kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Και http://www.livegoal.tk/programme/daily.html ,ενα απο τα sopcast εχει πολυ καλη ποιοτητα.. Αυτό με την ρώσικη περιγραφή ?
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Thanks φίλος ;-) Πράγματι το σήμα έχει τρομερή ποιότητα όταν το στειλα στην TV Το σκέφτομαι σοβαρά για leaGUE PASS αν ειναι HD. Εχει κανείς να μου πει εντυπώσεις ?
nikos21aek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έχω εγώ.Αλλά το έγραψα και πρίν μέχρι τις 9 Ιανουαρίου είναι Free.Μπες και τεσταρέ το μόνος σου.Απλά επειδή τώρα είναι free μάλλον έχουν μπεί 10000000000000 άτομα μέσα και μαμιέται λίγο ο δίας.Δες αύριο μεσημεράκι κανένα παιχνίδι σε επανάλληψη για να κρίνεις καλύτερα. Και αν πάρεις ψάξε για εκπτωτικούς κωδικούς στο νετ.Κυκλοφορούν από 10 εώς 20% αβέρτα.Εγώ 120€ το πήρα στις αρχές αρχές που είχε 150€ με κωδικό για 20% έκπτωση και είναι για όλη τη σεζόν και τα πλέι οφς.Τώρα το ακρίβυναν λίγο.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Thanks φίλος ;-) Πράγματι το σήμα έχει τρομερή ποιότητα όταν το στειλα στην TV Το σκέφτομαι σοβαρά για leaGUE PASS αν ειναι HD. Εχει κανείς να μου πει εντυπώσεις ? HD είναι, το είχα αγοράσει πέρσυ για τα playoffs και έβαζα το laptop στην TV και έβλεπα κανονικότατα. Το μόνο αρνητικό του είναι οτι ακόμα είναι πολύ ακριβό, για εμένα αξίζει να το αγοράσεις στα playoffs και μετά που θα πέσει κάτω απο την μισή τιμή. Έχω εγώ.Αλλά το έγραψα και πρίν μέχρι τις 9 Ιανουαρίου είναι Free.Μπες και τεσταρέ το μόνος σου.Απλά επειδή τώρα είναι free μάλλον έχουν μπεί 10000000000000 άτομα μέσα και μαμιέται λίγο ο δίας.Δες αύριο μεσημεράκι κανένα παιχνίδι σε επανάλληψη για να κρίνεις καλύτερα. Δεν φορτώνει ΚΑΝ σήμερα, λέω και εγώ γιατί.
greekboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αυτο δεν ειναι το λινκ? http://ilp.nba.com/ δεν φορτωνει καν .. :/
Tilemaxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό είναι, μεγάλο κάζο για τους ανθρώπους που πλήρωσαν να τους τρώνε το bandwidth οι τζαμπατζήδες. Η λίγκα φταίει όμως που το έβαλε free.
tsakonas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ωχ τσόντα το dallas, ελπίζω να ξεκολλήσουν στο δεύτερο
Fluke Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχει σκιστει ποτε ο Λεμπρον για την φανελα που καθοταν και παιδευοταν τοσα χρονια με αυτους τους αχρηστους συμπαικτες στο κλιβελαντ?? τα παντα για την πολη εδινε τοσα χρονια. αιμα εφτυνε. και την εκανε ομαδα μια αχρηστη αρχικα ομαδα. μονος του την πηγε τελικο και μονος του τοσα χρονια την εβγαζε πλειοφς. τον ανθρωπο τον Βασιλια Τζειμς του χρωσταει τα παντα το κλιβελαντ. αμα οι αχρηστοι περνανε καποιον ακομα καλο παικτη θα βλεπανε πρωταθλημα αλλα δεν πηραν για αυτο και φυγαμε. πηγε σε μια πιο ελπιδοφορα ομαδα. οπου εχει καλους παικτες ωστε να μην χρειαζεται να παιζει μονος του. γιατι τελειως μονο τους ενταξει δεν μπορεσε κανεις να παρει ενα πρωταθλημα. ακομα και ο καλυτερος ολων των εποχων Λεμπον δεν μπορεσε στο κλιβελαντ. τωρα ομως που εχει 2 πολυ καλους συμπαικτες θα δουμε τι θα γινει. τωρα θα γελασει και ο πιο πικραμενος. τωρα οι εχθροι του ωρα ειναι που θα καταπιουν την γλωσσα τους. ο Βασιλιας Τζειμς θα αρχισει το σερι. και δεν θα σταματαει. Ο Ρασελ με τα 11 μπορει να φαινεται ησυχος τωρα αλλα για πρωτη φορα στην ιστορια μπορει να συμβει το απιστευτο!!!! αρκει να παιξει ο μπος σαν αντρας. λιγο πιο σκληρος ρε ππ@@@τη μου. τοτε η παντοκρατορια θα αρχισει. και να παρουμε και εναν ακομη καλο παικτη. ενας Πολ δεν θα μας χαλουσε. ή Γκριφιν στην ρακετα. χρειαζομαστε δυναμη. τωρα παλευουμε με τς αλλες καλες ομαδες με αδικο τροπο μονο με εναν καλο ψηλο τον μπος που και αυτος ειναι σοφτ. θελουμε να παρουμε εναν τοπ και εκει. τοτε θα σας πω εσας ο Βασιλιας ποσα πρωταθληματα θα παρει και τοτε να δουμε αν θα συνεχιζουν να λενε για το οτι δεν εχει πολλους τιτλους. ο τζορνταν ειχε πιπεν ροντμαν χορας γκραντ κερρ παξον χαρπερ αμστρονγκ και ρομπερτ παρις. ο τζαμπαρ ειχε ματζικ τσονζον και αλλους 5-6 παλιους τοπ παικτες. ο Λεμπρον στους κλιβελαντ δεν ειχε ουτε εναν! στους χιτ εχει γουειντ που βοηθα πολυ. ο μπος θελει βελτιωση. οποτε θελουμε 1-2 ακομα τοπ παικτες για να λεμε οτι υπαρχει δικαιοσυνη και να συγκρνουμε τιτλους τζορνταν τζαμπαρ με Λεμπρον. ασε που ο Βασιλιας ειναι μικρος ακομα και μπορει να παιζει ως τα 45 με τετοια σωματοδομη! ο ανθρωπος ειναι οδοστρωτηρας! ασταματητος. εχει 25 ποντους μο και 10 ασιστ. αν ηθελε να μην πασαρει και να ειναι ατομιστης θα ειχε 40 ποντους μο αντε 35. αλλα κανει τα παντα. διδασκει μπασκετ στις πασες και στην επιθεση. σουτ δεν εχει καλο το ξερουμε αλλα δουλευει. και φανηκε αυτο περυσι. και εγινε καλο! περασε τον υποτιθετε καλο σουτερ μπραιντ στα ποσοστα. και φετος θα ειναι ακομα καλυτερος. ο τοπ γινεται ακομα πιο τοπ! αυξανει τη διαφορα. Να σαι καλά μας έκανες και γελάσαμε και σήμερα
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ μαρέσει η ανάλυση του ;-) Αν παίξει ο λεμπρόν μέχρι τα 45 με τέτοια σωματοδομή , o Howard πόσο ?
nikos21aek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν κερδίσουν με πάνω από 3 οι Χίτ της μανούλας τους.
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Under 183.5 Σικάγο Μπουλς @ ΛΑ Λέικερς Over 195.0 Ορλάντο Μάτζικ @ Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ Under 208.0 ΛΑ Κλίππερς @ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Κουβά με βλέπω Δεν πρόλαβα να βάλω Χιτ ,ήθελα να το παίξω under 190
fantasmenos-87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 62-41 νικαμε με τον Βασιλια Τζειμς να διαλυει τους παντες με 18 ποντους ευκολα και 4-8 διποντα και 10-13 βολες!! 3 ασσιτς και 7 ριμπαουντ κ 2 κλεψιματα!! νταξει τι να πεις αλλο? αμυνα γρανιτης απο την ομαδα και νταξει δειχνουμε τι θα πει ομαδα που παει για πρωταθλημα περπατωντας.
tsakonas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν κερδίσουν με πάνω από 3 οι Χίτ της μανούλας τους. με 3 καλά θα είναι, θα πληρωθώ και εγώ.. αλλα έτσι όπως πάει, 33 βλέπω... nba βεβαια who knows, όλα γίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα