Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε πειραζει αν δε παιξει με τους Μπακς, σημασια εχει να προλαβει τους Ολυμπιακους.

Δημοσ.

Ξυπνάγαμε να δούμε Γιάννη τα ξημερώματα. Είχαμε τη λαχτάρα για νίκες, δυνατά παιχνίδια και να δούμε τον Γιάννη πρωταθλητή.... Τώρα ξενερώσαμε εντελώς .... Ελπίζω να βγει γέρος και δυνατότερος απ'αυτή τη περιπέτεια. Εύχομαι και του χρόνου να βελτιώσει τις βολές και να κλείσει στόματα..... Γερά με τσαμπουκά Γιάνναρε .....

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφορεί στο τουιτερ ότι δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό αλλά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. I'll take it για πλάκα μπροστά σε οτιδήποτε άλλο. Αν είναι αληθές μιλάμε για πραγματικό τέρας που έκανε absorb τέτοιο τραυματισμό.

Δεν νομίζω να ξαναυπαρξει τέτοια ευκαιρία για τίτλο με τους Μπακς αλλά χεστήκαμε για τους κακομπακς πραγματικά έχουν κουράσει. Άμα φύγει προφανώς και το παίρνει και του χρόνου που λέει ο λόγος.  

εδιτ: επιβεβαίωσε και ο woj. Εξωγήινος Γιάννης 👽. Άντε πες του να μη μπει τώρα αν κρατήσουν κάνα δυο βδομάδες ακόμα οι Μπακς (χλωμό af)

Επεξ/σία από Armored
Δημοσ.

απο την κουραση το επαθε,ας ελπισουμε να ξεκουραστει μερικες μερες και αν χρειαστει να παιξει ακομη και με χοκς καποιο ματς που θα ειναι do or die.Το ονειρο προς το δακτυλιδι συνεχιζεται.Επομενοι στοχοι οι παυλος γιωργος,χρηστος παυλος,αητον,κραουντερ,κολινς,καμπελα.

Δημοσ.

Έχει ελληνική ψυχή ο Γιάννης! 😎

Λίγο ξενέρωμα βέβαια ... αλλά τι να κάνουμε! Ευτυχώς έχουμε και Euro 2020!

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν έπαθε αυτό που όλοι φοβόμασταν, δεν πιστεύω οτι θα ξαναπαίξει θα είναι μεγάλο ρίσκο. 

Δημοσ.

Θα είναι μεγάλη μπόυρδα των bucks να τον βάλουν να ξαναπαίξει φετος . Αυτό είχε κάνει κ το gloden stste με τον  durant ,έγινε υποτροπή και κόντεψαν να του κόψουν την καριέρα . Αλλά η βραδιά ανήκει σε αυτούς 

IMG_20210701_080257.jpg

Δημοσ.

Που έχει ρε γκαις νέα για το update στον τραυματισμό. Ότι γκουγκλαρω μου βγάζει γενικά άρθρα ότι τραυματιστηκε απλα

Που έχει ρε γκαις νέα για το update στον τραυματισμό. Ότι γκουγκλαρω μου βγάζει γενικά άρθρα ότι τραυματιστηκε απλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Γύρω στις 7-10 βδομάδες είναι ο χρόνος επιστροφής του 

Δημοσ.

Ελπιζω το ενδιαφερον ολων μας/σας να ειναι να γυρισει υγιης και χωρις νυστερι. 

Να παιξει φετος δεν υπαρχει περιπτωση και δεν υπαρχει και λογος για να ειμαστε ειλικρινεις. Ναι ηταν μεγαλη ευκαιρια φετος αλλα πρεπει να προστατευτει γιατι ο τροπος παιχνιδιου του , οι πολλες σωματικες επαφες , οι μπουκες, απαιτουν να εχει το σωμα του υγιες ωστε να εχει μια καριερα με διαρκεια. 

Κατα τα αλλα , παμε Suns να παρουν αυτο που αξιζαν και δεν πηραν Nash, Amare, Barbosa, Marion. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, rus είπε

Δε πειραζει αν δε παιξει με τους Μπακς, σημασια εχει να προλαβει τους Ολυμπιακους.

Τι να προλάβει? αχαχαχαχαχαχα😁

Το ξέρεις ότι ένας θα περάσει από Bικτόρια, έτσι? Περίμενε εσύ το θαύμα του Πιτίνιο.🤣

Πάντως αφού δε τραυματίστηκε σοβαρά, πάλι καλά. Αν και στη θέση του θα έκανα μια επέμβαση γιατί αυτό το γόνατο τον ταλαιπωρεί συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εεεε...με εηντζ,μαρλι,τζονσον,μπαρκλει,ντουμαρς,τσεημπερς οπου δυστυχως εκεινη την εποχη κανεις δε μπορουσε να παρει δακτυλιδι οσο επαιζε ο τζορνταν.

Λογικα αν χρειαστει θα παιξει με ατλαντα κυριως αν μεινουν πισω με 3-2 στο σκορ.

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...