έχει να κάνει το Σικάγο απο εποχές Jordan και 12-1.Με τόσα παιχνίδια εκτός κιόλας!Ποιός περίμενε το Σικάγο με 11/15 παιχνίδια εκτός έδρας στην αρχή να πάει τόσο καλά; ) αλλά εσένα θέλει να δεί ο κόσμος.Μην το ξεχέζεις έτσι.Κάνε και κανένα iso όταν είναι η ομάδα 20 πόντους μπροστά.Είναι δυνατόν μέχρι περυσι να κάνεις 3 καρφώματα για higlight σε κάθε παιχνίδι και φέτος να έχεις κάνει ένα σε όλα τα παιχνίδια;Πολύ σοβαρά τον έχει πάρει τον ρόλο του PG και ο κόσμος δεν θέλει αυτό.Να αγριέψει λίγο παραπάνω θέλει όπως στην τελευταία περίοδο με την Ατλάντα.

Δημοσ.

Απλά οριμάζει το παιχνίδι του ο Ρόουζ και καλά κάνει αν θέλει να γίνει απο τους κορυφαίους.

Υ.Γ: Σωστό να που δεν έκαναν double team στον Χάουαρντ γιατί το Ορλάντο έτσι είναι χτισμένο, όταν γίνεται ντουμπλάρισμα στον Χάουαρντ να βγαίνει η μπάλα στην περιφέρεια για τους υπόλοιπους τριποντάδες τους.

Δημοσ.

Ε ας προσπαθήσουν να φέρουν καλύτερους τριποντάδες μπας και κάνουν τίποτα.Σε ποιά ομάδα μπορεί να πάει ο Χάουανρτ τώρα και να μην κάνει ζημιά η απόκτησή του;Μόνο σε τίποτα Γουόριορς ή σε κανένα Μέμφις.Και εκεί με προυποθέσεις να κρατηθούν οι πολύ καλοί περιφερειακοί.Που στο Μέμφις μπορεί και να διεκδικήσει πρωτάθλημα.Αλλά σιγά μην πάει Μέμφις αυτή η λουλού.Νο1 φαβορί οι Γουόριορς νομίζω.Δίπλα από το Hollywood να κάνει χαβαλέ.

Δημοσ.

Δεν αντέχουν να μείνουν όρθιοι οι Σικάγο από την κούραση και δεν υπάρχει ενέργεια όχι να γυρίσουν μάτς αλλά ούτε να σταθούν όρθιοι.Όλοι οι βασικοί έξω στην 4η για συντήρηση.Και δυστυχώς ήταν αναπόφευκτο με έναν πλέι μέικερ και έναν SG τόσα συνεχόμενα παιχνίδια.Χθες ρωτούσαν τους δημοσιογράφους μετά το τέλος του παιχνιδιού σε ποιά πολιτεία βρίσκονται.Ε είστε κουρασμένοι;Να ποιός δεν είναι κουρασμένος.Η Ατλάντα του περίπου παρόμοιου προγράμματος που κλήθηκε να παίξει 2 φορές μαζί σας και 2 με το Μαιάμι,έπαιξε προχθές και χθές 2 συνεχόμενα παιχνίδια με Μαιάμι και Μπόμπκατς με παρατάσεις και σήμερα τα καρφώνει από όπου να ναι.9/10 τρίποντα.Ότι δεν έβαλε στο Σικάγο και στο Μαιάμι θα τα βάλει όλα σήμερα.I like.Πολύ δίκαιο το 2-2 με Σικάγο και Μαιάμι για αυτήν την ομάδα.

Δημοσ.

Oύτε ταινία να μην ήταν.Εγώ μπορώ εσύ μπορείς να μου πείς πως κατεφέρνεις να δείς αγώνα σε επαναλληψη χωρίς να μάθεις πιο πρίν τι έχει γίνει;:-D

Δημοσ.

Σιγά μην βάζουμε spoilers και για αγώνες μπάσκετ, έλεος...

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι όλες οι ομάδες μέχρι να αραιώσει το πρόγραμμα έτσι θα πορεύονται με αστάθεια και σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι ενδεικτικό δηλαδή το σημερινό για το Σικάγο, και γενικότερα καμία ομάδα δεν δείχνει σταθερότητα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Μόνο οι Χίτ που έχουν 3 σούπερσταρ και έχουν την πολυτέλεια να ξεκουράζουν κιόλας που και πάλι 2-3 παιχνίδια τα πήραν με το σταυρό στο χέρι.Αλλά μια χαρά σταθερό είναι και το Σικάγο.Σιγά μην κάνουν πολλές ομάδες 3-1 στην Καλιφόρνια.Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.Και η κούραση και τα back to back εκτός και τα back to back to back που έχει τώρα και οι τραυματισμοί και τα πάντα.Δικαιολογίες υπάρχουν για όλους.

Δηλαδή η Ατλάντα είχε καλύτερο πρόγραμμα;Το Μαιάμι δεν έπαιξε εκεί μέσα χωρίς Γουέιντ και Λεμπρόν;Το ότι υπάρχει θέμα στην περιφερειακή άμυνα και όταν ο αντίπαλος σουτάρει καλά είσαι επίφοβος είναι πρόβλημα.Η κούραση και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα όμως.Αν έχεις ψιλοτραυματία τον Ρόουζ να προσέχει τον αγκώνα του και δεν υπάρχει άλλος στον πάγκο και μόνος σούτινγκ γκάρντ είναι ο Κόρβερ πολύ πιθανό να έρθει και μια τέτοια ήττα από ομάδα πλέι οφ που θα πιάσει απόδοση.

Δημοσ.

ΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ SPOILERS γιατί στο nba.tv έχει την επιλογή να μη σου δείχνει το σκορ στο μενου και μπορείς να ξαναδείς τον αγώνα.Για κάποιον που δε τον έχει δει τον αγώνα.

Δημοσ.

Λεμπρον!! Βασιλιας!! τι εκανε παλι? σαρωσε τα παντα. βαδιζουμε σταθερα προς τον δρομο του δακτιλιδιου. μεγαλος Τζειμς ο βασιλισας του μπασκετ!! Μαιαμι 8-1 βαδιζουμε ασταματητοι!!

Νιου Τζέρσεϊ Νετς-Μαϊάμι Χιτ 90-101

Χάμφρις 25 (12 ριμπ.), Μπρουκς 12, Μόροου 11, Ντ. Ουίλιαμς 10 (10 ασίστ), Σ. Ουίλιαμς 8 (13 ριμπ.)-Τζέιμς 32 (9 ασίστ, 7 ριμπ.), Μπος 16, Χάσλεμ 12 (12 ριμπ.), Κόουλ 8, Τζόουνς 8, Μπατιέ 8.

Mo+Williams+LeBron+James+Miami+Heat+v+Cleveland+sHfHSvjBqqcl.jpg

Δημοσ.

Στο nba.tv στον αγωνα miami-atlanta αυτην την στιγμή σας κάνει κολληματα?Εμενα παρα πολλά.

εμένα πάντα μου κολλάει, το θεωρώ νορμάλ πια...

Καλά νομίζω οι wizards μας έχουν χαντακώσει όλους τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι!ΝΒΑ και στοιχήματος συνέχεια όμως θα παίξω San Antonio 2,65 (θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τελευταίες τους νίκες :))και Cleveland 4,50 (πολή ψηλή απόδοση το βρίσκω!)

Δημοσ.

Έπειτα από τη μεγαλειώδη εμφανισή του με την Atlanta (33π, 14ρ, 5α) ο Chris Bosh ξεκουράστηκε και άφησε τον ψεύτη να ανεβάσει το μόνο πράγμα που τον νοιάζει- τα στατιστικά του. ;)

Αφου΄ κέρδισε μόνος του μία από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας - κάτι που μόνο ο ίδιος και ο Wade μπορούν να κάνουν από το Miami - είπε να ξεκουραστεί καθώς έπαιζαν με έναν πολύ έυκολο αντίπαλο, αφήνοντας τον Udonis Haslem να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με Double Double (12π, 12ρ). :P

Άξιος συμπαραστάτης τους ο Lebron James με 32π, τους περισσότερους φυσικά ως συνήθως στην πρώτη περίοδο και όχι όταν κρίνεται το παιχνίδι. :X

Αλλά γι' αυτό άλλωστε υπάρχει κάποιος που δεν τρέμουν τα χέρια του όταν η μπάλα ζεματάει,ο Dwane Wade, ο οποίος ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε φέτος. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...