Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Σήμερα είσαι θεός ,αύριο ένα τίποτα σύμφωνα με μερικούς. Nikola Jokic as the Denver Nuggets center was named the Most Valuable Player (MVP) of the NBA regular season το έβαλα σε bold για να είναι διακριτό στο μάτι
james9tito Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Το court vision του Jokic το έχει μόνο ο Λεμπρον. Βασικά δεν θυμάμαι ψηλό τα τελευταία 20 χρόνια να έχει τέτοια αντίληψη του γηπέδου. Ο επόμενος που θυμάμαι είναι ο Σακιλ και αυτός δεν το έδειχνε τόσο πολύ γιατί ήταν οδοστρωτήρας και δεν υπήρχε λόγος 1
Prismatic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Mε αφορμή ορισμένες ατυχείς επισημάνσεις για τον ΚD και το πόσο άμπαλος & χωρίς κινήσεις είναι..(μέχρι και οτι αποτελεί τη ντροπή της μαύρης φυλής ακούστηκε εδώ μέσα😄🤣), ας γυρίσουμε λοιπόν μερικά χρόνια πίσω, εκεί στο '10. Ας θυμηθούμε την επική εκείνη σειρά, πρώτη του νεαρού ΚD σε Playoffs με τον μακαρίτη των Lakers, που κρίθηκε μάλιστα σε λεπτομέρειες, (με τελικό σκόρ 4-2)..Αυτό ήταν το 2ο στη σειρά, αλλά όλα τα games άξιζαν στον 1ο αυτό γύρο που συναντήθηκαν. Αναμνήσεις..😏 3
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, skiabox είπε Ποικιλία σε κινήσεις έχουν οι Harden, AD, Lebron, Paul George. Σε καμία περίπτωση τα κουτσάλογα που τραυματίζονται και συχνά KD και Leonard. Εχετε πλάκα πάντως που προσπαθείτε να ρίξτε ευθύνες για ήττα στον Γιάννη σε ομάδα που έχει ένα αστέρι απέναντι σε ομάδα που έχει 5 αστέρια. Haters gonna hate. Εντωμεταξύ το phoenix με τον παικταρά τον Booker και τον Crowder που πλακώνει στο ξύλο όποιον τολμήσει να τον στραβοκοιτάξει προελαύνει βλέπω! Τα έχεις παρεξηγήσει ολίγον τα πράγματα. Αδερφέ δε μας νοιάζει να ρίξουμε ευθύνες πουθενά. Αν και φταίει και ο Γιάννης imo, για την οικτρή εικόνα των Bucks .Δεν είναι το θέμα ότι απλά χάσανε απέναντι στο φαβορί, η περιμέναμε όλοι να τους νικήσουν. Στο 2ο παιχνίδι που υποτίθεται θα κάνεις τα adjustments σου, φτάνεις να χάνεις 40 και 50 πόντους. Τι συζητάμε ακόμα. Δεν είναι πάλι η γνωστή καραμέλα όλης της χρονιάς μπήκαν τα σουτάκια σε αυτούς και δε μπήκαν σε εμάς.😁 Ή κάτι άλλα γραφικά που βλέπω στα social media για την διαιτησία, αν είναι δυνατόν. Δεν είναι μόνο 1 στραβό, είναι πάρα πολλά στραβά μαζί και δε μαζεύεται το πράγμα δυστυχώς. Και όλα αυτά χωρίς τον Χάρντεν. Μου θυμίζει εποχές Πολυχρονίου αν τις είχες προλάβει στην Εθνική Ελλάδος, που ερχόταν η Γερμανία που έλειπε ο καλύτερός της παίχτης και τρώγαμε 5ρες εντός έδρας και έβγαινε στην συνέντευξη τύπου και έλεγε ότι αποσυντονίστηκε το πλάνο λόγω ότι έλειπε ο τάδε. Για τους τραυματισμούς. Και ο Γιάννης "τραυματισμένος" παίζει σχεδόν τη μισή χρονιά από το παιχνίδι στην regular με τους spurs. Στο πρόγραμμα είναι αυτά οι αθλητές έχουν μάθει να παίζουν με nigling injuries. Αν θυμάσαι μετά τους spurs, έβαλε 50 πόντους στο Portland και μετά έκατσε τα επόμενα 3-4 παιχνίδια εκτός δράσης. Είναι το περίφημο load management. Ο Leonard έχει το γνωστό πρόβλημα, που ουσιαστικά τον οδήγησε στην ρήξη με τους spurs. Δε νομίζω να χαλάστηκαν ούτε οι raptors, ούτε οι flippers που συμφώνησαν αργότερα με το κουτσάλογο. Ο KD που έπαθε achiles και παίζει έτσι, αν είναι να τον κόψουμε και στον Γιάννη.😁 Αν ακόμα πιστεύεις ότι ο KD δεν έχει ποικιλία σε κινήσεις και έχει ο Γιάννης μετά την clinic του game 2, τι να πω. Άλλο game βλέπουμε. Αν τέλος είμαι hater του Giannis, τότε είμαι τρομερός hater γιατί δεν έχω χάσει κανένα παιχνίδι του την τελευταία 5ετία του θα έλεγα. Που βλεπόντουσαν οι bucks κάπως. Τόσο στην regular, όσο και στην postseason. Ποια ομάδα έχει 5 αστέρια τέλος, οι nets? 3 έχει (ο ένας δε παίζει καν), ένα πρώην/παλαίμαχο all star (άσχετα αν υποκρινόταν στο Detroit - ο bud και νεκρούς ανασταίνει) και έναν πολύ καλό shooter. Ποιος είναι ο άλλος? Ο Mike James της Ευρωλίγκας?😁 Θεωρούνται αυτοί οι παίχτες καλύτεροι από Holiday/Middleton? Ας πάψει λοιπόν η καραμέλα, ότι ο Γιάννης δεν έχει βοήθεια. Ναι οι nets είναι καλύτεροι συνολικά σαν ομάδα, αλλά όχι ότι δεν έχει καθόλου βοήθεια. Μια χαρά βοήθεια έχει. Απλά δες με τι συφερτό πήγε ο LBJ δυο φορές finals με τους Cavs, ειδικά την πρώτη που ήταν μόλις 22 χρονών και αρκετά νεότερος από τον Γιάννη. Στο μόνο που τους δίνω ελαφρυντικό ΦΕΤΟΣ, είναι ότι δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια 3αδά φωτιά στην επίθεση ever. Άσχετα αν με τον bud και οι 2 αρκούν. Ούτε λοιπόν είχαμε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους bucks. Πριν αρχίσει η σειρά, πίστευα θα τους ζορίσουν λίγο στην άμυνα, και θα τους πάνε σε 6 παιχνίδια κυρίως λόγω holiday και από τον τρόπο που παίζανε με το πτώμα τους Heat. Ξεγελάστηκα τελικά. Αν γλιτώσουν την σκούπα θα είναι θαύμα. Δε γίνεται από το -50, να γυρίσεις το επόμενο game μετά. Δε θα ξεφτιλιστείς τόσο, αλλά δε νομίζω να είσαι και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα atm. Και γενικά είναι πολύ soft - ομάδα ψυχολογίας οι bucks. Αν χάσουν 2 συνεχόμενα, τους παίρνει η κάτω βόλτα και χάνουν και τα υπόλοιπα. Αυτή την εντύπωση μου δίνουν. Μόνο στο 1st round που θα παίξουν με καφενεία, μπορούν να κάνουν επίδειξη ισχύος. Και για να μη πολυλογούμε, μπράβο στον Γιάννη που έχει φτάσει σε αυτό το απίστευτα υψηλό επίπεδο με την επιμονή και την δουλειά του. Κανείς δε τοπ περίμενε, ούτε ο ίδιος από ότι λέει στις συνεντεύξεις του. Τα projections ήταν για ένα χαμάλη πολυτελείας στυλ Batum. Καμία σχέση με το unique player type που εξελίχθηκε. Άλλο αυτό, και άλλο ότι δεν έχει παραπάνω περιθώρια εξέλιξης και ότι όλοι οι άλλοι είναι βαρετοί, κουτσοί, ντροπές της μαύρης φυλής κλπ.😁 Ειδικά όταν μιλάμε για παίχτες που είναι ήδη HOF (όπως και ο Γιάννης), αλλά πιο πλήρεις και έχουν κερδίσει τα πάντα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Την πρόβλεψή μου για Γιάννη την έχω πει αν μείνει Milwaukee. Θα καταλήξει όπως ο Westbrook. Δεν είναι κακό. Σε άλλη ομάδα σαν δεύτερο-τρίτο βιολί με κάποιον πολύ dominant Alpha, ίσως δει δαχτυλίδι κάποτε. Αν γίνει δηλαδή κάτι σαν Chris Bosh στους Heat. 2
vargas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Πάντως σήμερα πιστεύω ότι θα βγάλουνε αντίδραση οι bucks .Ένα παιχνίδι θα το πάρουν γτ έχουν ακούσει τόσα πολλά .. εάν δεν πάρουν ούτε αυτό δεν έχουν όχι μόνο ελπίδες ούτε καν αξιοπρέπεια
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, vargas είπε Πάντως σήμερα πιστεύω ότι θα βγάλουνε αντίδραση οι bucks .Ένα παιχνίδι θα το πάρουν γτ έχουν ακούσει τόσα πολλά .. εάν δεν πάρουν ούτε αυτό δεν έχουν όχι μόνο ελπίδες ούτε καν αξιοπρέπεια Αντίδραση θα βγάλουν. Αν είναι δυνατόν να χάσουν πάλι τόσους πόντους. Το θέμα είναι αν μπορούν να χτυπήσουν το παιχνίδι.
vargas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, ilos είπε Αντίδραση θα βγάλουν. Αν είναι δυνατόν να χάσουν πάλι τόσους πόντους. Το θέμα είναι αν μπορούν να χτυπήσουν το παιχνίδι. Πιστεύω όλα θα κριθούν από το πόσο εύστοχοι είναι οι nets. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να τους φτάσουν οι bucks σε αποτελέσματικοτητα μπορούν όμως να τους πίεσουν στην άμυνα κ κ να ευχηθούν να τα χάνουν... Με λίγα λόγια πρέπει να δείξουν πόσο σκληροι είναι οι bucks αμυντικά . Από κει και πέρα υπάρχουν πρόβληματα που δεν ξέρω πώς θα λύθουν. Έχει φοβερή κυκλοφορία η ομάδα των νετς συν το γεγονός ότι παλεύουν για κάθε μπάλα και παίζουν πιο πολύ για το εμείς παρα για το εγώ 2
greekfragma Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 115-95 και 3-0. δυστυχώς δε θα το δώ οπότε αφήνω προγνωστικό
vargas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, greekfragma είπε 115-95 και 3-0. δυστυχώς δε θα το δώ οπότε αφήνω προγνωστικό 20 άρα προβλέπεις ;;
3DJIN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Aν εχεις φαει 40π σε σειρα και δεν κερδισεις το επομενο ματς με τα καρυδια και τον εγωισμο σου ,βγαζοντας ολο σου το ειναι στο γηπεδο τοτε εισαι για τα μπαζα και ποτε δε θα αλλαξεις.Πρεπει να το εχεις στο πετσι σου αυτο.Πολεμος για την αθανασια ειναι τα play offs στο nba. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από 3DJIN
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Όταν ο Χάρντεν γυρίσει, οι Nets θα το πάρουν στο ρελαντί το πρωτάθλημα. Ακόμα και μέσα στην utah, που δεν νικάς εύκολα αυτήν την ομαδάρα. Το πρόβλημα δεν είναι αν θέλουν οι bucks, αλλά αν μπορούν να διορθώσουν τόσα πολλά στραβά με το υπάρχον προσωπικό σε 3 μόνο μέρες. Δεν γίνεται εύκολα αυτό, ειδικά από ομάδα που μου έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι soft και την παίρνει από κάτω η ψυχολογία. 1
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Υπόψιν πάλι δε παίζει ο Harden σήμερα, και ποιος ο λόγος tbh.
greekfragma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Ναι...ξύπνησα και γω...ας μου χαλάσει τον ύπνο ο "ύπνος" και θα λογαριαστούμε.😁
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Για κοίτα που παίζουν άμυνα σήμερα. Κυκλοφορούν τη μπάλα, παίζουν άμυνα. Είναι και άστοχοι οι nets. Φτου μην τους ματιάσω.😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα