Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Ο Θανάσης φόρεσε τα παπούτσια του Γιάννη. Ας μπει να ρίξει μια 30άρα να γουστάρουμε Αντετοκούνμπρος. Γουη αρ ολ μπροζζζζζζζ

❤️

Περίμενέ το μαζί με το θαύμα του Πιτίνιο.🤣

4 λεπτά παίζουν και ο Λόπεζ ξεφυσάει λες και έχει κάνει μια κούτα Marlboro.

Ο Καπέλα και ο Κόλινς δε ψήνονται σήμερα να πάρουν κανένα rebound. Μυρίζει blowout.

Το κατσαρόλι είναι φέτος των Suns 100%. Η μία ομάδα (Bucks) είναι αλλοπρόσαλη και βλαμμένη, και η άλλη (Hawks) soft af και ομαδίτσα. Χωρίς Γιάννη και Young κιόλας.

Επεξ/σία από ilos
  • Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1593

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Τουλάχιστον ας πάρουν τον τίτλο της ανατολής οι Bucks. Χωρίς Γιαννη οι τελικοί με Suns θα είναι σκούπα 

Δημοσ.

Το Ελλάδα Κίνα πιο αμφίρροπο ήταν. Τουλάχιστον είχαν ένα παλτό 2.30 που κάρφωνε.

Ο Λόπεζ σήμερα είναι λες και βλέπω κάτι μεταξύ Shaq και Malone. Θα τρελαθώ.

Δημοσ.

Βγάζουν κόντρα αιφνιδιασμό και ο Forbes κάνει ένα βήμα από το κέντρο και σουτάρει τρίποντο. Τι είναι αυτοί ρε.

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς βλέπω.

Blowout βαρεμένοι vs παρτάλια.

Δε πρέπει να έχω δει χειρότερο ζευγάρι σε τελικό περιφέρειας. Μια δε παίζει ο ένας, μια ο άλλος. Τα playins είχαν πιο σοβαρές ομάδες;😁

Κλαίω με Θανάση στην άμυνα. Είναι λες και ξέχασε το basket που (δεν) ήξερε. Λες και τα έχει παίξει η μπαταρία στο gamepad στο nba2K.

Ο άλλος ο Καπέλα βαράει βολές και  ο βραχίονας του κάνει τεθλασμένη κίνηση λες και έχει σπάσει το ημιαξόνιο.

Τι careless ταβερνομπάσκετ είναι αυτό ρε. Και από τους 2.

Τι κάνει ρε μαλάκα ο Λοπεζ.

Μια είναι shaq , μια kukoc. Τραβάω τα βυζιά μου.

Ρε μαλάκα έχουν βουτήξει την spalding σε baby oil πως τους γλιστράει έτσι. Απίστευτα πράγματα.

Άμα ήμουν ο Lebron, ο KD ή ο Curry και έβλεπα αυτό το game τελικό περιφέρειας θα ήθελα να αυτοκτονήσω πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.

σε αφήνω να τα γράψεις εσύ τι βλέπουμε. δεν έχω κουράγια απόψε ούτε να γράψω 2 σειρές και ούτε να αστειευτώ με τα αεροπλανικά του Λοπεζ. Καλά για τον ταβερνιάρη ούτε καν..

Δημοσ.

Τι να γράψω, τρολάρουν δε παίζουν έτσι τελικό περιφέρειας. Αρνούμαι να το πιστέψω.

Από +14 πήγε +9 σε μισό λεπτό. Only in milwaukee.

• Sad 1
Δημοσ.

O Charles μόλις είπε οτι το +15 έως +25 στο +9 σημαίνει οτι στο 2ο θα γίνει ντέρμπι. Ελπίζω να μην σπάσει και απόψε το λάπτοπ.

Δημοσ.

O Lopez τους πήρε παραμάζωμα. Έπαιξε και για το δικό μας . Αν κάνουν το θαύμα και περάσουν το πιο πιθανό θα είναι και ο Γιάννης στα τελικά και ξεκούραστος μάλιστα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mants118 είπε

Δεν παίρνει έτοιμο παίκτη αλλά ένα project που άμα τους βγει θα πάει καλά! 😉

E καλά εννοείται για 3ο σεντερ τον θέλει μια χαρά είναι για αυτό τον ρόλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...