Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

χαχαχαχα, αντε ρε, ετσι εγραψε; αχχαχαχα, αλλος πορωμενος,

δεν τον χαλασε το γκολντεν στεϊτ,

εγω το γραφα απο προχθες που κολ@ωσα να το πονταρω μες στα κλιπερια,

κι οτι δεν ειναι για να το εμπιστευεσαι εκτος εδρας,

εδω περσυ καταφερε κ εχασε ... απ'τα νετσια :P

Δημοσ.

Bασικα οι Κλιπερς προχθες παιξανε μεσα στο Οκλαντ και μαλλον ευκολα κερδισαν τους Γουοριορς, απλα χθες δεν υπηρχε περιφερειακη αμυνα των Μπουλς, οτι θελανε κανανε ο Καρι (που γυρισε το ποδι στο τελος) και ο Ελις αλλα πασαραν κιολας (αεραμυνα ο Νοα σε κατι αλευ ουπς)

Δημοσ.

Παπάρια εύκολα κέρδισαν οι Κλίπερς.Δώρο τους έκανε ο Μάρκ Τζάκσον.Χθές μαμήθηκε ο δίας.Από όπου και να σουτάραν το βάζαν οι άλλοι και όταν παίξαν οι μπούλς αναγκάστηκαν να κάνουν σουτ της παρηγοριάς μπας και το γυρίσουν δεν μπήκαν και θεός σχορέστους.Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στους μπούλς φέτος στην περιφερειακή άμυνα.Θα το έγραφα και για το παιχνίδι με τους Λέικερς.Όταν θα παίζουν με ομάδες που διαθέτουν καλούς σουτέρ θα είναι πολύ επίφοβοι.Όταν θα παίζουν με αντιπάλους που παίζουν μέσα θα κάνουν πάρτυ.

Ναι ότι και να μου λες για τον Χάουαρντ για τους Μπούλς πιο πολύ ταιριάζει ο Νόα.Σίγουρα οι Μπούλς δεν χάσαν λόγω Νόα χθές και σίγουρα οι Μάτζικ δεν κερδίσαν λόγω Χάουαρντ χθες.Ο ένας αυτό που μπορεί το δίνει στο μάξιμουμ.Και τα έδωσε και χθές.Αν και δεν πολυέπαιξε χθες.Δεν ξέρω γιατί είχε τον Ασίκ πολύ ώρα μέσα.Μπορεί και για αυτόν τον λόγο να μην κατάφεραν να το γυρίσουν.Άλλο Νόα άλλο Ασίκ.Ο Χάουαρντ αυτό που μπορεί δεν δίνει ούτε το 20% και τον θεωρεί και ο κόσμος σοβαρό παίχτη.Ας πάει στο LA να πάρει και εκεί τα @@ του μπας και καταλάβετε ότι το παλικάρι είναι υπερτεμπέλης.

Δημοσ.

ωπα, ψυχραιμια, ο howard ειναι για μενα ο νο1 σεντερ αυτη την εποχη στο νβα,

που καταντησαμε θα μου πειτε, αλλα δεν βρισκω καλυτερο,

οχι οτι τον θεωρω κατι φοβερο,

τεσπα, ο χαουαρντ εχει κ το αλλο προβλημα, δεν εχει σοβαρο play maker να του βγαζει τις ασιστ την μια μετα την αλλη, αν παιξει με εναν τετοιο θα δεις πως θα σκαει τις 40αρες την μια μετα την αλλη

Δημοσ.

Παπάρια εύκολα κέρδισαν οι Κλίπερς.

Περιπατο...

Αν δεν εκανε το σερι με τα 3 σουτ ο Πολ θα το εκανε ο Μπιλαπς ή αλλος. Φαινοταν ποιος εχει λυσεις. Και με σβηστο Γκριφιν παρα τους 20π

Σίγουρα οι Μπούλς δεν χάσαν λόγω Νόα χθές και σίγουρα οι Μάτζικ δεν κερδίσαν λόγω Χάουαρντ χθες.Ο ένας αυτό που μπορεί το δίνει στο μάξιμουμ.Και τα έδωσε και χθές

Γελαει ο πλανητης με την εμμονη σου. Μα φυσικα, πως το σκεφτηκα, "μφφφφφ, σιγαααα μην κερδισαν λογω Χαουαρντ οι Ματζικ, μφφφφφ"...χαχα, ρε τι Β' Δημοτικου εχουμε γινει

Παντως εχεις ενα δικιο, οντως ο Νοα αυτο μπορει αυτο δινει, και δεν γινεται να χασει μια ομαδα λογω μειωμενης αποδοσης του Νοα.

Αυτο ακριβως φιλε μου, ειναι ο Τασος Παντος του ΝΒΑ. Αυτο ειναι το θεμα, οτι ποτε καμια ομαδα δεν θα χασει λογω Νοα. Αυτο κατι δειχνει. Αυτο εξηγει το γιατι λεει ο Χαουαρντ "θελω να φυγω" και γινεται χαμος σε ολα τα σαιτ ενω αν το πει ο Νοα θα ηταν 5η ειδηση

Τεσπα, και τον Χακιμ να εφερνα παραδειγμα, εσυ θα επεμενες οτι "τα νουμερα δεν εχουν σημασια, τον Νοα θελουν οι Μπουλς". Γι'αυτο αν τους το επιτρεψει η Αντιντας σε 30' μεσα ανταλλασουν τον Νοα με τον Χαουαρντ...

Δημοσ.

O πλανήτης γελάει που λέμε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα και συνεχίζεις να απαντάς σαν να στον έβγαλα τον χειρότερο παίχτη του ΝΒΑ.Ναι ο καλύτερος σέντερ του ΝΒΑ είναι.Το έχω πεί ίσα με 10 φορές.Αλλά δεν είναι κάτι φοβερό.Δεν παίζει σύμφωνα με αυτό που θα έπρεπε να παίζει λόγω σώματος.Και με σοβαρούς αντιπάλους χάνεται.Για αυτόν τον λόγο για εμένα αν δεν σοβαρευτεί λίγο δεν πρόκειται να κάνει τίποτα όπου και να πάει.

Στο μόνο πράγμα που διαφωνούμε είναι ότι ο Νόα δεν είναι κανένας Τάσος Πάντος του ΝΒΑ.Είναι ο 3ος-4ος καλύτερος σέντερ του ΝΒΑ,μέλος της δεύτερης καλύτερης αμυντικής 5άδας του ΝΒΑ(δηλαδή στην πρώτη ήταν ο Χάουαρντ δεύτερος είναι αυτός).Και προσφέρει τρομερή ενέργεια και ψυχή στην ομάδα.Και επίσης για εμένα τον προτιμώ από τον Χάουαρντ στους Μπούλς.

Ο Νόα με όποιον αντίπαλο και να παίζει θα βάλει περίπου 10 πόντους,θα πάρει περίπου 13 ριμπάουντ,θα κάνει περίπου 3 κλεψίματα και θα κάνει περίπου 2 τάπες.Και θα αναγκάσει καμμιά 10άρα φορές αντιπάλους σε λάθος με την άμυνά του.Δηλαδή είναι ΣΤΑΘΕΡΟΣ παίχτης.Και ΚΑΘΕ φορά που βρίσκεται στο παρκέ θα μπριζώσει μέχρι και τον τελευταίο παίχτη της ομάδας να σκυλιάσει για να κερδίσουν.Η μειωμένη απόδοση του Νόα είναι από 10 πόντους να βάλει 7,από 13 ριμπάουντ να πάρει 11,από 3 κλεψίματα να κάνει 2,από 2 τάπες να κάνει μία.Εννοείται ότι το να μην χάνει κάποια ομάδα εξαιτίας του είναι προσόν.Οποιαδήποτε ομάδα με 5 τόσο σταθερούς παίχτες θε έπαιρνε χαλαρά το πρωτάθλημα.Μακάρι να ήταν το ίδιο σταθεροί και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Τα ποσοστά αυτά τα έχει και ο Ζερμέν Ο' Νήλ, άρα είναι μέσα στο Top 5 σέντερ στο ΝΒΑ; Εγώ το καλοκαίρι είδα έναν Νόα που του έκανε πλάκα ο Μπουρούσαρος, λετ μι γκές τι θα γινόταν αν στη θέση του Νόα ήταν ο Χάουαρντ.

Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι το ΝΒΑ έχει έλλειψη σε σεντερ τα τελευταία χρόνια. Ο Χάουαρντ θεωρείται (και είναι) ο καλύτερος όλων λόγω σωματοδομής. Παίζει πολύ καλή άμυνα αλλά από τεχνική στην επίθεση είναι... Συμφωνώ βέβαια κ με αυτόν που είπε ότι χρειάζεται κ έναν PG σωστό για να του δίνει ασιστ. Ο Νοα είναι από τους παίκτες τύπου Γκλεν Ντέιβις. Τόσο μπορεί, τόσο παίζει κ κάθε φορά τα δίνει όλα. Δεν είναι άμπαλος αλλά δεν είναι κ κάτι το ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Τα ποσοστά αυτά τα έχει και ο Ζερμέν Ο' Νήλ, άρα είναι μέσα στο Top 5 σέντερ στο ΝΒΑ; Εγώ το καλοκαίρι είδα έναν Νόα που του έκανε πλάκα ο Μπουρούσαρος, λετ μι γκές τι θα γινόταν αν στη θέση του Νόα ήταν ο Χάουαρντ.

Θα σου πω εγώ τι θα γινόταν άμα το πας έτσι που δεν πάει έτσι.Πάρτα όλα τα καλομαθημένα μαζί.Κατέβηκε ο Kobe μετά για να μην ξαναγίνουν ρεζίλι τα τσίρκα.

http://www.youtube.com/watch?v=sTPWLbSwP0o&feature=related

Είναι πολύ περισσότερη η δουλειά που προσφέρει ένας παίχτης στο γήπεδο από το μαρκάρισμα του προσωπικού του αντιπάλου.Για αρχή ο Πάρκερ μπορεί να έκανε και το καλύτερο Eurobasket της ζωής του.Για τέλος δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε και πολύ ακόμη.Να περιμένεις φέτος να δείς ποιός θα είναι στο all star game στην ομάδα της Ανατολής.

Υ.Γ. Η Γαλλία πήγε τελικό περίπατο κιόλας μετά από 1 δισεκατομμύριο αποτυχημένες προσπάθειες.Τι του έκανε ο γαμπρός του Μάκαρου;Όλη η Ελλάδα έβαλε 55 πόντους στο παιχνίδι.Και αυτό γιατί είχε χεκωλοθεί στην πρώτη περίοδο και έβαλε κάτι τρίποντα απανωτά.Με 10 πόντους την περίοδο ήταν η Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλά τώρα συγκρίνεις τον Χάουαρντ του 2006 με τον Χάουαρντ του 2012; Κάπου εδώ σταματάει η συζήτηση, άντε και θα ψηφίσω τον Νοά για να μπεί στο All-Star Game φέτος biggrini.png

Δημοσ.

Ποιος νοα τωρα τι λετε? συγκρινεται με χαουαρντ ο νοα θα τρελαθουμε?? μερα με νυχτα.

ενα παικτακι της σειρας ειναι ο νοα και τιποτα αλλο που ειναι εργατης βοηθαει αλλα ως εκει τερμα! δεν παει παραπανω. ο χαουαρντ ειναι θηριο.

οσο για τον τζορνταν και τον τζαμπαρ και ολους τους αλλους ενταξει καλοι χρυσοι και αυτοι αλλα ειδικα για τζαμπαρ τζαμπερλειν ματζικ τζονσον μπιρντ αλλα και για τον μιχαλακη σε ενα βαθμο επαιζαν ρε παιδια σε εποχη σχεδον ερασιτεχνικη του μπασκετ και του νβα. ουτε τριποντο δεν προλαβαν μερικοι μην κανετε συγκρισεις με το επιπεδο που υπαρχει τωρα και παιζει ο Λεμπρον. εμεις παιζουμε στην δυσκολοτερη εποχη του νβα. τοτε ηταν αργοι σαν χελωνες και σιγα σιγα εγιναν γρηγοροι μετα το 95 περιπου ενω τωρα μιλαμε για σουπερ ταχυτητες που παιζεται το μπασκετ.

οποτε οι 27 ποντοι που πετυχαινει ο λεμπρον τωρα ισοδυναμουν κατα καποιο τροπο με του 35 του 1990 που πετυχαινε ο τζορνταν και τους 40 του 1970 που πετυχαινε ο τσαμπερλειν. αν ο λεμπρον επαιζε το 1960 και το 1970 20 χρονια θα ειχε 120 ποντους μεσο ορο και 20 πρωταθληματα μην λεμε χαζα. τοσο καλος ειναι! για αυτο απο παλια ολοι τον λεγανε Βασιλια του μπασκετ!

καλοι χρυσοι οι ματζικ μαικλ και οι αλλοι αλλα ο Λεμπρον ειναι εστω και λιγο καλυτερος τους. και ειναι μολις 26 χρονων!! διανοηθητε το!! εχει 14 χρονια ακομα μπασκετ που οι επιδοσεις τoυ θα εκτοξευθουν στα ουρανια υψη!!

Δειτε που φερνει τη μπαλα για να καρφωσει!!!!!! δειτε ανεση. :shock: :shock:

52633.6a00d83451b05569e20133f227418f970b-pi.jpg

δεν υπαρχουν αυτα απο κανεναν στην ιστορια!! και εχει ματια και στην πλατη για ασιστ συνεχως και παιρνει και ριμπαουντ σκοραρει θεαμα πληρες πακετο. μονο ο Μαικλ και ο Τσαμπερλειν θα μπορουσαν να πουνε οτι μπορουν να τον κοιταξουν στα ματια. γιατι και αυτοι κανανε φοβερα πραγματα. αλλα αν ο Λεμπρον ειναι ισαξιος με αυτους στα 26 του αναλογιστειτε σε 10-15 χρονια απο τωρα που θα ειναι και ποσο πιο σπουδαιος απο ολους θα ειναι. :confused:

ειμαστε τυχεροι φιλοι μου που ζουμε στην εποχη του Λεμπρον και τον βλεπουμε ζωντανα να παιζει και να μας χαριζει στιγμες μπασκετ. χαρειτε τον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...