cambo99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Για μένα αν έρθει ένας καλύτερος από τον Λόπεζ ψηλός και ενας καλός σουτέρ , η ομάδα μπορεί να φτάνει άνετα στα τελικά. Για δαχτυλίδι απλα δεν... 1
Weiss Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Πώς φαντάζομαι το Γιάννη διαβάζοντας τα αρνητικά σχόλια για την ανανέωση του συμβολαίου του.
vargas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Καλός χρυσός ο Γιάννης αλλά είναι ο ορισμός του one dimensional player .θέλει χωρο , μία reverse κ κάρφωμα η λει απ' . Σήμερα ο jokic του έδειξε τι σημαίνει να έχεις bb iq . Δεν είναι μόνο τα σωματικά προσόντα σημαντικά , ο τύπος έχει τέλειο positioning , κάνε εξαιρετικα screen βγάζει assist παίρνει rebound. Tι άλλονα κάνει είναι ο mvp . Επίσης στην άμυνα ο Γιάννης έχει γίνει λίγο αδιάφορος το λιγότερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 οι lakers δεν πατάνε καλά πάντως.Ο lbj ήταν σε καλή βραδιά
Weiss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 3/3/2021 στις 9:28 ΠΜ, cambo99 είπε Για μένα αν έρθει ένας καλύτερος από τον Λόπεζ ψηλός και ενας καλός σουτέρ , η ομάδα μπορεί να φτάνει άνετα στα τελικά. Για δαχτυλίδι απλα δεν... Bring back those two guys 😃 2
mants118 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 36 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε εχει το allstar ,θα κατσει κανείς; ούτε για πλάκα εδώ και χρόνια.. Από το πρώτο ματς βασικά που αντί για μπάσκετ είδα ότι το μετέτρεψαν σε πανηγύρι χωρίς σοβαρότητα. Εντάξει δε λέω να παίζουν σκληρά, αλλά να παίζουν και κάποιο παιχνίδι μπάσκετ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, mants118 είπε ούτε για πλάκα εδώ και χρόνια.. Από το πρώτο ματς βασικά που αντί για μπάσκετ είδα ότι το μετέτρεψαν σε πανηγύρι χωρίς σοβαρότητα. Εντάξει δε λέω να παίζουν σκληρά, αλλά να παίζουν και κάποιο παιχνίδι μπάσκετ! Εγώ προτιμώ το concept west vs east.Εγω θα κάτσω να δω τα highlights αύριο.Ακόμα κι αν δεν είχα πρωινό ξύπνημα ,δύσκολα να καθόμουν.
mants118 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε Εγώ προτιμώ το concept west vs east.Εγω θα κάτσω να δω τα highlights αύριο.Ακόμα κι αν δεν είχα πρωινό ξύπνημα ,δύσκολα να καθόμουν. highlights ναι, αλλά να σου τραβάνε το ενδιαφέρον.. Τον αγώνα κατηγορηματικά όχι από εμένα, ειδικά αν περιλαμβάνει ξενύχτι!!!
coyote2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 παλιά όταν ήμασταν τουλάχιστον παιδιά υπήρχαν παίκτες στην ανατολή και τη δύση που δεν ανέχονται σαν να χάσουν σε κανενός είδους αγώνα 1
Speculoos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Ούτε οι παίχτες δεν πολυθέλανε φέτος. Έχουν αλλάξει από πέρσι οι κανόνες για να μη δούμε σκορ 248-214 αλλά και πάλι, μόνο για τα highlights. Πάντως η LBJ team ειναι cheat mode κανονικό (και με 3 Ευρωπαίους!). LBJ-Giannis-Curry-Luka-Jokic
cambo99 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 MVP of All Star 2021 ο Γιάννης με 35 πόντους και 19/19 FG ... λαμπρό το μέλλον του!
Speculoos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Sitcom vibes από τον Luka 🤣 https://streamable.com/9unh14 Στο μεταξύ με αυτή την μουσική επένδυση έγινε η παρουσίαση στο skills challenge (που το πήρε άνετα ο Σαμπόνις)
3DJIN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 ελεος..ο γκριφιν στους νετς... η μοδα δημιουργιας σουπερομαδων με ανταλλαγες που ξεκινησε στις αρχες του 2000 συνεχιζεται... δεν εχουν υπομονη για σκληρη δουλεια ουτε παιχτες ουτε παραγοντες ουτε προπονητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα