Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περπατώντας θα το πάρουν οι suns. Ίσως και με σκούπα τους hawks.

Η φάτσα του Bud όταν τραυματίστηκε όλα τα λεφτά πάντως. Είναι η κλασική "ώρα να ψάχνω αγγελίες αύριο για δουλειά".😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο αν είσαι ο σούπερμαν μπορείς να μην τραυματιστείς από κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

Γύρισε πολύ άσχημα αλλά είναι τρομερό σκαρί δεν αποκλείω να τη γλιτώσει με κάποιο strain αντίστοιχο του καβαι. Με tear σε χιαστο ή μινησκο δεν παίρνει και πολύ να το καταλάβεις όσο ζεστός και να είσαι. Άρα θέλουμε να πάει μακρυά η σειρά τώρα μπας και γίνει το θαύμα..

Δημοσ.

κοίτα...μπορεί και είναι σκληρό σαν εικόνα. (την έσβησα) αλλά ήθελα να κάνω ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έγινε ζημιά επειδή το πατάει όπως έγραψε το παλικάρι στη προηγούμενη σελίδα.

το ότι είναι τέρας ελαστικότητας και γερό σκαρί δε σημαίνει οτι μόλις κρυώσει δε θα διαπιστωθεί το πρόβλημα.

εγώ περιμένω πολύ άσχημα νέα σαν διάγνωση. περιμένω όμως και έναν Γιάννη να κάνει αυτό που πρέπει για να επανέλθει στο μισό χρόνο από τον οποιονδήποτε άλλο.

έχω πει πολλές φορές την αγάπη μου απέναντι στο Γιάννη, κυρίως γιατί έζησα και κάποια χρόνια στην ίδια γειτονιά και στις ίδιες μπασκέτες του Τρίτωνα στα Σεπόλια.

θα ερχόταν και ο τραυματισμός κάποια στιγμή με την ένταση που αμύνεται και με την έκταση του κορμιού του.

πάντα αυτό έλεγα για το Γιάννη. να είναι υγιής πάντα.

το ιατρικό επιτελείο είπε για υπερέκταση στο αριστερό γόνατο. προφανώς καλύπτει πολλά που καλύτερα να μην τα προδικάσουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ηλίθια η όλη φάση φέτος στο nba αν το καλοσκεφτείς. Ελάχιστος χρόνος ξεκούρασης και αποθεραπείας μετά την φούσκα. Συνεπτυγμένο πρόγραμμα με αρκετά back 2 backs στην regular και φυσικά η σφαγή που είναι τα playoffs αν επιζήσεις μέχρι τότε. Και το έχω γράψει ότι ο Γιάννης έπαιζε με πρόβλημα σε αυτό το γόνατο από το παιχνίδι με τους Spurs τον Φλεβάρη. Το ίδιο γόνατο που τον ταλαιπωρεί τόσα χρόνια αραιά και που. Άσχετα αν είναι τόσο προικισμένος και δε μπορείς να το καταλάβεις (έριξε 50ρα στο portland μετά τους spurs πχ). Ας ελπίσουμε του χρόνου να σκεφτούν και λίγο την υγεία των παιχτών και όχι μόνο το "product". Γιατί ας πούμε τώρα τους γυρνάει boomerang ως προς το ενδιαφέρον. Κανένας δεν ήθελε να δει μόνο του τον KD.

Δημοσ.

Μη τη ψάχνεις τη δουλειά .  It's all about the money και η παραγωγή παικτών είναι ατελείωτη. Απλά λιγοστεύουν τα Legacy's.

Αναλώσιμοι είναι όλοι. Και στο ΝΒΑ και στο ποδόσφαιρο και παντού. Το μόνο που νοιάζει τους ΚΑΤέχοντες είναι να γίνονται περισσότερα ματς. περισσότερη αποβλάκωση στις οθόνες, περισσότερες διαφημίσεις και χορηγοί.

Έχω σιχαθεί τον σύγχρονο αθλητισμό όπως κατάντησε. Σιγά σιγά σταματάω να βλέπω που παλιά έβλεπα τα πάντα. Από στίβο, ομαδικά, ατομικά, μέχρι και πινγκ πονγκ. 

Εν πάσει περιπτώσει. Ο τραυματισμός θα είναι σοβαρός. Προβλέπω πιθανόν χειρουργείο και 3-4 μήνες αποθεραπεία. Μακάρι να μην είναι τίποτα.  Ο πρώτος που θα πανηγυρίσω θα είμαι.

Δημοσ.

ΔΕ μπορώ να βλέπω άλλο Σλόπεζ. Ο τύπος είναι καρικατούρα. Σαν μερικά mobs σε videogame που κινούνται τόσο αργά και έχουν τόσο telegraphed attacks που μπορείς να κάνεις τσιγάρο μέχρι να χρειαστεί να πατήσεις κάποιο κουμπί.

Δημοσ.

Ξεκίνησα να βλέπω nba μόνο για τον Antetokounmpo. Από την σεζόν 15/16 που άρχισε να κάνει τις μεγάλες εμφανίσεις και να παίρνει ρόλο ηγέτη σιγά σιγά, άρχισα να φοβάμαι γι' αυτή τη στιγμή. Ειδικά τότε που ήταν ακόμα πιο άπειρος, έμπενε με τόση ενέργεια και φόρα σε όλες τις φάσεις που απο θάυμα δεν είχε σοβαρό τραυματισμό νωρίτερα. Στο παιχνίδι με τους Knicks το 2018 έπαιζε επίσης πολύ δυνατά, ειδικά στα ματσαρίσματα με τον Porzingis. Τελικά, ο δεύτερος τραυματίστηκε στο γόνατο σε εκείνο το παιχνίδι και έχασε την υπόλοιπη σεζόν, κι ο Γιάννης έκανε το γνωστό κάρφωμα πάνω από τον Hardaway jr. Σήμερα τελικά ήταν η σειρά του να φανεί άτυχος, αλλά όπως είπα, με τον τρόπο παιχνιδιού του το περίμενα από παιχνίδι σε παιχνίδι οτι θα γινόταν κάποια στιγμή.. Καλή και σύντομη ανάρρωση εύχομαι!
Υ.Γ. Η σεζόν τέλειωσε για τους Bucks.. τώρα πρέπει να κάνουν damage control.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να τελείωσε τίποτα ακόμη. Θα είναι βλάκες να μην το παλέψουν τουλάχιστον στα εντός έδρας. Αρκεί Jrue και Chris να μην χαθούν και όλα γίνονται...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Δεν νομίζω να τελείωσε τίποτα ακόμη. Θα είναι βλάκες να μην το παλέψουν τουλάχιστον στα εντός έδρας. Αρκεί Jrue και Chris να μην χαθούν και όλα γίνονται...

Με το που γυρίσει young its a wrap. Άντε να το πάνε στα 7 αν είναι τυχεροί.

Αλλά και οι hawks δε θα πάνε πουθενά μετά.😁 Όχι ότι nba finals δεν είναι τρελό κατόρθωμα για μια τέτοια ομαδίτσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Όταν βλέπεις τον ταβερνιάρη σα κλαμμένο μνι και το βλέμμα του Τάκερ καταλαβαίνεις τι mentality πλέον υπάρχει.

Το βαρόμετρο ήταν ΜΟΝΟ ο Γιάννης. Μόλις βγεί και η μαγνητική αργότερα με τα κακά τα νέα, οι Μπακς θα καταρρεύσουν.

Είναι η πρώτη φορά και ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο που τραυματίζεται ο σούπερ σταρ. Κανένας άλλος δεν έχει τις μπάλες για κουβάλημα. Ο Κρίς δεν ήταν ποτέ σταθερός. Ο Χόλιντεη αν είναι όντως τέτοια παικτάρα είναι ακόμα ΕΚΤΟΣ χημείας και δεν αποδίδει εκτός από το ξέσπασμα στο ματς με την 30άρα.

Χωκς σε 6 και δαχτυλίδι στους Σανς εκτός και αν ο PG κάνει τα παιχνίδια της ζωής του.

when u start the game slow.. you are forced to play harder all night thus risking a higher probability of injury.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν φωνάζει ο λεμπρον κάποιοι κλείνουν τα αυτιά τους .. Για να μην πω τι διάβαζα εδώ μέσα ,τι να κάνουμε που κ Γιάννης δεν τραυματίζεται ας πρόσεχαν  με τον irving κλπ. Είτε έτσι είτε αλλιώς η σεζόν τελείωσε για τους bucks

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Εντωμεταξύ ο bud  δεν ντρέπεται καθόλου . Σε τραυματισμό που είναι minimum δύο με τέσσερις εβδομάδες γυρνάει και λέει θα προσπαθήσει να παίξει. Τη θεσούλα του και τίποτα άλλο..

FB_IMG_1625027380871.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, xgol είπε

Καθολου δε ριχνω το επιπεδο. Σου απαντω συγκεκριμενα σε κατι που ειπες. Και πιο πανω εχω απαντησει εκτενεστατα για το τι ισχυει στον επαγγελματικο αθλητισμο. 

Επισης, ατομικα, ενα scouting report περιλαμβανει το ποσο επιρρεπής ειναι ενας αθλητης σε τραυματισμους. Ειναι ενας παραγοντας που συνθετει το προφιλ του παικτη. Πχ ο Νεντοβιτς, ενας παικτης που αν ηταν υγιης θα ηταν στο ΝΒΑ, καταντησε να περιμενει προταση (αυτου) του Παναθηναικου. Γιατι αραγε;

Ο Γιαννης αντιθετως, ειναι μαζι με τον Γουστμπρουκ, ο παικτης που δινει το 100% σε αμυνα και επιθεση, σε καθε ματς, και κατα την αποψη του Μπαρκλευ αυτοι οι δυο ειναι οι κορυφαιοι στην ιστορια του ΝΒΑ (σε αυτο το κομματι). Το οτι το κανει αυτο και παραλληλα δεν τραυματιζεται σοβαρα, αποτελει κομματι του ταλεντου του.  

Κι ομως, δεν λες "για το τι σχυει". Λες απλως την αποψη σου η οποια εχει κατα τη γνωμη σου αυξημενη βαρυτητα/εγγυροτητα επειδη κατι.

Για τα περι τραυματισμου δεν εχει νοημα να αχολιασω κατι. Εχω γραψει πολλες φορες οτι ο τροπος παιχνιδιου του ειναι καταστροφικος. Μακαρι να γυρισει υγιεις και μυαλωμενος.

Επεξ/σία από eaglos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...