st2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν εχει σημασια αν τον μαρκαρει ή όχι , αν έρχεται για βοήθεια ή αν πάει για ριμπάουντ όταν σουταρει κάποιος παίχτης ή κάνει μπάσιμο πρέπει να έχει χώρο να πατήσει με ασφάλεια στο παρκέ εδω ο Αντετοκούμπο δεν το κάνει δεν έχει σημασία αν έχει πρόθεση ή όχι ή αν τον βλέπει ή όχι είναι φαουλ μια βολή και επαναφορά δεν το εδωσαν ο κανονισμός είναι αποτέλεσμα της γκρίνιας για τον πατσουλια στο φαουλ στον λεοναρντ που πιθανως να το έπαιρνε το πρωταθλημα με τους σπερς τοτε και για αυτό στο βίντεο έχουν βάλει αντίστοιχη περίπτωση με τον χαρντεν αλλα ο κανονισμός είναι γενικός και θέλει να προστατεύσει τους επιτιθέμενους τωρα αν είναι βρώμικος παίχτης ο αντετοκούμπο θα το δείξει η ιστορία Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από st2 1
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Ελάτε ρε παιδιά που ο Γιάννης έχει σκεφτεί τη συνέχεια της φάσης και σου λέει πάω εκεί βάζω ανοιχτά το δεξί μου πόδι ώστε ο άλλος πέφτοντας να στραβοπατήσει να πάθει διάστρεμα και να τον στείλω στα αποδυτήρια κουτσό.
ilos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ αυτό που έχω να πω, ότι αν το έκανε ηθελημένα, τουλάχιστον το έκανε "σωστά". Εξού και το "επαγγελματικό". Και δυστυχώς για τους ρομαντικούς του αθλήματος από κάτι τέτοια πράγματα συνήθως κρίνονται σειρές. Οι bucks για πρώτη φορά από τότε που τους βλέπω,, συνειδητοποίησαν το αυτονόητο. Δεν μπορούν να χτυπήσουν στα ίσια τους nets που είναι ποιοτικότερη και αρτιότερη επιθετικά ομάδα. Ακόμα και των 2, πόσο μάλλον αν γυρίσει αργότερα και ο Harden. Οπότε θα πρέπει να το πάνε στο physical και στο αργό τέμπο. Οι περσινοί και προπέρσινοι bucks θα είχαν χαιρετήσει ήδη με σκούπα, δε θα είχαν τέτοια μυαλά. Εγώ επειδή είμαι ανώμαλος, γουστάρω τέτοιες ομάδες όπως οι Knicks, οι Grizzles και οι φετινοί bucks. Δε θέλω άλλο βιταμ σοφτ από bud. Χόρτασα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από ilos
Prismatic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, ilos είπε Εντάξει καφρίλες τώρα.😁 Περιμένω σοβαρά αντίποινα στο επόμενο game, ειδικά σε Γιάννη όποτε μπαίνει μέσα. ε, είσαι τόσο μεγάλος Ηater..!!!😄🤣
xgol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, st2 είπε δεν εχει σημασια αν τον μαρκαρει ή όχι , αν έρχεται για βοήθεια ή αν πάει για ριμπάουντ Εχει απολυτη σημασια. Ειδαλλως, σε καθε μπασιμο να αδειαζε η ρακετα μη τυχον κ βρει σε κανα ποδι οποιος κανει μπασιμο.
3DJIN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 σιγα μην αδειαζει η ρακετα για να προσγειωθει με ασφαλεια οποιος σουταρει.Εκει κλεινεις καθε εκατοστο για να σιγουρεψεις την κατοχη. 2
Prismatic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, xgol είπε Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!!!!!!Δεν παιζει αμυνα στο σουτ του Ιρβινγκ!! Και τι σημαίνει ακριβώς αυτό για σένα ;΄; o αντίπαλος πρέπει να μείνει να αιωρείται και δεν έχει τo δικαίωμα να προσγειωθεί στον χώρο του, επειδή αμυνόμενος είναι ο Giannis και θέλει να πα΄ρει ριμπάουντ...;!! Δεν είναι φυσιολογική η ανάγνωση της φάσης την στιγμή εκείνη απο τους διαιτητές.. Ούτε flagrant1 δεν δόθηκε, ούτε φάουλ απλό..! (Just saying..)
coyote2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) δε νομίζω ότι μέσα στην ρακέτα υπάρχει τόσος χώρος πλέον με 50 νουμερο παπουτσι που φοράνε Ολοι ορμάνε για ριμπαουντ. Εμένα τυχαίο μου φάνηκε Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από coyote2
xgol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, Prismatic είπε Και τι σημαίνει ακριβώς αυτό για σένα ;΄; o αντίπαλος πρέπει να μείνει να αιωρείται και δεν έχει τo δικαίωμα να προσγειωθεί στον χώρο του, επειδή αμυνόμενος είναι ο Giannis και θέλει να πα΄ρει ριμπάουντ...;!! Δεν είναι φυσιολογική η ανάγνωση της φάσης την στιγμή εκείνη απο τους διαιτητές.. Ούτε flagrant1 δεν δόθηκε, ούτε φάουλ απλό..! (Just saying..) Δεν εχει σημασια τι σημαινει για μενα ή για σενα. Παρεθεσα απο πανω την αποψη που εκφραστηκε στο espn.
Prismatic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, xgol είπε Δεν εχει σημασια τι σημαινει για μενα ή για σενα. Παρεθεσα απο πανω την αποψη που εκφραστηκε στο espn. Για τον εαυτό σου να μιλάς, που όντως μπορεί και να μην έχει, μάλλον αδιάφορο σου είναι..! Για τους υπόλοιπους εντέλει, δεν μπορείς να λες οτι το γεγονός δεν έχει την όποια σημασία του,.. φίλτατε..😏 και θα ακούγεται η γνώμη τους! Μην τα μηδενίζουμε όλα.. δεν είδα..ή δεν κατάλαβα.. δεν είχε σημασία, πάμε παρακάτω..κτλ.. Ως ένα βαθμό δικαιολογείται..οκ,.. Απο ΄κει κι έπειτα όμως, αυτά είναι κουτοπονηριές, επειδή είναι το δικό μας παιδί οπότε καλά εντάξει όλα, όπως και να τον προστατεύουν πάντα την όλη εικόνα- ως προϊόν, το ίδιο το NBA..! {Και τα λέω εγώ, που και τον Kyrie, δεν τον πάω καθόλου, ως χαρακτήρα τουλάχιστον..(αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το point που θέλω να θίξω..)} Υ.Γ: Είδες, είχε την σημασία του τελικά..😉😛
st2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xgol είπε Εχει απολυτη σημασια. Ειδαλλως, σε καθε μπασιμο να αδειαζε η ρακετα μη τυχον κ βρει σε κανα ποδι οποιος κανει μπασιμο. ο κανονισμός δεν σου απαγορεύει να παίξεις αμυνα σκέψου το σε πιο ακραία/κωμική μορφή : κάνει ο επιτιθέμενος μπάσιμο και τον μαρκάρει ο αντίπαλος του με επαφή κλπ και αφού αφήνει την μπάλα στο καλάθι (δεν μας ενδιαφέρει απο εδώ και πέρα τι γίνεται με το ζευγαρι επιτιθέμενου και αμυνόμενου) έρχεται ενας αλλος αμυνόμενος παίχτης (ή ακόμα και ίδιος) και ρίχνει 20 μπανανόφλουδες εκεί όπου θα προσγειωθεί ο παίκτης αυτό ειναι φαουλ μια βολή και επανοφορά ο κανονισμός βγήκε εξαιτίας του Πατσούλια και κάτι καραγκιοζιλικιων που εκανε ο Ντρειμοντ Γκριν που πήδαγε και τίναζε τα πόδια του αν θυμάστε και τραυματιζε κοσμο https://videorulebook.nba.com/archive/flagrant-foul-penalty-1-defender-steps-under-airborne-shooter/ αυτό που γίνεται με τον Χαρντεν μπορεί να θεωρηθεί και με πρόθεση γιατι ο Ραντλ πατάει στο δεξι του ποδι για να πηδηξει να κόψει το σουτ αλλα μετά θα έπρεπε να βάλει δύναμη στο αριστερό για να πάει θεωρητικα πιο ψηλά αλλα αντιθέτως βάζει πάλι το δεξί κάτω από τα πόδια του Χαρντεν αυτά με τα μαθηματα διαιτησίας !! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από st2
Weiss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Η ουσία είναι ότι Kyrie και Harden μάλλον θα είναι εκτός στο επόμενο παιχνίδι και ο Γιάννης δεν τιμωρήθηκε. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη ευκαιρία για break, είναι το ματς της χρονιάς για τους Μπακς το επόμενο.
xgol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Βαρεθηκα. Ειναι γνωστο τι λενε για την ημιμαθεια.. Eχουμε καμια πληροφόρηση για το ποιος θα παιξει στο game 5?
Prismatic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 54 λεπτά πριν, xgol είπε Βαρεθηκα. Ειναι γνωστο τι λενε για την ημιμαθεια.. Eχουμε καμια πληροφόρηση για το ποιος θα παιξει στο game 5? Ας αρχίσουμε με το ποιός δεν θα παίξει στα σίγουρα..!😏😀 Είναι άλλο πράγμα να παραδεχεται κανείς, έστω οτι εκ παραδρομής, δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη φυσιολογική ανάγνωση της φάσης την στιγμή εκείνη απο τους διαιτητές.. (θα ήταν τίμιο.. ) Και άλλο να μιλάει αυτός ο κάποιος απο πάνω, δήθεν για ημιμάθεια.. (αμα τη υποδείξει της αβλεψιάς-αδικίας) Υ.Γ: Εντάξει, να περιμένετε λοιπόν το espn, να παρα-μορφωθείτε..!😄🤣
xgol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Prismatic είπε Ας αρχίσουμε με το ποιός δεν θα παίξει στα σίγουρα..!😏😀 Είναι άλλο πράγμα να παραδεχεται κανείς, έστω οτι εκ παραδρομής, δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη φυσιολογική ανάγνωση της φάσης την στιγμή εκείνη απο τους διαιτητές.. (θα ήταν τίμιο.. ) Και άλλο να μιλάει αυτός ο κάποιος απο πάνω, δήθεν για ημιμάθεια.. (αμα τη υποδείξει της αβλεψιάς-αδικίας) Υ.Γ: Εντάξει, να περιμένετε λοιπόν το espn, να παρα-μορφωθείτε..!😄🤣 Θα περιμενουμε να δουμε αν τον τιμωρησει το ΝΒΑ, που ειναι βεβαιο αν θεωρηθει πως εδρασε εσκεμμενα. Τοτε θα σου ζητησω συγγνωμη. Ειδαλλως περιμενω τη δικη σου. Ολα τ’αλλα τα κουρασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα