skiabox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Έχουν ενδιαφέρον οι μανουρες πάντα.Εγώ πλέον στο YouTube από αγώνες βλέπω μόνο στιγμιότυπα από bucks και από μανουρες. Θελω να παίξουν αντίπαλοι crowder με μπαμπούλα.
james9tito Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 H αλήθεια είναι ότι έχουν λείψει τα μπουκετιδια των 90s. Πλακωνοταν ο Alonjo με τον Larry Johnson και έμπαινε στη μέση ο Oaekly. Να φας μπουνιά από κάποιον από αυτούς στην αναμπουμπουλα να σε γνωρίσουν από τα δόντια στο νεκροτομειο. Να κάνεις κανένα σκληρό φάουλ στον Ben Wallace και να σκέφτεσαι αν έχεις κάνει διαθήκη. Είχαν άλλη χάρη εκείνα τα χρόνια και ας ακούγομαι μπάρμπας.
coyote2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Ωραία ήταν τι να σου πω όταν με κυνηγάνε να με πιάσουν Και ακούστηκε μία φωνή στο βάθος όχι το δάσκαλο μην το χτυπάτε και γλίτωσα..... Όλα καλά.... Άμα κάνεις ιδιαίτερα σε μπουμπούκια σαν φοιτητής
Prismatic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, james9tito είπε H αλήθεια είναι ότι έχουν λείψει τα μπουκετιδια των 90s. Πλακωνοταν ο Alonjo με τον Larry Johnson και έμπαινε στη μέση ο Oaekly. Να φας μπουνιά από κάποιον από αυτούς στην αναμπουμπουλα να σε γνωρίσουν από τα δόντια στο νεκροτομειο. Να κάνεις κανένα σκληρό φάουλ στον Ben Wallace και να σκέφτεσαι αν έχεις κάνει διαθήκη. Είχαν άλλη χάρη εκείνα τα χρόνια και ας ακούγομαι μπάρμπας. Βασικά, είμαστε αρκετοί που τα ζήσαμε εκείνα τα χρόνια, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω οτι θα μου λείψουν κιόλας τα μπουκέτα και οι αψυχολόγητες καρατιές, προς ανταπόδοση ενός βρώμικου μαρκαρίσματος..! Γνώμη μου.. αλλά αμα θέλω τέτοια, καλύτερα να βάλω να δω κατς.. Σε άλλα νέα.. πως κεντούσε έτσι o C.Paul.! 2:10..😄🤣😂 1
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, nzeppos είπε Τα καλύτερα δεν μας δείχνουν, αίσχος. Αχαχαχαχαχα, beating στο παρκέ, beating και εκτός παρκέ. 9 ώρες πριν, skiabox είπε Αυτός ο Leonard τελικά είναι βαριά καταθλιπτικός; Ναι αλλά είδες μούσκουλά.😁
3DJIN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 αγαπητοι haters μαζευτειτε!! σε μια ωρα ξεκιναει το μεγαλυτερο redemption ή το μεγαλυτερο κραξιμο της σεζον.Μονο για σημερα θα πιω αμστελ διοτι αναμενεται συστηματικο χτισιμο... 1
IcemanGr71 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει το 2-2 και να πάρει φωτιά η σειρά.... Όλα μπορούν να συμβούν ...
Armored Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Παίζει και ο Γκριν ε, καλά θα πάει αυτό. Εντωμεταξυ αν πάει πάλι σε Γιάννη και μιντλε το 90% των επιθέσεων θα μπορούσε άνετα να έχει το Θανάση μέσα να κυνηγάει κάθε ριμπάουντ συν την άμυνα σε κάνα Χάρις. Think bud, think!
cambo99 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Just now, Armored said: Παίζει και ο Γκριν ε, καλά θα πάει αυτό. Εντωμεταξυ αν πάει πάλι σε Γιάννη και μιντλε το 90% των επιθέσεων θα μπορούσε άνετα να έχει το Θανάση μέσα να κυνηγάει κάθε ριμπάουντ συν την άμυνα σε κάνα Χάρις. Think bud, think! Τον Θανάση απλά δεν τον βλέπει στον πάγκο ο Bud.
Armored Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, cambo99 είπε Τον Θανάση απλά δεν τον βλέπει στον πάγκο ο Bud. Ήσυχο παιδί ο θανασαρας για αυτό, ξεχνάς ότι είναι εκεί 😛
cambo99 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 2 minutes ago, Armored said: Ήσυχο παιδί ο θανασαρας για αυτό, ξεχνάς ότι είναι εκεί 😛 Δεν τον χαλάει βέβαια να πληρώνεται για να πανηγυρίζει! 😋 Καλά πάει και απόψε!
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 BRICK.JPEG οι bucks. Πολύ κακοί Γιάννης και Jrew πάλι. 1
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσo κακοί επιθετικά στην άμυνα των Nets. Δεν έχουν θεωρητικά το personel που είχαν οι heat στην bubble ή οι raptors πριν 2 χρόνια. O jrew είναι το ίδιο κακός με bledsoe για τον θεό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα