Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν.....δε ξέρω αν το είδα μόνο εγώ. 

ο CP στήθηκε στην ευθεία με το πονεμένο πόδι του Γιάννη γόνατο με γόνατο. ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ>.....περιμένω replay στη βρωμιά.

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1593

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

λοιπόν.....δε ξέρω αν το είδα μόνο εγώ. 

ο CP στήθηκε στην ευθεία με το πονεμένο πόδι του Γιάννη γόνατο με γόνατο. ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ>.....περιμένω replay στη βρωμιά.

Θα ρθει ο vargas να σου πει καλά του έκανε 

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

να σου εξηγήσω τι φταίει για όλα αυτά.

ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ! ΜΗΔΕΝ ΠΛΑΝΟ!

Τι να κάνει ο bud όταν το pg σου το κάνει strip στη τρίπλα το αντίπαλο center στις βολές ναούμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Τι να κάνει ο bud όταν το pg σου το κάνει strip στη τρίπλα το αντίπαλο center στις βολές ναούμε.

να τους πει αυτά που πρέπει να λέει ο προπονητής σε παίκτες όταν χάνουν τον έλεγχο και δε βλέπουν τα advantage plays!

Δημοσ.

Και τώρα η αυτοπεποίθεση του ήταν στο ναδίρ. Τελευταία επίθεση μόνος του για corner 3 και δίνει στο 1 για σκοτωμένο στον middleton από την κορυφή. Λες και αυτός σουτάρει καλύτερα.

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

να τους πει αυτά που πρέπει να λέει ο προπονητής σε παίκτες όταν χάνουν τον έλεγχο και δε βλέπουν τα advantage plays!

Βασικά με το που το γύρισαν στην ζώνη, ουσιαστικά είπε του Bud, έχεις τιποτά άλλο γιατί δε βάζεις καλάθι με drives ξανά.

Δημοσ.

Με σοβαρό προπονητή του χρόνου το δαχτυλίδι. Εκτός αν δούμε 3 βιονικά παιχνίδια από τους απόντες Μιντλτον Χολιντεη και τους Suns να σπάνε λίγο τα στεφάνια.

Δημοσ.

Για πολύ βρισίδι το ματς. Ο χολιντει όσο καλός είναι αμυντικά άλλο τόσο τραγικός επιθετικά, τουλάχιστον ας δίνει πάσες αντί να βαράει τούβλα. Έχει χάσει 3-4 λει απ και άλλα τόσα σουτ από κοντινή απόσταση. Ο μιντλετον πουθενά. Αμυντικά δεν παίζουν άσχημα οι μπακς αλλά θέλουν καλές επιθέσεις.

Οι σανς βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι και τα βάζουν όλα από το τρίποντο,χωρις να έχουν παίξει καλά μπουκερ πολ ειτον. 

Οι διαιτητές πάλι κάκιστοι, παίζει να έχουν χαρίσει 3 φορές βήματα στους σανς αν και αφήνουν αυτή τη φορά πιο πολύ το παιχνίδι χωρίς πολλά φάουλ. 

Αντε να δούμε μπας και πάρουν μπρος στο 2ο ημίχρονο 

Δημοσ.

Και μόνο που είναι λίγο κοντά στο παιχνίδι πρέπει να ανάψουν λαμπάδα στον Γιάννη. Οι άλλοι 2 δεν είναι ούτε τα φρύδια του cp3 και του Book σήμερα.

Δημοσ.

ούτε ΕΓΩ δε το σφύριζα αυτό στο ΛΟΠΕΖ....

ΕΛΕΟΣ ΜΑΥΡΑΔΕΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

νομίζω οτι τα φάουλ στο Γιάννη πρέπει να έχουν ένα όριο.....μου θυμίζουν ποδόσφαιρο...ή η μπάλα ή εσύ.

Δημοσ.

Μόνος του τους κρατάει μέσα, ο Γιάννης γίνεται ηγέτης με ματς σα κι αυτό. έχει βγει μπροστά 

Δημοσ.

Έκανε ρεκόρ πόντων σε τελικούς στην 3η περίοδο. Πέρασε Kobe και LeBron και αν έβαζε και βολές θα ήταν ντέρμπι το ματς. Μόνος του παιζει

Δημοσ.

Η πλάκα είναι θα δω πάλι τους γνωστούς καραγκιόζηδες αύριο (skip bayless κλπ), να λένε τις κλασικές κοτσάνες οι bucks καλύτεροι όταν δε παίζει ο Γιάννης, χειρότερος στα playoffs από ότι στην regular κλπ.😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...