DKNI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κατι ξερω που δεν παιζω την ομαδα μου... Εμενα οι Σελτικς, ειπα "χωρις Πιρς αυτοι, χωρις Γκορντον οι αλλοι, νταξει" αλλα ελεος να ουμε, απο τα χειροτερα ματς του Γκαρνετ
kosmasgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KUxIMAyRxfI http://www.youtube.com/watch?v=wfFuzPDu2L8
DKNI Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Aπιστευτο ματς στην Οκλαχομα, εμεις πραγματικα για λυπηση χωρις ασο. Σκοραρουν μονο Μελο-Αμαρε γιατι αυτοι δημιουργουν φασεις μονοι τους, ολοι οι αλλοι τιποτα (αντε κανα επιθετικο ο Τσαντλερ) αφου δεν υπαρχει ασος να τους βγαλει φασεις
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Οταν παω να μπω nba.com μου βγαζει αυτό οτ μηνυμα: Duplicate headers received from server The response from the server contained duplicate headers. This problem is generally the result of a misconfigured website or proxy. Only the website or proxy administrator can fix this issue. Error 350 (net::ERR_RESPONSE_HEADERS_MULTIPLE_LOCATION): Multiple Location headers received. This is disallowed to protect against HTTP response splitting attacks. καμια ιδεα;
greekboy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 το ιδιο μηνυμα παιρνω και εγω αλλα το παραξενο ειναι οτι μου το δειχνει μονο στο λαπτοπ οχι στον σταθερο :S
renesis8 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως παίζει κάτι με το sport24 που έχει σελίδα NBAGreece? Εγώ όταν μπαίνω στο ΝΒΑ.com με πετάει συνεχώς στο NBAGreece κ πρεπει να αλλάξω εκεί τις ρυθμίσεις για να μπορέσω να μπω στην επισημη ιστοσελίδα. Έχει ακουστεί τπτ για καμιά μεταγραφή των Σελτικς? Με τους 3 γερασμένους είμαστε λίγο πεθαμένοι. Θα πάρουμε κανένα σέντερ της προκοπής?
DKNI Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @ren Πανω αριστερα το sport24 εχει λινκ για το .com Απο ΙΕ παει με την μια Απο Firefox πατα 3-4 φορες σερι πανω του και τελικα θα σε παει στο nba.com
maxilari Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @ Chrisxxx: εμένα δεν μου κάνει πρόβλημα. Δεν περίμενα να τα πάει τόσο άσχημα το Dallas. Πριν ξεκινήσει η σεζόν πόνταρα σε αυτούς.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Έχει ακουστεί τπτ για καμιά μεταγραφή των Σελτικς? Με τους 3 γερασμένους είμαστε λίγο πεθαμένοι. Θα πάρουμε κανένα σέντερ της προκοπής? Τίποτα δεν έχει ακουστεί. Η μαλακία της δεκαετίας που έδιωξε η διοίκηση τον Πέρκινς για να μην πάρει ουσιαστικά τίποτα. Ο Ζερμαίν φαίνεται να μην μπορεί δυστυχώς, πάλι καλά που αποδίδει πολύ καλά ο Μπάς.
DKNI Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι εχασαν παικτες (Τσαντλερ κυριως αλλα και Μπαρεα-Στιβενσον) αλλα τοσο ασχημα... Βεβαια, για να λεμε του στραβου το δικιο, χθες χασανε με απιστευτο μπαζερ μπιτερ του KD, αν δεν ειχε μπει αυτο τωρα θα ηταν στο 1-2 (εστω με εντος εδρας συντριβη απο τους φορμαρισμενους Χιτ αλλα και εκτος νικη με Οκλαχομα)
nikos21aek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί και πέρυσι τι είχαν βγεί δηλαδή στην regular οι Ντάλας;3οι στη Δύση και 5οι συνολικά.Ε φέτος επειδή λογικά θα είναι και η χρονιά του KD θα βγούνε 4οι στη δύση και 6οι συνολικά..klain main.Και οι Celtics χωρίς Πίρς και παραλίγο να κερδίσουν και μέσα στους Νίκς και μέσα στους Χιτ.Στις πολύ λεπτομέρειες χάσαν.Χάσαν και ένα παιχνίδι εκτός προγράμματος εκτός έδρας κιόλας από ομάδα της δύσης κιόλας.Σιγά τα ωά.Χαλαρά θα βγούνε 3οι όπως και πέρυσι στην ανατολή με τόσο ανεβασμένο Ρόντο φέτος. @Chrisxxx bug του chrome πρέπει να είναι αυτό.Μπες sport24 και από εκεί nba και nba.com
nikos21aek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Άχαστο σήμερα.Άπειρους πόντους ο Γκρίφιν.Το παλικάρι ο Μπούζερ δεν αστειέυεται.Κρέμασε όλη την ομάδα με τους Λείκερς παραλίγο να χάσουν.Έμπαινε και από το +10-15 πήγαινε στο μείον σε χρόνο ρεκόρ.Κρέμασε όλη την ομάδα με τους Γουόριορς τρέχαν και δεν φτάναν στο τέλος αλλά @@,με τους Κίνγκς τα χάναν οι άλλοι αλλιώς και αυτό ντέρμπι θα το έκανε.Ε του πούστη σήμερα με τον Γκρίφιν είναι τόσο αργό αυτό το ζώο που χαλαρά θα βάλει ο Γκρίφιν οσους πόντους μπορεί και όλα τα σκρίν θα γίνονται πάνω του για να βαράνε αβέρτα ελευθερα σουτ όπως με τους GS.Δεν ξέρω αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν οι Κλίπερς αλλά πάνε για 30 πόντους σήμερα και ο Γκρίφιν και ο Πόλ. Έχει γίνει τόσο προβλέψιμο το πως θα παίξεις επιθετικά τους bulls πλέον που αν δεν φροντίσουν να τον ανταλλάξουν ASAP θα πάθουν μεγάλο κάζο φέτος.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Που μπορώ να βλέπω τους αγώνες του ΝΒΑ σε HD ποιότητα με πληρωμή?
Tilemaxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Που μπορώ να βλέπω τους αγώνες του ΝΒΑ σε HD ποιότητα με πληρωμή? https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform?utm_source=greececom&utm_medium=text&utm_content=general&utm_campaign=greecet 170€ για όλη την σεζόν. Σου προτείνω να το αγοράσεις στα play-off που θα βγούν προσφορές, γιατί τα λεφτά είναι πολλά ακόμα. Έτσι κάναμε και πέρσυ ορισμένα μέλη εδώ και μας συνέφερε πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα