IcemanGr71 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι σχετικά με το ποσοστό του Γιάννη στις βολές... Ακόμα θυμάμαι πως πήγε σαν τρελός ο κέρσορας, σημάδι στο ΝBA Live όταν βαραγε βολές ο Shaq 🤣🤣🤣🤣 https://www.google.com/amp/s/syndication.bleacherreport.com/amp/886876-the-nbas-top-ten-all-time-worst-free-throw-shooters.amp.html
ilos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Weiss είπε Ας πει το μυστικό στο Γιάννη να παίξει σήμερα 😎 Πιο Ιταλός πεθαίνεις.😁 10 ώρες πριν, Thresh είπε Ας ελπίσουμε να κερδίσουν στην Atlanta γιατί οι τύποι είναι τόσο απελπισμένοι που πάνε να του κόψουν το basket. 1
Liakos10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Αν συνεχίσουν έτσι οι Hawks, το χουμε το ματσάκι. Καλά τα χάλια τους έχουν και οι δύο.
Weiss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Πονάνε τα ματάκια μας με το παιχνίδι κακο μπάσκετ και από τους 2, ίσως από την κούραση? Βολεύει τους Μπακς νομίζω το χαμηλό σκορ.
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Liakos10 είπε Αν συνεχίσουν έτσι οι Hawks, το χουμε το ματσάκι. Καλά τα χάλια τους έχουν και οι δύο. Χειρότεροι και από τους Τούρκους στο 2ο ημίχρονο είναι.😁 Μόνο με βολές και λάθη των bucks βάζουν καλάθι. Middleton τραγικός πάντως.
greekfragma Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Τρέμουν τα χέρια στους Χωκς. Γιανγκ εμφανώς επηρεασμένος από το πόδι αλλά και πνευματικά ανέτοιμος να παίξει πιο έξυπνα ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει τον εαυτό του. Εντύπωση μου κάνει η συσπείρωση και το passing game στους Bucks στα τελευταία 2 παιχνίδια που ο Γιάννης τραυματίστηκε. Παίζουν δυνατότερη άμυνα, βάζουν χέρια, ψυχολογούν το παιχνίδι σήμερα και ορίζουν το ρυθμό. Καλά το οτι ο ταβερνιάρης πήρε ταημ με +15 και συνεχόμενα τρίποντα + Js του Μιντλετον συνεχίζει να δείχνει πόσο άσχετος είναι. ΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤ! ☠️ Πας με +19 στη τελευταία περίοδο. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΛΚ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ!!!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ! ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Πήραν φωτιά middleton και holiday και rip hawks. Ειδικά όταν ανοίγει του middleton δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Παραείναι smooth και βάζει tough shots πάνω στην τρίπλα. Φάση σαν KD/Kawhi. 1
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ ΒΛΑΚΑ! ΠΑΡΕ ΤΑΗΜΑΟΥΤ ΤΩΡΑ!🤐 Ηρέμησε αγόρι μου φαντάσου να είχες τον Ερχάν προπονητή.😁
greekfragma Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε Ηρέμησε αγόρι μου φαντάσου να είχες τον Ερχάν προπονητή.😁 ΜΗ ΜΕ ΤΙΛΤΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ!
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Ορχούν sorry. Πάντως είναι βλαμμένοι. Οι άλλοι παίζουν με 5ρι Κόλινς και η μπάλα δε πάει μέσα με Λόπεζ κλπ.
greekfragma Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, ilos είπε Ορχούν sorry. Πάντως είναι βλαμμένοι. Οι άλλοι παίζουν με 5ρι Κόλινς και η μπάλα δε πάει μέσα με Λόπεζ κλπ. Πόσες φορές ένας προπονητής δε λέει τα αυτονόητα! Καπέλα λείπει και βαράνε τρίποντα! ΡΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ θΕΜΑ!
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Αυτό με τον Middleton δε το έχω καταλάβει ποτέ. Δε φτάνει που μεταμορφώνεται κάθε παιχνίδι, μεταμορφώνεται και κάθε περίοδο. Τις 3 είναι ανύπαρκτος και την μία που παίζει κάτι μεταξύ KD, Jordan κλπ. Ορίστε γκρινιάρη 1:30 πριν το τέλος πήγε η μπάλα στον Λόπεζ.😁 Ο Τάκερ μόλις έβγαλε τα λεφτά του με 1 σουτάκι. 2
greekfragma Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Γιαννάρα μου...γίνε καλά! Μόνο αυτό ζητάω! ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΕΛΙΚΟ ΓΜ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΜ! ΣΕΠΟΛΙΑ ΣΙΤΥ ΚΑΙ ΓΜ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα