Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1676

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι σχετικά με το ποσοστό του Γιάννη στις βολές...

Ακόμα θυμάμαι πως πήγε σαν τρελός ο κέρσορας, σημάδι στο ΝBA Live όταν βαραγε βολές ο Shaq 🤣🤣🤣🤣

https://www.google.com/amp/s/syndication.bleacherreport.com/amp/886876-the-nbas-top-ten-all-time-worst-free-throw-shooters.amp.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Weiss είπε

Ας πει το μυστικό στο Γιάννη να παίξει σήμερα 😎

Πιο Ιταλός πεθαίνεις.😁

10 ώρες πριν, Thresh είπε

209194669_4767770489917738_8859934190747978128_n.jpg.ebe947d69af706368e8f0bb9a237b9df.jpg

Ας ελπίσουμε να κερδίσουν στην Atlanta γιατί οι τύποι είναι τόσο απελπισμένοι που πάνε να του κόψουν το basket.

• Like 1
Δημοσ.

Αν συνεχίσουν έτσι οι Hawks, το χουμε το ματσάκι.

Καλά τα χάλια τους έχουν και οι δύο.

Δημοσ.

Πονάνε τα ματάκια μας με το παιχνίδι κακο μπάσκετ και από τους 2, ίσως από την κούραση? Βολεύει τους Μπακς νομίζω το χαμηλό σκορ. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Liakos10 είπε

Αν συνεχίσουν έτσι οι Hawks, το χουμε το ματσάκι.

Καλά τα χάλια τους έχουν και οι δύο.

Χειρότεροι και από τους Τούρκους στο 2ο ημίχρονο είναι.😁 Μόνο με βολές και λάθη των bucks βάζουν καλάθι. Middleton τραγικός πάντως.

Δημοσ.

Τρέμουν τα χέρια στους Χωκς. Γιανγκ εμφανώς επηρεασμένος από το πόδι αλλά και πνευματικά ανέτοιμος να παίξει πιο έξυπνα ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει τον εαυτό του.

Εντύπωση μου κάνει η συσπείρωση και το passing game στους Bucks στα τελευταία 2 παιχνίδια που ο Γιάννης τραυματίστηκε. Παίζουν δυνατότερη άμυνα, βάζουν χέρια, ψυχολογούν το παιχνίδι σήμερα και ορίζουν το ρυθμό.

Καλά το οτι ο ταβερνιάρης πήρε ταημ με +15 και συνεχόμενα τρίποντα + Js του Μιντλετον συνεχίζει να δείχνει πόσο άσχετος είναι.

ΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤ! ☠️

Πας με +19 στη τελευταία περίοδο. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΛΚ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ!!!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ! ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!

Δημοσ.

Πήραν φωτιά middleton και holiday και rip hawks. Ειδικά όταν ανοίγει του middleton δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Παραείναι smooth και βάζει tough shots πάνω στην τρίπλα. Φάση σαν KD/Kawhi.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ ΒΛΑΚΑ! ΠΑΡΕ ΤΑΗΜΑΟΥΤ ΤΩΡΑ!🤐

Ηρέμησε αγόρι μου φαντάσου να είχες τον Ερχάν προπονητή.😁

Δημοσ.

Ορχούν sorry.

Πάντως είναι βλαμμένοι. Οι άλλοι παίζουν με 5ρι Κόλινς και η μπάλα δε πάει μέσα με Λόπεζ κλπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Ορχούν sorry.

Πάντως είναι βλαμμένοι. Οι άλλοι παίζουν με 5ρι Κόλινς και η μπάλα δε πάει μέσα με Λόπεζ κλπ.

Πόσες φορές ένας προπονητής δε λέει τα αυτονόητα! Καπέλα λείπει και βαράνε τρίποντα!

ΡΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ θΕΜΑ!

Δημοσ.

Αυτό με τον Middleton δε το έχω καταλάβει ποτέ. Δε φτάνει που μεταμορφώνεται κάθε παιχνίδι, μεταμορφώνεται και κάθε περίοδο. Τις 3 είναι ανύπαρκτος και την μία που παίζει κάτι μεταξύ KD, Jordan κλπ.

Ορίστε γκρινιάρη 1:30 πριν το τέλος πήγε η μπάλα στον Λόπεζ.😁

Ο Τάκερ μόλις έβγαλε τα λεφτά του με 1 σουτάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Γιαννάρα μου...γίνε καλά! Μόνο αυτό ζητάω! ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΕΛΙΚΟ ΓΜ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΜ!

ΣΕΠΟΛΙΑ ΣΙΤΥ ΚΑΙ ΓΜ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ!

Gang GIF by memecandy

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...