nikos21aek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν σε βλέπω καλά.Μάλλον θα κερδίσει το Σικάγο εύκολα ή δύσκολα.Εγώ έπαιξα το ίδιο με χάντικαπ.
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει πάλι αυτό που έγινε.Μέχρι λίγο πριν τελειώσει η 3η περιόδος ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχω δεί.Κακοί Xόκς,πολύ κακοί Μπουλς,κακοί διαιτητές και η Ατλάντα ήταν στο +19 με σκόρ κάπου κοντά στο 50-30.Πιο τραγικά δεν πήγαινε.Αλλά γιαυτό λέγεται NBA.Απίστευτα πράγματα!Όποιος μπορεί να δεί την 4η περίοδο να το κάνει και ας ξέρει το αποτέλεσμα.Στο τελευταίο λεπτό άλλαξε το προβάδισμα χέρια 3-4 φορές με ενέργειες που χαλαρά πάνε για τοπ 10 και από τις δύο ομάδες.
DKNI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Xθες απλα ο Ροουζ αποφασισε στην 4η να σταματησει να παιζει με το φαγητο του, σοκαμοκ τον επιασε και το γυρισε μονος του Νικο, μαγικος Νοα για αλλο ενα παιχνιδι φετος ετσι? Πρεπει να εχει 1 ή 2 καλα ματς σε συνολο 6
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε λίγο.Καταρχήν του σφυρίξαν κάτι φάουλ ότι να ναι και ήταν με 4 φάουλ από την 2η περίοδο οπότε δεν έπαιζε.Δεύτερον με τόσο καυλωμένο Ασίκ(που για εμένα αυτός ήταν ο MVP του αγώνα μαζί με τον Ρόυζ που τους πήρε αμπάριζα στο τέλος) όποιον και να είχες δεν τον έβγαζες τον άλλον έξω.Τρίτον μέχρι 1 λεπτό πριν τελειώσει η 3η περίοδος ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ κανένας από τους Μπούλς.Φάνηκε πόσο λείπαν οι δύο παίχτες που μπορεί να παίρναν και από αυτούς κανένα σουτάκι.Και γενικά έχει μεγάλο πρόβλημα το Σικάγο στο σκοράρισμα οταν λείπουν παίχτες που μπορούν να σκοράρουν.35 πόντους είχαν βάλει όλους κιόλους χωρίς να παίζει και τίποτα η Ατλάντα.Και τέλος την ασίστ για το τελευταίο καλάθι που κερδίσαν ο Νόα την έβγαλε.Μπήκε για έναν και μόνο λόγο μέσα το έκανε 100% αυτό που έπρεπε και κερδίσαν.Δεν είναι παίχτης επιθετικός που θα βάλει 30 πόντους ο Νόα.Άμυνα παίζει του θανατά σε όποιον παίχτη και να χρειαστεί,πάθος βγάζει,πάσες βγάζει καλές και παίρνει και ριμπάουντ.Αλλά ότι και να κάνει το κάνει στο 110% των δυνατοτήτων του.Μόνο και μόνο που σουτάρει σαν κριάρι και το έχει εξασκήσει τόσο πολύ που βάζει τόσες βολές δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Όποιος μπορεί να δεί την 4η περίοδο να το κάνει και ας ξέρει το αποτέλεσμα.Σ άντε ρε θείο στείλε
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μπες nba.com είναι free το league pass μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Απόλαυση να βλέπεις τον μεγάλο Πίρς να παίζει. Άλλη ομάδα η Βοστώνη χωρίς τον αρχηγό, αν έπαιζε απο την αρχή ίσως να ήταν 6-0 ήδη το ρεκόρ.
greekboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ειδα το recap του Μαιαμι , ηταν κυριολεκτικα ασταματητος ο Λεμπρον απο οτι καταλαβα οι Knicks τελικα δεν πανε πουθενα χωρις ασσο...βεβαια αυτος ο Arenas ακομα χωρις ομαδα ειναι...(και ακριβος αν δεν κανω λαθος?)
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 τι να τον κανουν τον αρινας βρε; τον ειδες περσυ στο ορλαντο που δεν μπορουσε να σταυρωσει σουτ; ηταν πραγματικα να τον λυπασαι, αστα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Στο nba.tv στον αγωνα miami-atlanta αυτην την στιγμή σας κάνει κολληματα?Εμενα παρα πολλά.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Φοβερό μάτς στην Ατλάντα, διπλή παράταση αυτή την στιγμή με το Μαϊάμι που παίζει χωρίς Λεμπρόν-Γουέϊντ. Edit: Τρίτη παράταση, βγαίνει ο ήλιος σε λίγο!
greenorange Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αποψε NY Knicks - Washington Wizards Indiana Pacers - Boston Celtics Denver Nuggets - New Orleans Hornets πως τα βλέπετε? Θα πέσει ξενυχτι πάλι...Λεω να τα παιξω και κανα στοιχημα συνδιασμο...
Malixek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα παιζα στα στανταρακια ΝΥ 1.30 (παρολο που εχουν χασει 5 απο τα 6 παιχνιδια φετος οι Wizards ειναι ακομη χειροτεροι και εχουν χασει 6 παιχνιδια) και Celtics 1.35. Oτι ειναι πανω απο 1.20 πιστευω αξιζει τον κοπο. Που θα παιξεις?
shopping_addict Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα παιζα στα στανταρακια ΝΥ 1.30 (παρολο που εχουν χασει 5 απο τα 6 παιχνιδια φετος οι Wizards ειναι ακομη χειροτεροι και εχουν χασει 6 παιχνιδια) και Celtics 1.35. Oτι ειναι πανω απο 1.20 πιστευω αξιζει τον κοπο. Που θα παιξεις? γεια σας παιδια εγω θα παιξω στανταρ Washington Wizards @ 3,00 στο interwetten.com (καλο, ε αντε να κανουν ενα θαυματακι να κερδισουν κι αυτοι το ματς κι εγω στο στοιχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα