ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, di maria kun είπε Middleton 4th quarter:hold my beer (το εχει ξανακανει μαλιστα) Στο 4th ανύπαρκτος ήταν πάλι. Στο 3rd ήταν κάτι μεταξύ KD/Jordan. 42 λεπτά πριν, rus είπε Tι θα μπορουσαν να κανουν οι τουρκοι αφου τους πατησαμε στο λαιμο? 5 παιχτες μας με διψηφιο νουμερο ποντων και δυο, σχεδον τρεις, με d-d. Spoiler Δε ξέρω εγώ αν είμουν Τούρκος θα είμουν pissed af. 😁 Και τα τρίτα να κατεβάζαμε θα βρίσκαν τρόπο να αυτοκτονήσουν και να χάσουν αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν τέτοιο επιμέρους score από την δεύτερη περίοδο και μετά από μια ομάδα που τα μισά guard δεν έχουν τρίποντο και δεν έχει 1 forward της προκοπής, και να χάσεις δικό σου game με blowout σχεδόν. Αφού δε μας νίκησαν τώρα δε θα μας νικήσουν ποτέ μάλλον. Οι Τσέχοι ΔΕΝ είναι Τούρκοι πάντως. Θέλει προσοχή δε θα είναι κομπλεξικοί. Επίσης αν οι bucks είχαν άστρο φέτος, οι suns τι είχαν? Lakers without AD σε 3 games Nuggets without Murray εντελώς Clippers without Kawhi όλη τη σειρά Εντάξει. Από τους heat έλειπε ο Olentipo 😁 (και κάποιοι το κάνουν και θέμα αν είναι δυνατόν μετά από τέτοια τραγική σκούπα). Και από τους Hawks ο Young στη μισή σειρά. Μόνο οι Nets ήταν πραγματικά crippled και χάσανε για μια τρίχα. Εκεί ναι υπάρχει asterisk. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από ilos 1
cambo99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 1 hour ago, ilos said: Στο 4th ανύπαρκτος ήταν πάλι. Στο 3rd ήταν κάτι μεταξύ KD/Jordan. Hide contents Δε ξέρω εγώ αν είμουν Τούρκος θα είμουν pissed af. 😁 Και τα τρίτα να κατεβάζαμε θα βρίσκαν τρόπο να αυτοκτονήσουν και να χάσουν αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν τέτοιο επιμέρους score από την δεύτερη περίοδο και μετά από μια ομάδα που τα μισά guard δεν έχουν τρίποντο και δεν έχει 1 forward της προκοπής, και να χάσεις δικό σου game με blowout σχεδόν. Αφού δε μας νίκησαν τώρα δε θα μας νικήσουν ποτέ μάλλον. Οι Τσέχοι ΔΕΝ είναι Τούρκοι πάντως. Θέλει προσοχή δε θα είναι κομπλεξικοί. Επίσης αν οι bucks είχαν άστρο φέτος, οι suns τι είχαν? Lakers without AD σε 3 games Nuggets without Murray εντελώς Clippers without Kawhi όλη τη σειρά Εντάξει. Από τους heat έλειπε ο Olentipo 😁 (και κάποιοι το κάνουν και θέμα αν είναι δυνατόν μετά από τέτοια τραγική σκούπα). Και από τους Hawks ο Young στη μισή σειρά. Μόνο οι Nets ήταν πραγματικά crippled και χάσανε για μια τρίχα. Εκεί ναι υπάρχει asterisk. Έλα πες τώρα ότι είναι φαβορί οι Suns... έτσι για το καλό! Διότι στις προβλέψεις τα πήγες καλά! 😂🤣😂😋 1
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 μαγκες μια απορια,ειμαι λιγο μπερδεμενος σχετικα με την ωρα των παιχνιδιων βλεπω στο google schedule λεει 4,00 ΑΜ,αρα για καποιο λογο τα εκαναν μιση ωρα αργοτερα σωστα????Αρα εκει που σηκονωμασταν 5,30 και βλεπαμε βαρια βαρια το τελευταιο δεκαλεπτο πλεον θα βλεπουμε περισσοτερο ετσι???
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, cambo99 είπε Έλα πες τώρα ότι είναι φαβορί οι Suns... έτσι για το καλό! Διότι στις προβλέψεις τα πήγες καλά! 😂🤣😂😋 Αν δεν απατώμαι bucks in 6 είχα πει με hawks πριν καν αρχίσει η σειρά.😉 Σε αυτά που έπεσα έξω ήταν με heat που έβλεπα 7 games, αλλά πάλι bucks και με τους nets που περίμενα να περάσουν σε 6-7 παιχνίδια (και έτσι θα γινόταν) αλλά δε μπορ΄ούσα να μυρίσω τα νύχια μου ότι θα βγουν off οι 2 από τους 3. Και αν το καλοσκεφτείς για ένα νούμερο παπούτσι πέρασαν και πάλι. Με suns αν θες την πρόβλεψή μου δε το σηκώνουν αν δε παίξει καθόλου ο Γιάννης. Αλλά δε θα είναι και σκούπα που λένε κάποιοι. Και επειδή έχω δει όλα τα παιχνίδια των suns με τους Bucks τα τελευταία χρόνια είναι close matchup πάντα. Οι μεν δεν έχουν λύση για τον Γιάννη και οι δε για τον Booker. Αν ο booker πάρει finals MVP φέτος θα πρέπει να τους το τρίψει στη μάπα. Εκτός all star με τα αρχικά votes, εκτός και των τριων all nba teams, εκτός olympic team και των προεπιλογών. Ε εντάξει, έλεος τρελό κλάσιμο. 1
cambo99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, ilos said: Αν δεν απατώμαι bucks in 6 είχα πει με hawks πριν καν αρχίσει η σειρά.😉 Σε αυτά που έπεσα έξω ήταν με heat που έβλεπα 7 games, αλλά πάλι bucks και με τους nets που περίμενα να περάσουν σε 6-7 παιχνίδια (και έτσι θα γινόταν) αλλά δε μπορ΄ούσα να μυρίσω τα νύχια μου ότι θα βγουν off οι 2 από τους 3. Και αν το καλοσκεφτείς για ένα νούμερο παπούτσι πέρασαν και πάλι. Με suns αν θες την πρόβλεψή μου δε το σηκώνουν αν δε παίξει καθόλου ο Γιάννης. Αλλά δε θα είναι και σκούπα που λένε κάποιοι. Και επειδή έχω δει όλα τα παιχνίδια των suns με τους Bucks τα τελευταία χρόνια είναι close matchup πάντα. Οι μεν δεν έχουν λύση για τον Γιάννη και οι δε για τον Booker. Αν ο booker πάρει finals MVP φέτος θα πρέπει να τους το τρίψει στη μάπα. Εκτός all star με τα αρχικά votes, εκτός και των τριων all nba teams, εκτός olympic team και των προεπιλογών. Ε εντάξει, έλεος τρελό κλάσιμο. Κυρίως στο είπα για την πρόβλεψη πριν 2 παιχνίδια , όταν τραυματίστηκε ο Γιάννης, που κανείς δεν τους πίστευε! Τι να πω... έχουν γίνει τόσα τρελά για να είναι αυτή η ομάδα στους τελικους! Ας γίνει ακόμη ένα τελευταίο θαύμα! Εγω πιστεύω ο Γιάννης θα επανέλθει στο game 3. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από cambo99
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, cambo99 είπε Κυρίως στο είπα για την πρόβλεψη πριν 2 παιχνίδια , όταν τραυματίστηκε ο Γιάννης, που κανείς δεν τους πίστευε! Τι να πω... έχουν γίνει τόσα τρελά για να είναι αυτή η ομάδα στους τελικους! Ας γίνει ακόμη ένα τελευταίο θαύμα! Εγω πιστεύω ο Γιάννης θα επανέλθει στο game 3. Ναι πίστευα αφού τραυματίστηκε, ότι ίσως περάσουν οι hawks στα 7 λόγω Young. Αλλά και αυτός τελικά δεν επανήλθε 100%. Αλλά η αρχική μου πρόβλεψη ήταν λίρα 100.😁 Rofl κηδεία και οι Ιταλοί τους Σέρβους. Τι γίνεται.😁
rudigarcia222 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ilos είπε Ναι πίστευα αφού τραυματίστηκε, ότι ίσως περάσουν οι hawks στα 7 λόγω Young. Αλλά και αυτός τελικά δεν επανήλθε 100%. Αλλά η αρχική μου πρόβλεψη ήταν λίρα 100.😁 .😁 Πάντως αν χάνουν οι μπακς και γενικά δεν παίζει κάποιος παίκτης καλά όπως ο λοπεζ η ο μιντλετον μπες εδώ και κάνε ένα σχόλιο τύπου ανύπαρκτος λοπεζ ανύπαρκτος μιντλετον ανύπαρκτος μπαντ sweep οι suns μπας και πάρουν δαχτυλίδι τα ελάφια. Έχει γίνει τόσες φορές 🥰🥰 2
cambo99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 minutes ago, rudigarcia222 said: Πάντως αν χάνουν οι μπακς και γενικά δεν παίζει κάποιος παίκτης καλά όπως ο λοπεζ η ο μιντλετον μπες εδώ και κάνε ένα σχόλιο τύπου ανύπαρκτος λοπεζ ανύπαρκτος μιντλετον ανύπαρκτος μπαντ sweep οι suns μπας και πάρουν δαχτυλίδι τα ελάφια. Έχει γίνει τόσες φορές 🥰🥰 Εμμμ αυτό λέω και γω! Είναι το γούρι μας! 😂🤣
Speculoos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Οι Αμερικανοι bookies πάντως έχουν τους Suns ως μικρό φαβορί, -165 έναντι +145 για τους Bucks. (όσοι είναι νορμάλ άνθρωποι που προτιμούν δεκαδικά τότε οι Suns ξεκινάνε με 1,61 και οι Μπακς με 2,45). 2
ilos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Πάντως αν χάνουν οι μπακς και γενικά δεν παίζει κάποιος παίκτης καλά όπως ο λοπεζ η ο μιντλετον μπες εδώ και κάνε ένα σχόλιο τύπου ανύπαρκτος λοπεζ ανύπαρκτος μιντλετον ανύπαρκτος μπαντ sweep οι suns μπας και πάρουν δαχτυλίδι τα ελάφια. Έχει γίνει τόσες φορές 🥰🥰 Χαχαχαχα ναι. Ο τύπος είναι ο πιο rollercoaster παίχτης στο nba μαζί με τον doncic. Με το που τον κράζεις, σε βγάζει τρελό στην επόμενη περίοδο και σε επιβεβαιώνει στην μεθεπόμενη. Anyways αν τα pick n roll του young με Capella/Collins ήταν solid αυτά του Paul με τον Ayton είναι για σεμινάρια. Να δούμε σε αυτά πως θα ανταπεξέλθει ο Λόπεζ και οι bucks. 1 1
Speculoos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, ilos είπε Χαχαχαχα ναι. Ο τύπος είναι ο πιο rollercoaster παίχτης στο nba μαζί με τον doncic. Με το που τον κράζεις, σε βγάζει τρελό στην επόμενη περίοδο και σε επιβεβαιώνει στην μεθεπόμενη. Anyways αν τα pick n roll του young με Capella/Collins ήταν solid αυτά του Paul με τον Ayton είναι για σεμινάρια. Να δούμε σε αυτά πως θα ανταπεξέλθει ο Λόπεζ και οι bucks. Στο κανάλι του thinking basketball ανέβηκε βιντεάκι που αναλύει τα p&r του cp3 1
rudigarcia222 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, ilos είπε Χαχαχαχα ναι. Ο τύπος είναι ο πιο rollercoaster παίχτης στο nba μαζί με τον doncic. Με το που τον κράζεις, σε βγάζει τρελό στην επόμενη περίοδο και σε επιβεβαιώνει στην μεθεπόμενη. Anyways αν τα pick n roll του young με Capella/Collins ήταν solid αυτά του Paul με τον Ayton είναι για σεμινάρια. Να δούμε σε αυτά πως θα ανταπεξέλθει ο Λόπεζ και οι bucks. τον εκτιμώ παρα πολύ τον Χρηστο σαν παικτη,και παίζει πολύ καλή πολύ υποτιμημένη άμυνα παντα,αναγνωριζω οτι ειναι υπερβολικος ο μισθος του αν σκεφθείς οτι παίζει κοντά σε lebron/kawhai κτλ αλλά σκεψου οτι υπάρχουν και χειροτέρα τοσα παίρνει και ο simmons,δηλ τι πουν και αυτοι???????????
st2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, ilos είπε εκτός olympic team https://www.sport24.gr/basket/mpoyker-cholintei-mintleton-mpainoyn-stoys-telikoys-toy-nva-kai-i-team-usa-xekinaei-me-9-gia-toys-olympiakoys-agones.9285024.html
Weiss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μερικά από τα φετινά plays των Suns , το φοβερό είναι ότι τη σεζόν 2018--2019 είχαν ρεκόρ 19-63 (το χειρότερο της ιστορίας τους) και μετά από 2 χρονιές έφτασαν στους τελικούς.
ilos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε τον εκτιμώ παρα πολύ τον Χρηστο σαν παικτη,και παίζει πολύ καλή πολύ υποτιμημένη άμυνα παντα,αναγνωριζω οτι ειναι υπερβολικος ο μισθος του αν σκεφθείς οτι παίζει κοντά σε lebron/kawhai κτλ αλλά σκεψου οτι υπάρχουν και χειροτέρα τοσα παίρνει και ο simmons,δηλ τι πουν και αυτοι??????????? Τα λεφτά στο NBA είναι μεγάλο θέμα και πονεμένη ιστορία. Δεν εξαρτώνται μόνο από την αξία του παίχτη. Πολλές φορές τα small markets/franchises όπως το milwaukee αναγκάζονται να κάνουν overpay talent για να το κρατήσουν γιατί δε μπορούν να προσελκύσουν free agents. Επίσης με πολυετές συμβόλαιο αν είναι σε καλή ηλικία, ακόμα και αν δε σου κάτσει ο παίχτης, υπάρχει trade value. Εκτός αν τραυματιστεί σοβαρά βέβαια. Για αυτό ακούς τα τσιτάτα "το χειρότερο συμβόλαιο στο NBA" για κάτι τύπους σαν τον CP3, γιατί έχει μπροστά του ακόμα 2 χρόνια στα 40m + που κανένας (?!) δε θα θέλει να τα πληρώσει σε αυτήν την ηλικία και καλά. Αν και είναι αστείο για μένα, πχ πόσο χειρότερος παίχτης ήταν ο Σπανούλης στα 37 αντί για τα 35? Επίσης με το Milwaukee υπάρχει και άλλη μια βασική παράμετρος. Είναι περίπου η ίδια ιστορία με τους clippers που προχώρησαν σε εκείνο το εξωφρενικό trade του Pfizer P. Δεν το κάναν μόνο για τον Παύλο Γεώργιο, αλλά και για τον Kawhi. Έτσι και οι bucks κάνουν overpay τον Middleton για να κρατήσουν τον Γιάννη καθώς είναι παίχτης που είναι "συμπληρωματικός" του και γνωρίζονται καλά τόσα χρόνια. 5 ώρες πριν, st2 είπε https://www.sport24.gr/basket/mpoyker-cholintei-mintleton-mpainoyn-stoys-telikoys-toy-nva-kai-i-team-usa-xekinaei-me-9-gia-toys-olympiakoys-agones.9285024.html Έχεις δίκιο τον πήραν σε αυτή, δε το πρόσεξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα