Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Ειναι και μαυρος.. το παιζει και Ελληνας.. Ε;;

Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο harden και o Leonard . Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο ...

• Απαντ. 23,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1659

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Αυτό που έκανε ο Γιάννης δε το λες και εντελώς βρώμικο. Πιο πολύ "επαγγελματικό" θα το χαρακτήριζα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Edel είπε

Αλλά πράγματα βλέπεις μου φαίνεται. Τι ξεπέρασε κάθε όριο; δείξε μου που ξεπερνάει το όριο. Εμπαθής είσαι φίλε, πέσε για ύπνο 

Κανονικη ειναι η φαση. Ουτε τα βιντεο που ποσταρε δεν ειδε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

Ε αν βάζουν και αυτά τα buzzer με Middleton, τι να κάνει μόνος ο KD. Συγκηνητικός πάντως. Κουβάλημα από τα λίγα.

κάνει οτι μπορεί ο KD..

πήγαινε να γίνει λίγο rodeo όμως το ματς ή μου φαίνεται;;

σφυρίγματα, σπρωξίματα, τραβήγματα, διαμαρτυρίες..

{ή απλά το λες οτι έχει ρυθμό..για να δούμε😏}

Επεξ/σία από Prismatic
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vargas είπε

Κανένα μίσος απλά ο τύπος Σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο 

υπονοεις ότι είναι βρώμικος παίχτης καί οτι σήμερα φάνηκε στον πολύ κόσμο με την κίνηση που θεωρείς ότι έκανε επίτηδες για να χτυπήσει τον Ίρβινγκ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, st2 είπε

υπονοεις ότι είναι βρώμικος παίχτης καί οτι σήμερα φάνηκε στον πολύ κόσμο με την κίνηση που θεωρείς ότι έκανε επίτηδες για να χτυπήσει τον Ίρβινγκ;

Αν δεν είναι βρώμικη αυτή η κίνηση δεν ξέρω τι μπορεί να είναι

Δημοσ.

Είναι αποψη του. Υποστηρίζει τους Nets και ειναι σεβαστό. Εγω παλι απολαμβάνω Bucks και εύκολη νίκη. Που παίζει ο Kyrie είπαμε; 😂🤣

Δημοσ.

Τι αλεπού είναι αυτός ο Τάκερ.

4 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Είναι αποψη του. Υποστηρίζει τους Nets και ειναι σεβαστό. Εγω παλι απολαμβάνω Bucks και εύκολη νίκη. Που παίζει ο Kyrie είπαμε; 😂🤣

σε ένα βουλκανιζατέρ/βιδάδικο στο Μπρούκλιν.😁

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Αδερφέ ότι κ να κάνει ο Γιάννης δεν περνάει από το Brooklyn . Όλη την ομάδα να τραυματισει πάλι θα χάσει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vargas είπε

Αδερφέ ότι κ να κάνει ο Γιάννης δεν περνάει από το Brooklyn . Όλη την ομάδα να τραυματισει πάλι θα χάσει 

Αδερφέ κανένας δεν έχει νικήσει με μόνο 1 παίχτη. Αν δε γυρίσει ένας από τους 2, bucks in 6.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Αδερφέ κανένας δεν έχει νικήσει με μόνο 1 παίχτη. Αν δε γυρίσει ένας από τους 2, bucks in 6.

Μη το λες. Ειναι το πρωτο ματς που συμμετεχουν σοβαρα και αλλοι παικτες στην επιθεση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Το βάζω και στοίχημα ότι είναι 15 plus ο επόμενος αγώνας και χωρίς harden .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώπα το έδειξε τωρα πάλι. Στην προσγείωση του γύρισε το πόδι! Just this! Συμβαίνει... μην ψάχνετε θύματα!

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Μη το λες. Ειναι το πρωτο ματς που συμμετεχουν σοβαρα και αλλοι παικτες στην επιθεση. 

Δε βγαίνουν τα κουκιά. Θα πρέπει να βάλει 60+ πόντους ο KD. Εδώ 28 έχει βάλει και νιώθεις από πλευράς προσπάθειας ότι έχει βάλει 100 με τόσο gang που έχει φάει.

3 λεπτά πριν, vargas είπε

Το βάζω και στοίχημα ότι είναι 15 plus ο επόμενος αγώνας και χωρίς harden .

done. Κερνάς πίτσες. Μόνο με KD χάνουν οι nets.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, cambo99 said:

Ώπα το έδειξε τωρα πάλι. Στην προσγείωση του γύρισε το πόδι! Just this! Συμβαίνει... μην ψάχνετε θύματα!

Πόνεσα κι εγώ να πω την αλήθεια, άσχημο γύρισμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...