ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Το παιχνίδι που έκανε σήμερα ο KD μόνο από PRIME Lebron το έχω δει τα τελευταία χρόνια. 1 1
vargas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, cambo99 είπε Για τον Harden εχεις να σχολιάσεις κάτι; Τι να σχολιάσω ; Εμφανώς ανέτοιμος
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 όπως είπα αυτό το παιχνίδι θα καθορίσει το legacy του Γιάννη. Εμένα προσωπικά με κάλυψε και μου απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα. Δε πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ποτέ στο milwaukee και ποτέ σαν o νούμερο Uno σε championship team. Ο Lillard και ο Doncic περιμένουν αν θέλει. 49/17/10 με άμυνα και δε ξεκουράστηκε δευτερόλεπτο. Τι να πεις. 1
vargas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε όπως είπα αυτό το παιχνίδι θα καθορίσει το legacy του Γιάννη. Εμένα προσωπικά με κάλυψε και μου απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα. Δε πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ποτέ στο milwaukee και ποτέ σαν o νούμερο Uno σε championship team. Ο Lillard και ο Doncic περιμένουν αν θέλει. Πλάκα πλάκα με doncic θα ήταν δίδυμο φόβητρο . The muscle and the brain. Αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει ππτε
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ακόμα και το game 6 θα είναι ζόρικο για bucks γιατί δε θα δούμε ξανά τέτοιο harden. Αν και πιστεύω θα το πάρουν.
vargas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Ακόμα και το game 6 θα είναι ζόρικο για bucks γιατί δε θα δούμε ξανά τέτοιο harden. Αν και πιστεύω θα το πάρουν. Νομίζω ότι οι bucks θα καταρρεύσουν ψυχολογικά μετά από αυτό το παιχνίδι . Δεν έχουν ένα ηγέτη να τους κρατάει στο παιχνίδι όταν τα πράγματα πάνε στραβά . Κ αυτό έχει περάσει στην ψυχοσύνθεση τους
Armored Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ο Γιάννης για τα unclutch στάνταρ του δεν έκανε άσχημο παιχνίδι, μέχρι να του φύγει η μπάλα από τα χέρια. Θα ακούσει πάλι τα κερατιατικα του ενώ Χόλιντεϊ και Μίντλετον ήταν δύο φορές πιο ανύπαρκτοι στα κρίσιμα. Ειδικά ο Χόλιντεϊ τρελή απογοήτευση, περίμενες έστω ένα παιχνίδι να κουβαλήσει και θυμίζει επικίνδυνα Μπλέτσο.
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Α και 3 blocks και 2 steals αν δε σε καλύπτει το 49/17/10. Και τώρα αφού είδαμε αυτόν τον KD, ας συνειδητοποιήσει το NBA πόσο ηλίθιο είναι για τον ανταγωνισμό να είναι συμπαίχτης στην ίδια ομάδα με harden και kyrie. 1
ShadowGame Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ότι καλό έχτισε ο pj tucker στα προηγούμενα ματς τα γκρέμισε σήμερα. Ο κρις πολύ μέτριος παρόλο που πήρε πολλά σουτ. Οι νετς δίκαια το πήραν το παιχνίδι αφού ο Ντουραντ πήρε φωτιά και εκανε ένα παιχνίδι που θα το λέμε για πολλά χρόνια. Εγώ όμως θέλω να σταθώ λίγο σε έναν παίκτη που κράτησε ζωντανούς τους νετς εκεί που λίγο ήθελε για να καταρρεύσουν. Εκεί που άνοιγε η διαφορά και έλεγες πάει τελείωσε, αυτός ο green με τα τρίποντα έκλεινε την διαφορά και έδινε ψυχολογία και πίστη ότι μπορούν να το γυρίσουν. Όσο και αν αγαπάμε όσο και αν θελουμε να δούμε τον Γιάννη στην κορυφή, δυστυχώς εχει πολλά πράγματα να διορθώσει. Εκεί που η μπάλα καίει είδαμε ποιος το ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Ανυπομονώ για το επόμενο ματς,
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ούτε θέλω να σκεφτώ τι roast θα φάει αύριο από τα media το freak, παρόλο που δε chokαρέ σήμερα. Απλά ήταν himself. He is who he is που λέει και ο Perkins.😁
vargas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ε καλά το σουτάκι με αντίπαλο τον harden το λες και γερο choke ...
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, vargas είπε Ε καλά το σουτάκι με αντίπαλο τον harden το λες και γερο choke ... Γιατί? Πάντα αφερέγγυο είναι.😁 Απλά είναι και θέμα iq. Και φοβίας. Αν τριπλάρω πιο μέσα ίσως φάω strip ή πρέπει μετά να βαρέσω βολές και να τις χάσω κλπ.
vargas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε Γιατί? Πάντα αφερέγγυο είναι.😁 Απλά είναι και θέμα iq. Και φοβίας. Αν τριπλάρω πιο μέσα ίσως φάω strip ή πρέπει μετά να βαρέσω βολές και να τις χάσω κλπ. E choke δεν είναι εκ του αποτέλεσματος ;
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, vargas είπε E choke δεν είναι εκ του αποτέλεσματος ; Όχι είναι ένα 50/50 shot που στο μυαλό του και στον οργανισμό που παίζει του έχουν δώσει το ελεύθερο να τα παίρνει γιατί είναι poverty frachise player. Σε ομάδα με άλλον alpha ή με βαριά φανέλα (Celtics, Lakers) δε θα συνέβαινε αυτό. Γελάνε με τον Bud στο NBA on TNT, i'm done καληνύχτες.😁
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Εγω είδα ένα durant να τα βάζει απέναντι σε ένα πιο κοντό παίχτη τον μιντλετον Δηλαδή στο τέλος γιατί δε μάρκαρε ο Γιάννης μας? Είχε φάουλ? Ευκολα του τα έβαλε τα 2 τελευταία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα