Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 20 minutes ago, coyote2 said: Θα φωνάζουμε Κώστα Κώστα.....
rudigarcia222 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) O Lopez mvp αλλά ο portis ήταν ο xfactor. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από rudigarcia222
cambo99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Σας είπα μην ξεγράψετε του Bucks. Όσοι παρακολουθούμε τα τελευταια χρόνια Bucks δικαιούμαστε το 150αρι άμεσα! 😋 Και τώρα όλα είναι ανοιχτά, διότι αν γυρίσει ο Young δυσκολεύει πάλι. Ο Γιάννης για μενα μόνο αν πάει σε 7ο ίσως αξίζει να δοκιμάσει να μπει για 20 λεπτά. 1
Weiss Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Ο κόουτς μας εξέπληξε χτες με την τακτική του. Περιμέναμε όλοι με το Γιάννη εκτός να σουτάρουν περισσότερα τρίποντα, αλλά αντίθετα χτύπησε τους Hawks μέσα στη ρακέτα με Lopez και Portis. Χτες είχαν 9/29 τρίποντα ενώ στο προηγούμενο 13/38 σχεδόν δλδ 10 λιγότερα. Και μάλλον έτσι θα πάει και στα επόμενα.
xgol Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Weiss είπε Ο κόουτς μας εξέπληξε χτες με την τακτική του. Περιμέναμε όλοι με το Γιάννη εκτός να σουτάρουν περισσότερα τρίποντα, αλλά αντίθετα χτύπησε τους Hawks μέσα στη ρακέτα με Lopez και Portis. Χτες είχαν 9/29 τρίποντα ενώ στο προηγούμενο 13/38 σχεδόν δλδ 10 λιγότερα. Και μάλλον έτσι θα πάει και στα επόμενα. Ο Λοπεζ αυτος ο παικτης ηταν, πριν παει στο Μιλγουοκι.
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Στις 1/7/2021 στις 10:47 ΠΜ, ilos είπε Τι να προλάβει? αχαχαχαχαχαχα😁 Το ξέρεις ότι ένας θα περάσει από Bικτόρια, έτσι? Περίμενε εσύ το θαύμα του Πιτίνιο.🤣 Aν περασει, εννοειται. Απ οτι φανηκε παντως τους καναδους τους εχουμε, δε νομιζω να πιασουν παλι τοσα τριποντα. Προηγουνται βεβαια αποψε οι τουρκοι. Στις 1/7/2021 στις 12:18 ΜΜ, st2 είπε νομίζω ειρωνικά το έγραψε ο φίλος Οχι βεβαια, που υπηρχε η ειρωνια? Επισης ηθελα να δω τυχον αντιδρασεις απο ατομα που βαζουν μια αμερικανιη ομαδα πανω απο την εθνικη της πατριδας τους.
greekfragma Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 NBA topic NBA topic NBA topic NBA topic για την Εθνική φτιάξτε άλλο🤐 2
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 48 λεπτά πριν, rus είπε Επισης ηθελα να δω τυχον αντιδρασεις απο ατομα που βαζουν μια αμερικανιη ομαδα πανω απο την εθνικη της πατριδας τους. Bruh το παρόν είναι το NBA thread. Δεν έχω δει κανέναν σε αυτό το forum να βάζει καμία αμερικάνικη ομάδα, πάνω από την Εθνική. Απλά δεν την αναφέρουμε γιατί θα είμαστε offtopic. Και αν κάνουμε λίγο χαβαλέ, είναι λόγω των απουσιών που έχει και παρατάσσεται με το συγκεκριμένο roster. Οι συγκεκριμένοι παίχτες ότι μπορούν να κάνουν το κάνουν, δεν έχουμε παράπονο. Για την ακρίβεια εγώ προσωπικά εξεπλάγην που δε φάγαμε blowout από τον Καναδα (αν και σε αυτούς λείπουν 2-3 από τους καλύτερους παίχτες τους).
vargas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, ilos είπε Bruh το παρόν είναι το NBA thread. Δεν έχω δει κανέναν σε αυτό το forum να βάζει καμία αμερικάνικη ομάδα, πάνω από την Εθνική. Απλά δεν την αναφέρουμε γιατί θα είμαστε offtopic. Και αν κάνουμε λίγο χαβαλέ, είναι λόγω των απουσιών που έχει και παρατάσσεται με το συγκεκριμένο roster. Οι συγκεκριμένοι παίχτες ότι μπορούν να κάνουν το κάνουν, δεν έχουμε παράπονο. Για την ακρίβεια εγώ προσωπικά εξεπλάγην που δε φάγαμε blowout από τον Καναδα (αν και σε αυτούς λείπουν 2-3 από τους καλύτερους παίχτες τους). Εντάξει rjbarrett και wiggins είναι πάικτες που δεν θα δούμε πότε στην Εθνική Ελλάδας . Blowout μπορεί να μην τρώγαμε αλλά θα χάναμε σίγουρα
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, vargas είπε Εντάξει rjbarrett και wiggins είναι πάικτες που δεν θα δούμε πότε στην Εθνική Ελλάδας . Blowout μπορεί να μην τρώγαμε αλλά θα χάναμε σίγουρα Εγώ θα έπαιρνα τον Dort πριν από αυτούς τους 2 πολυδιαφημισμένους. Δε λέω ότι είναι καλύτερος παίχτης, απλά έχει άλλα στοιχεία που τα εκτιμώ ιδιαίτερα. Και φυσικά αυτοί που λείπουν Murray πρώτα και Dillon Brooks καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί παίχτες από όλους. Ο wiggins it is what it is πλέον και συμβιβάζεσαι με αυτό που είναι και όχι αυτό που νομίζαμε ότι θα γίνει σαν N1 Draft pick. Ο Barett είναι ακόμα άγουρος έχει χρόνο μπροστά του να βελτιωθεί πολύ.
vargas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, ilos είπε Εγώ θα έπαιρνα τον Dort πριν από αυτούς τους 2 πολυδιαφημισμένους. Δε λέω ότι είναι καλύτερος παίχτης, απλά έχει άλλα στοιχεία που τα εκτιμώ ιδιαίτερα. Και φυσικά αυτοί που λείπουν Murray πρώτα και Dillon Brooks καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί παίχτες από όλους. Ο wiggins it is what it is πλέον και συμβιβάζεσαι με αυτό που είναι και όχι αυτό που νομίζαμε ότι θα γίνει σαν N1 Draft pick. Ο Barett είναι ακόμα άγουρος έχει χρόνο μπροστά του να βελτιωθεί πολύ. Το Wiggins τον έχουν φάει τα ψυχολογικά που του δημιούργησαν ότι είναι ο νέος jordan kobe durant μαζί . Είχε κ έχει τρομακτικό potential αλλά παλεύει με τους δαίμονες του
coyote2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 NBA συζητάμε. Ποιοι παίχτες λείπουν από το τουρνουά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα