Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα δειξει αν αντεξουν απο τους αγωνες που φετος θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα και αν ο Ζερμειν Ο' Νηλ αποφασίσει να ξαναπαίξει μπάσκετ. Με τον περσινο Ζερμέιν παντως ούτε το Μαρουσι δεν κερδιζουν..

Δημοσ.

Ο μόνος αντίπαλος των Bulls είναι η υγεία τους. Οι Heat δεν έχουν PG κι ο Lebron δεν κάνει για τα δύσκολα. Οι Thunder ίδιοι θα είναι, αν δεν ωριμάσει ο Westbrook δεν πάνε πουθενά. Οι Clips έχουν Vinny, ουδέν σχόλιο. Οι Mavs να κάνουν repeat δύσκολο αν και δεν είχαν απώλειες (νομίζω Chandler+Barrea έχουν χάσει). Οι Knicks δεν έχουν PG και δεν ενδιαφέρονται για άμυνα, άμα βγουν έτσι πρωταθλητές ανατολής θα τους παραδεχτώ. Οι Celtis είναι γερασμένοι και χωρίς πάγκο, στα playoff δεν πειράζει τόσο αλλά ο Rondo παραείναι άμπαλος. LAL άμα δεν πάρουν DH12 δεν πάνε πουθενά, έχασαν πολύ δίνοντας των Odom.

Θα έχουμε ενδιαφέρουσα σεζόν και ανταγωνιστικά playoff, αλλά στο τέλος θα λέμε GO BULLS!

H πιο ενδιαφέρουσα ομάδα είναι οι Pacers, Collison+Hill+Granger+West+Hibbert, για μικρή αγορά κάνουν καλή δουλειά :)

Δημοσ.

Καλά μην το ξεφτυλίζετε.:P

ESPN PLAYER RANKINGS

Σχόλια:

1.Τι άλλο έπρεπε να κάνει πέρυσι ο Νοβίτσκι για να τον έχουν πιο ψηλά; #5; Τραγικό!

2.#8 ο DRose και #4 ο CP3;Εντάξει μόνος του όλη η επίθεση των Bulls,62-20,τελικοί Ανατολής,MVP και best nba team.Τι ώρα #4 o Paul;Μάλλον έπρεπε να είναι ανάποδα και τα μπέρδεψαν.

3.#11 ο Γκασόλ και #16 o Love.ΟΚ.:-S

Δημοσ.

Καλα, οταν η ομαδαρα του Ντ'Αντονι παιρνει ολα τα ματς 141-139 να δω τι θα λετε :mrgreen: :mrgreen:

Πραγματικα θα ηθελα να μαθει αν καποιος μανατζερ εχει θησαυρισει απο τις κινησεις που κανουμε ή απλα ο Ντ'Αντονι εχει παθει σχιζοφρενεια

Δημοσ.

Μα συμφωνω!

Εχουμε ταλεντο να βγουμε πρωταθλητες Ανατολης και χημεια να μεινουμε εκτος πλευ οφ

Απλα δεν ειναι μια χρονια, ειναι συνεχομενες χρονιες ψυχασθενειας. Περσυ ειχα Μελο-Αμαρε, πηραμε Τσαντλερ, μεχρι εδω ρισπεκ

Διωχνουμε Μπιλαπς. Ψιλοσωστο. Και τι παιρνεις? Μπιμπι-Ντειβις!!

Ο μεν ενας ειναι ο παικτης που θελεις περιπου 7 χρονια πιο μεγαλος αποτι πρεπει, ο δε αλλος ειναι ο Σπανουλης της Αμερικης.

Μονη ελπιδα το κολπο που πανε να κανουν οι Κλιπερς με Πολ-Μπιλαπς βαζωντας Μπιλαπς στο 2

Αν ο Ντειβις παιξει σαν 2αρι (με πολυ loose εννοια) ξερω γω, ισως πετυχει και κερδιζουμε τα ματς με Over 230,5

Δημοσ.

μην ξεχνατε οτι δεν θ'αντεξουν τα γονατα του αμαρε κ ηταν λαθος το στησιμο γυρω απ'αυτον τελικα... αν θες να λες οτι πας για πρωταθλημα μιλαω...

κατα δευτερον, ο συγκεκριμενος (κι οχι μονο) εχει τσακωθει με την αμυνα και

χωρις αμυνα δεν παιρνεις πρωταθλημα, καλη η ομαδα σου για ματι στην κανονικη περιοδο,

αλλα στα πλευ οφφ σκουπιτσα απ'τον πρωτο γυρο

Δημοσ.

Με Ντ' Άντονι προπονητή πάλι με κανένα 4-0 θα αποκλειστούν όπως πέρσυ απο τους "τελειωμένους" και τον "άμπαλο" Ρόντο (το ακούσαμε και αυτό).

Βρε ο τίτλος φέτος είναι πράσινος! :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ανοίγω το link του espn, είμαι όμως σίγουρος πως έχει το Lebron πρώτο. Είναι γνωστό πως λειτουργούν, πέρσυ έλεγαν ότι οι Heat θα κάνουν 70+ νίκες. Αναξιόπιστοι γενικά.

CP3>Rose από άποψη playmaking, αν δεν είχε και προβλήματα τραυματισμών θα ήταν ακόμα καλύτερος, μην ξεχνάμε πως έκανε νούμερα Magic Johnson πριν λίγα χρόνια. Αυτή τη στιγμή Νο1 είναι είναι ο D-Rose μόνο και μόνο επειδή έχει "απαυτά", όπως έχουν όλοι οι μεγάλοι παίχτες (ο Lebron δεν έχει).

Πολύ θα ήθελα να ακούσω επιχείρημα για τη μη αμπαλoσύνη του Rondo. Εξαιρετικός playmaker αλλά ως παίχτης είναι υπερτιμημένος. Άμυνα δεν παίζει (τα θεαματικά κλεψίματα είναι προϊόν κακής άμυνας), σουτ δεν έχει αναπτύξει τόσα χρόνια, μόνο του τον αφήνουν οι αντίπαλοι και δεν παίρνει πρωτοβουλίες, οι assist του ανεβαίνουν επειδή παίζει με Hall of Famers.

Κυριακή κοντή γιορτή, θα δούμε φρέσκο footage από όλους και θα τα θυμηθούμε ;)

Δημοσ.

Δεν παίζει άμυνα ο Ρόντο; Μάλλον άλλους Celtics βλέπω εγώ. Απο το 2008 που καθιερώθηκε κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος, ότι κοντινότερο έχουμε δεί στον Magic Johnson με τις εμπνεύσεις του.

Δημοσ.

Κλασική παρεμηνεία της καλής άμυνας. Η σωστή άμυνα θέλει υπομονή, να βρίσκεσαι μπροστά από τον αντίπαλο. Όταν πας για το κλέψιμο και την highlight άμυνα ρισκάρεις.

Οι "εμπνεύσεις" του Rondo είναι να βγαίνει μόνος σε αιφνιδιασμό και να περιμένει συμπαίχτη. Εντελώς υπερτιμημένος παίχτης, όταν σταματήσουν οι Hall of Famers γύρω του θα ξεβρακωθεί.

Τους ίδιους Celtics βλέπουμε, αλλά εγώ παρακολουθώ τον αγώνα ενώ εσύ βλέπεις μόνο το ΤΟΡ10 ;) Καλό σύνολο πάντως, δεν μπορείς να τους ξεγράψεις ποτέ.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στον αέρα βόσκει μια αύρα ότι φέτος ο Λεμπρόν θα τους ξεβρακώσει όλους,θα πάρει τα ηνία του Miami από τον Wade θα κάνει το παιχνίδι του και θα το πάρει αέρα,είναι η πιο σίγουρη ομάδα στον τελικό ,θα κάνουν 0 ήττες δεν θα τους νικήσει κανένας κτλ κτλ..Και απορώ.Πραγματικά μετά από τόση αποτυχία είναι δυνατόν να το συνεχίζουν;Δηλαδή εντάξει δεν λέω.Είναι φαβορί το Μαιάμι.Ένα από τα φαβορί αλλά έλεος.Δεν έχουν βαρεθεί να τους διαψεύδει κάθε χρόνο;Πρέπει κάθε χρόνο να τα γράφουν;Ακόμη δεν άρχισε το πρωτάθλημα βγάλαν όλοι και νικητή.

Εμετικό άρθρο.

Και καλά ενώ όλοι οι άλλοι μιλάνε για αυτόν,αυτός πρέπει να μπεί στο γήπεδο που αυτό είναι το πιο εύκολο κομμάτι όπως είχε κάνει πιτσιρικάς.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τι κάνει;

Σοβαρά κανένα πρόβλημα δεν έχω με τον LBJ.Είναι ο πιο πλήρης μπασκετμπολίστας αυτή τη στιγμή δεν λέω.Αν μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού του,δεν ήταν τελείως άχαρος και ήταν λιγότερο στόκος και θεατρίνος θα είμουν και no1 φαν του.Αλλά ο μόνος λόγος που πραγματικά θέλω να αποτύχει είναι για να γελάω με όλους αυτούς που τα γράφουν αυτά από τώρα.Και εν πάση περιπτώση αν θέλουν να τον έχουν τόσο ψηλά γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ότι και πρωτάθλημα να πάρει δεν θα είναι δικό του,ας πάει ο Wade στο Chicago που λογικά θα πάει κάποια στιγμή και άμα μετά το πάρει μαζί τους και εγώ.

Δημοσ.

Ναι μόλις τα βάλουν στα sites θα εχουν 180 δολάρια που λέει.Αυτά με τα 4000 παίζει να είναι τίποτα από όταν έπαιζε φορεμένα και υπογεγραμμένα από τον Jordan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...