rus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δε πειραζει αν δε παιξει με τους Μπακς, σημασια εχει να προλαβει τους Ολυμπιακους.
IcemanGr71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Ξυπνάγαμε να δούμε Γιάννη τα ξημερώματα. Είχαμε τη λαχτάρα για νίκες, δυνατά παιχνίδια και να δούμε τον Γιάννη πρωταθλητή.... Τώρα ξενερώσαμε εντελώς .... Ελπίζω να βγει γέρος και δυνατότερος απ'αυτή τη περιπέτεια. Εύχομαι και του χρόνου να βελτιώσει τις βολές και να κλείσει στόματα..... Γερά με τσαμπουκά Γιάνναρε ..... 4
Armored Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Κυκλοφορεί στο τουιτερ ότι δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό αλλά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. I'll take it για πλάκα μπροστά σε οτιδήποτε άλλο. Αν είναι αληθές μιλάμε για πραγματικό τέρας που έκανε absorb τέτοιο τραυματισμό. Δεν νομίζω να ξαναυπαρξει τέτοια ευκαιρία για τίτλο με τους Μπακς αλλά χεστήκαμε για τους κακομπακς πραγματικά έχουν κουράσει. Άμα φύγει προφανώς και το παίρνει και του χρόνου που λέει ο λόγος. εδιτ: επιβεβαίωσε και ο woj. Εξωγήινος Γιάννης 👽. Άντε πες του να μη μπει τώρα αν κρατήσουν κάνα δυο βδομάδες ακόμα οι Μπακς (χλωμό af) Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Armored
3DJIN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 απο την κουραση το επαθε,ας ελπισουμε να ξεκουραστει μερικες μερες και αν χρειαστει να παιξει ακομη και με χοκς καποιο ματς που θα ειναι do or die.Το ονειρο προς το δακτυλιδι συνεχιζεται.Επομενοι στοχοι οι παυλος γιωργος,χρηστος παυλος,αητον,κραουντερ,κολινς,καμπελα.
cambo99 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Έχει ελληνική ψυχή ο Γιάννης! 😎 Λίγο ξενέρωμα βέβαια ... αλλά τι να κάνουμε! Ευτυχώς έχουμε και Euro 2020!
gas83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 φοβερα νεα πες μας τωρα οτι θα προλαβει και κανα ματς να καυ....με εντελως
greekfragma Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Σούπερμαν παικταρά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος ρε φίλε.
Weiss Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Ευτυχώς δεν έπαθε αυτό που όλοι φοβόμασταν, δεν πιστεύω οτι θα ξαναπαίξει θα είναι μεγάλο ρίσκο.
vargas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Θα είναι μεγάλη μπόυρδα των bucks να τον βάλουν να ξαναπαίξει φετος . Αυτό είχε κάνει κ το gloden stste με τον durant ,έγινε υποτροπή και κόντεψαν να του κόψουν την καριέρα . Αλλά η βραδιά ανήκει σε αυτούς
costacurta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Που έχει ρε γκαις νέα για το update στον τραυματισμό. Ότι γκουγκλαρω μου βγάζει γενικά άρθρα ότι τραυματιστηκε απλα Που έχει ρε γκαις νέα για το update στον τραυματισμό. Ότι γκουγκλαρω μου βγάζει γενικά άρθρα ότι τραυματιστηκε απλα
Sorath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.nba.com/news/giannis-antetokounmpo-knee-injury-update https://www.to10.gr/basket/nba/1650089/anakoufisi-antetokounbo-apefyge-ta-chirotera-agnostos-o-chronos-tis-epistrofis/ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Sorath
vargas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, costacurta είπε Που έχει ρε γκαις νέα για το update στον τραυματισμό. Ότι γκουγκλαρω μου βγάζει γενικά άρθρα ότι τραυματιστηκε απλα Που έχει ρε γκαις νέα για το update στον τραυματισμό. Ότι γκουγκλαρω μου βγάζει γενικά άρθρα ότι τραυματιστηκε απλα Γύρω στις 7-10 βδομάδες είναι ο χρόνος επιστροφής του
james9tito Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Ελπιζω το ενδιαφερον ολων μας/σας να ειναι να γυρισει υγιης και χωρις νυστερι. Να παιξει φετος δεν υπαρχει περιπτωση και δεν υπαρχει και λογος για να ειμαστε ειλικρινεις. Ναι ηταν μεγαλη ευκαιρια φετος αλλα πρεπει να προστατευτει γιατι ο τροπος παιχνιδιου του , οι πολλες σωματικες επαφες , οι μπουκες, απαιτουν να εχει το σωμα του υγιες ωστε να εχει μια καριερα με διαρκεια. Κατα τα αλλα , παμε Suns να παρουν αυτο που αξιζαν και δεν πηραν Nash, Amare, Barbosa, Marion.
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, rus είπε Δε πειραζει αν δε παιξει με τους Μπακς, σημασια εχει να προλαβει τους Ολυμπιακους. Τι να προλάβει? αχαχαχαχαχαχα😁 Το ξέρεις ότι ένας θα περάσει από Bικτόρια, έτσι? Περίμενε εσύ το θαύμα του Πιτίνιο.🤣 Πάντως αφού δε τραυματίστηκε σοβαρά, πάλι καλά. Αν και στη θέση του θα έκανα μια επέμβαση γιατί αυτό το γόνατο τον ταλαιπωρεί συνέχεια.
3DJIN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) εεεε...με εηντζ,μαρλι,τζονσον,μπαρκλει,ντουμαρς,τσεημπερς οπου δυστυχως εκεινη την εποχη κανεις δε μπορουσε να παρει δακτυλιδι οσο επαιζε ο τζορνταν. Λογικα αν χρειαστει θα παιξει με ατλαντα κυριως αν μεινουν πισω με 3-2 στο σκορ. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από 3DJIN 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα